gör läxor

hejsan, jag och conne skulle bara kolla en grej på goggle för vi visste inte vad det var men fick inte ett riktigt svar satt nu pratar cornelia med nea för hon va tydligen grym på so :)   så nu fick vi svar men jag ska på träning halv sju satt jag kommer nog inte blogga mer hej då.


hehe...

a nu har jag ätit klart, kanske lite onödigt att jag gör ett till inlägg typ tjugo minuter senare men jag hann inte skriva klart ;)   aja conne fick med sej en väska hem.
den va skit snygg förövrigt, nu ska jag fortsätta kolla på idol :d   så vi ses imorron.


ska strax käka

hej idag har jag varit med conne, vi åkte till centrum med hennes systrar och mamma för att hon skulle köpa hårfärg ;)   sen skulle hon köpa lite grejer och sådär och jag fick med mej hem två presenter.
då undara ni: hmm... vem kan det vara till ?! hah ! ne ja drev men nu ska jag äta satt vi ses sen pussar /ania


Fråga:

hejhej, jag måste bara fråga en sak, tycker ni att det ser ut som att jag håller andan på den här bilden eller är det bara jag som inte tycker det ? för vissa tycker att det ser ut som gör det och vissa tycker inte de ?

mina typ halsben (eller vad det nu heter ?) är kanske lite synliga men så är ju typ på alla ??


10 saker ni inte visste om mig

10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.

1.jag är sämst på minigolf.

2. jag ÄLSKAR glass.

3. jag kan inte sitta så länge vid datan för då får jag ont i rumpan ^^.

4. jag älskar musik.

5. jag kan typ inte leva utan en kamera :S.

6. jag ÄLSKAR mina vänner.

7. jag blir lätt kär i flera killar samtidigt.

8. jag är typ aldrig i mitt rum.

9. jag skulle kunna shoppa upp hela barnbidraget varje månad.

10. gillar tisdagar mest på hela skolveckan, asså förutom helger ofc !


good morning !

hejsaaaan tänkte bara säga god morgon och jag åker till skolan om fem minuter typ, hade bara lite tråkigt nu dom sista tio minutrarna :)   ska strax gå och borsta tänderna.
pussar ;*

hah bild från igår xd


hfyufhjuidfo

nu har jag ont i rumpan för jag bara har suttit i typ en timme, hehe :)   går nog en runda med albin iaf.
börjar bli riktigt taggad inför träningen också, har haft lite tråkigt satt jag fota lite på youcam ^^










hah roliga bilder va ? xd


herregud -.-'

hej, idag hade vi ju orientering :/   i början så var det inte så tråkigt men i slutet när man började bli trött då var det tortyr.
har piss ont i låren, för först så cykla vi ju dit och sen skulle vi gå där i typ tre timmar och sen skulle man cykla hem också -.-'   oj juste glömde å säga att det var i akersfriskola asså i skogen där.
det ända som va skönt va att vi fick sluta en timme tidigare, men det är ju träning ikväll också :/   gymnastik kommer typ inte orka göra nånting.
skulle ha gjort läxor idag med conne men hon hade träning så vi kunde tydligen inte, så vi gör dom imorrn ist.
nu ska jag chilla som tusan, hoppas jag inte ens behöver gå ut med jörgen.

Kyssar/Ania


ska gå och lägga mej snart

hej igen ville bara säga att filmen vi precis såg sög, den hette typ invention of lying :/   så ett tips: se inte den om ni inte gillar lite halvknäppa filmer.
asså det var typ att alla sa sanningen så om det kom en kille och han var lite tjock så kunde nån ba säga du är en tjock loser, och sen kom han på att man kunde säga sanningen osv :S   aja vi tyckte iaf inte att den va nå bra.
men nu ska jag nog gå och lägga mej fast jag ska upp typ åtta halv nio för vi har orientering hela dan -.-'   a det är ju iaf bättre än att ha lektioner menmen.
ha en trevlig natt då.


söndag

hejsan, nu har vi kommit hem :)   har varit å käkat på roma.
jag, mamma, sarah, nila, janine, liam och rikard :d   idag har vi inte gjort så mycke.
janine och liam sov här igår, det var mysigt ;)   juste vi var ute och gick och gick förbi det nya dagiset och liam och sarah gunga.
haha sarah tyckte att det var skit kul, mm sen åkte vi vid fem eller nåt.
fast jag och janine fick åka buss för vi fick inte plats i bilden, schysst liksom det var ju sviiin kallt ute.
snart ska vi väl titta på nån film vi hyrde, och äta glass.
jag har kommit på att jag verkligen älskar glass, jag skulle kunna äta det istället för godis på helgerna.
tss...   nej nu blir det bara tråkigt så vi ses imorrn.
LOVE/ Ania


trött

shit vilken mysig kväll det var igår, grilla marshmellows åt godis, drack läsk och snacka :) rikard var där också.
om ni vill veta mer om vad vi gjorde så får ni kolla på heddas eller sannas blogg för janine och sarah är här med barnen så man vill ju inte vara osocial, vi gick iaf hem vid tolv och då följde rikard och en annan kille med i en halvtimme sen åkte dom väl hem och då åkte hedda och ella med för hedda hade glömt en mössa (y)   sen va vi väl uppe uppe till halv tre eller nåt.
det blev rätt många bilder men jag orkar inte lägga upp alla men några kan jag lägga upp.


jag ser ut som ett albino...

hedda var på MIN godis påse, haha jag älskar dej ändå !♥


hahaha !!

gulligt ^^








hemma hos conne

såhär snygg va ella på kvällen xd

så gjorde dom hårinpackning på eftermiddan hos hedda

hetingar


hahahaha vad höll han på med ?!

nu ska jag möta hedda och conne för hedda glömde sin mobil i min väska.
sen ska vi ha en myskväll vi tjejer plus liam och albin


kulkulkulkulkulkulkul

hehe aa jag har skit kul, nej men ska strax äta medans cornelia är på simningen :)   palla simma en fredag kväll liksom.
conne gör, hah !   aja iaf ella följde med henne.
jag åkte ju till centrum, det var lite onödigt för jag skulle ju bara köpa godis men men jag mötte ju hedda iaf ;)   så åkte vi hem så gick vi hem till conne sen gick vi till skolan typ direkt.
va där ett tag och sen gick va tillbaka och har varit det nu men nu skulle ju cornelia simma sat jag och hedda gick hem, sen kommer sanna också och sen sover jag, ella och sanna hos conne mysmysmys :d   nej nu kan jag inte konsentrera mej för mamma och pappa försöker prata med mej.
aja vi hörs då


jag skulle verkligen vilja kunna sjunga :S

haha lite mysko överskrift jag vet men jag skulle verkligen kunna sjunga, aja idag fick vi sluta tidigare :d   en timme.
 tar jag halv fyra bussen till centrum och ska typ köpa godis, och möta hedda tror jag :)   antingen sover jag hos conne ikväll om det gick annars sover jag hos hedda, ikväll ska vi iaf till solberga och grilla marchmellows (y)   myspys.
det är typ det som händer, och det hände ju som vanligt inget i skolan.
har blivit skit tråkig på att skriva men vad annars ska man skriva liksom ?!   nu ska jag packa så man bara kan hämta det sen.
ha en myyyyysig fredag så hörs vi.

bilden togs inte idag, men har inga nya satt det får duga...


snabb bloggning

hejhej nu bli det bara snabbt för jag har gjort läxor och tänkte bara skriva lite snabbt men nu har jag iaf gjort läxor, fattar nada av NO:n har försökt i en timme nu men nu ger jag upp för när jag har pluggat ett tag så kan jag inte konsentrera mej riktigt satt jag gav upp -.-'   men jag har ju måndag på mej också innan provet och då kanske cornelia kan hjälpa mej lite.
snart kommer pappa hem med johnny och nila också, sen är det träning halv sju till åtta :)   conne har kommenterat att jag skulle lägga in bilder från igår så då gör jag väl det.


hah ! hon blev rädd för blixten ;)

dom här bilderna var ju inte från igår men var bara tvungen att lägga upp dom ändå :P

på donken :d



sen när vi kom hem så låg nila å garva åt mej, spela in det också ;P   jag bara ÄLSKAR bebisgarv.
så himla gulligt !
nu ska jag äta ett äpple (y)  
Pussar//AAAnia :d


dag med syster

hej, idag efter skolan tog jag bussen till centrum och därifrån tåget mot täby :)   hoppa av vid galoppen och mötte sarah på statoil.
sen gick vi vidare till täby c, först gick vi å kolla lite och som vanligt när man har pengar och kan shoppa nämen då finns det inget fint -.-'   sen till slut hittade jag en randig typ tjocktröja på hm.
och så är det typ alltid för mej först går man och kollar jätte mycke och vill bara köpa nåt men hittar inget och sen när man hittar nåt och går vidare då finns det jätte mycke, haha xd   aa jag köpte iaf en mascara en tjocktröja och ett par jeans och det var de jag ville ha så det var perfekt.
vi käka också eller a jag och Nila, på donken fast nila åt välling och jag åt ceasar sallad.
sarah köpte en jätte fin tröja och ett par örhängen, när vi kom tillbaka till åkersberga så gick sarah och sola så vi vänta utanför men nila sov så jag spela på ipoden, å hon sola bara i tjugo minuter så de va lungt.
sen mötte vi mamma på ica och nu kom vi hem för några minuter sen, fast sarah tog bussen för hon hade inte med sen bilstolen och hon tyckte att det var onödigt för mej att ta ett nytt klipp när jag kunde åka med mamma så hon borde komma hm snart.
snart ska jag äta så pussar / Ania
Jag tänkte visa kläderna men kom på att sarah har dom i vagnen men ni kanske kan få se dom på typ fredag eller nåt.


sanna :d

idag gick jag hem till hedda med sanna och hedda dåra, men nu skulle hon äta satt vi gick hem till mej :)   nu ska vi bara ta det lungt antar jag.
sorry för att jag inte gör så roliga inlägg men det händer inge kul just nu, aja hej då ;)

gammal bild på sanna från i somras xd ♥


måndag 20/9

hejsan, idag var det en helt vanlig dag å sådär :) kom hem nu nyligen från träningen men nu ska jag äta så det blir bara lite snabbt.
juste jag är med på emilias blogg, rösta gärna på mej ;) http://eemiliabergman.blogg.se snart hoppas jag att sarah och nila kommer snart.
nu kom hon :P puss å kram.


hungriiiiig !

nu har jag och mamma kommit hem, först åkte mamma och gjorde naglar hemma hos en tjej :)   sen åkte vi till ica och sen rösta hon.
jag kom på att nästa gång det är röstning är jag 17 och när jag får rösta så är jag 21, hehe kul va ;)   nu ska jag fortsätta hoppas på att sarah och nila kommer ner imorrn.

saknar...♥


söndag igen

mm nu är det söndag igen och jag ska vara med conne, jag och mamma hade tänkt å gå ut å gå men jag vet inte om det blir av :P   jag skulle ha träffat cornelia tolv men just nu sitter jag i pyamas.
jag har iaf ätit frukost och behöver bara klä på mej och sådär, idag kommer jag inte göra så mycke mer en att va med henne :)   ja ska väl kolla lite på facebook först sen går jag och fixar mej.
vill inte att det ska va skola imorrn men men, ni får ha det så bra ;)


trött som tusan

hej, jag kunde tyvärr inte blogga igår för direkt efter skolan så åkte jag, nanny, micaela och fanny hem till mej :)   gick ut med albin sen plocka jag ihop massa kläder och drog vidare till micis.
då fixa vi oss direkt för vi skulle åka in lite tidigare för vi skulle käka å sådär, martin hoppa på bussen också ;)   vi gick till golden west och åt.
kände mejväldigt nyttig när alla tog pizza och jag åt en kycklingsallad, den va riktigt god (y)   aa sen drog vi  vidare till berga då och i kön träffa jag ella och lisa sen ställde sej sanna, thea, randi och jossan sej i kön brevid oss när vi var precis vid ingången.
när vi hade kommit in så ställde jag mej och väntade på conne men hon behövde iaf inte stå själv för hedda va snäll och ställde sej med henne, aa sen höll vi till på dansgolvet ungefär hela tiden och det var skit kul.
jag tror aldrig att jag har dansat på berga, och då är det ju rätt onödigt att ens gå dit men nu dansa vi hela tiden.
sen iaf så vid halv elva så gick jag och micis till bussen och där mötte vi alex och olle, vi tog bussen tjugo i elva.
så somna typ micaela på bussen och jag var väldigt nära på att också göra det, när vi kom hem till henne så kom conne över också så skulle vi titta på nån film men conne va så trött så hon hann väl titta i fem minuter och vi hann väl titta i tio för sen höll alla på att typ somna.
så vi gick och la oss fast vi låg och prata en stund också, klockan hann väl bli två eller nåt sen vakna jag vid sju och när jag skulle somna om så vakna olle och alex och då va dom skit jobbiga och kasta slajm på mej så det var ju inte direkt lätt att somna så jaa jag sov väl fem timmar inatt så det blir inte sent ikväll.
det var min dag/kväll/morgon men sen åkte jag iaf på träning halv tolv och det gick as bra, vi gjorde bara massa nytt som vi inte har gjort förut och det gick bra också så alla andra får akta sej på tävlingarna i år igen...
hah ! det blev tyvärr inte så mycket bilder men några när vi fixa oss och när vi åt.
nu ska jag tydligen vara med conne och sanna men sanna sa att conne inte svarar så vi får väl se men hon ska hit iaf.


haha nanny !

micis

hahaha alltid fanny !!

martin på golden

hehe...


mötte philip och andra i centrum också

men nu ska jag gå och duscha :d


torsdag

nu är det äntligen torsdag, av nån anledning gillar jag torsdagar :)   aja skit samma.
nu har jag varit på träning, det gick super ;)   imorrn är det iaf berga.
åker dit lite tidigare och hyr film med micis och sen är jag väl där med conne också, och säkert andra eftersom det verkar som att många ska dit (y)   sen åker jag hem till micaela och sover där med henne, alex och olle.
vet inte hur mycke bloggning det blir men förhoppningsvis så gör jag det efter skolan, nu har jag ätit och ska duscha.
tja då !


fjoooortis !

idag fyller världens bästa Michelle fjorton ! GRATTIS !! hoppas att du fick den bästa födelsedagen du kunde önska dej, älskar dej sjuuukt mycke, pussar !

underbaraste minnena kommer jag alltid att vilja dela med dej ♥


man har aldrig en tråkig sekund med dej ;*

kan bara förklara med tre ord... Jag älskar dig♥



nu känns det som höst

aa nu känner man att det är höst, för idag när jag skulle cykla till skolan och över cykeln så är det en björk och då hade det ramlat massa orangea löv så det var lite mysigt :)   men aa jag åkte till skolan å sådär.
det är så irriterande för våran första lektion va NO som jag är sämst på, och sen hade jag NO igen -.-'   tycker inte att det är nå kul heller.
nu har jag gjort läxor, ätit och målat naglarna ;)   det blev silvrig manikyr.
första nageln blev as bra men dom andra blev sämst, aja nu vill albin gå ut så jag gör det innan han kissar på sej ^^ 

saknar den här lilla pluttan xd


vilket piss väder

aa vilket pissväder det är ute, jag cykla inte till skolan idag så jag fick skjuts hem av fanny :)   gulligt.
iaf nu sitter jag och dricker te och lyssnar på musik och myser, har satt på mej mysbyxor eftersom att jag blev en aning blöt :P   ikväll är det träning kvart över sex.
ska väl göra engelska läxan också, är bara glosor så det är inte så farligt ;)   men hade helst bara behövt sitta här hela kvällen och titta på teve och blogga.
men nej det är måndag och sånt gör man på helger, hehe.
nu ska jag fortsätta chatta med fanny.


tack för den nya headern emilia och felicia :)

hejsaaan, idag åkte jag till höstmarknaden i centrum :)   sanna hängde med också.
vi gick en stund själva sen kom mamma och janine, och jag fick med mej en skinnjacka :d   tack mamma.
efter det åkte jag och sanna hem till mej sen cykla vi till conne, vi har väl bara kollat på film och snackat typ ;)   aa jag kom hem halv nio så det blev sen middag.
lax och ris, himla gott.
nu får ni bilderna från helgen som jag lova.


oj lite suddig


middagen

thindra...

emilia och lite conne haha

ella

syskonen långtunga or what ?! hah !

hedda igår

snygg lugg ;P


saknar när vi var som allra tajtas tjejer...


nu ska jag och mamma titta på nån film på fyran, pussÅkram


med cornelia och hedda

aa som ni ser så är jag ju hos conne med hedda, idag skulle jag egentligen ha kommit hem typ fem för att vi skulle göra dom där påsarna men det tog typ tre timmar så vi åkte hem typ två (y)   så då ringde conne mej så mamma skjutsa mej.
ella och hedda va här också men sen åkte ella hem, vi skulle ha gått till solberga och grillat marsmellows (stavning ?) men det blev inte så så nu kollar vi på nån film ist :)   jag skulle ju ha kagt ut bilderna men jag va bara hemma i  fem minuter och hämta sov saker för sen åkte jag tillbaka till conne å käka och nu ska jag sova här.
aja ska fortsätta titta på filmen nu men jag lägger ut bilderna imorrn jag lovar, pusssss


ska gå och lägga mej

nu kom jag precis hem från conne, vi har tittat på tre filmer tror jag att vi hann med :)   va rätt mysigt.
vi gjorde typ kycklingsallad, inte så avanserat men gott ;)   just nu orkar jag inte lägga in bilderna så dom får ni se imorrn.
tror att jag kommer fota lite imorron också, så det bli nog många bilder :d   är rätt trött nu så ska nog gå och tvätta bort sminket eftersom man ska upp typ sju imorgon.
tjingeling.


hos conny :)

nu är jag hemma hos conne, kom hit kanske för en halvtimme sen :)   jag skulle ha sovit här men jag ska göra nåt med föreningen i  stan så jag är här sent ist.
vid fem tror jag så kommer ella, och hon ska sova här ;)   just nu tittar vi på anonyma töntar som har skrivit på connes blogg.
vi tror att vi har hittat vem som har gjort det också, mohhahahaha !   aja nu har conne tröttnat satt hej då :d

fick bli en gammal bild på cornelia den finaste ♥


i skolan

hejhej, sitter just nu i skolan med micaela och vi har elevensval :)   skulle testa nåt program så nu måste jag gå men efter skolan så går jag nog hem till cornelia tror jag.
heeeej då :d


hej igen :d

ja hej igen, idag blev det mycke bloggning :)   men man kan ju skriva så ofta man kan.
a de va väl det jag ville säga, är ju hemma från träningen satt ska äta strax ;)   imorrn är det ju fredag och då tror jag att jag ska vara med conne.
haaaaare gott :P


har tråååkigt...

lite inödigt inlägg nu kanske men jag har inget att göra, har bytt om och ska åka till träningen om tre kvart -.-'   jag skulle kunna äta nåt men då kommer jag bara få håll.
aja jag tror att jag får ta en macka eller nåt iaf, hoppas ni har det roligare än mej då...


gammal bild men ändå :)


torsdag

tjenare, idag kom jag hem vid tre :)   jag kan tyvärr inte skriva så mycke men det har ju inte hänt så mycke idag ändå.
idag är det träning iaf, härligt ;)   sitter just nu och kollar på made.
haha det är en kille som tydligen ska bli "kvinnokarl"   gulligt ^^   han säger typ att han bara är bra på tv spel och hans hobby var typ skolan ?   aja iaf nu ska jag försöka göra lite läxor eftersom det inte blev av igår på grund av att jag chatta med michelle som jag just nu är lite avundsjuk på...


ääääntligen hemma -.-'

hej, idag va vi ju i stan -.-'   vi skulle göra nån grej med niorna.
i min grupp från sjuan va de jag,conne,micis,elin och nea, sen tre nior :)   vet inte vad dom heter.
det var tre tjejer iaf, så skulle vi gå runt till tio olika ställen i stan och fota alla i gruppen på samma foto :P   så de va ändå helt okej förutom att de blev så j*vla varmt på slutet så jag fick gå runt å bära på min tröja och jacka.
men vi hann med åtta ställen sen va vi tvungna att gå till tåget igen, så åkte vi till centrum sen skulle bussen gå efter typ en kvart så jag och conne halvsprang till ica och köpte blommor till nanny som fyller år imorrn ;)    men orka inte bära hem dom så hon fick dom idag i förskott.
sen kom bussen och då hann vi åka till favvan typ sen small de till och alla ba: är de punka ?!   så han stanna och sen börja han åka igen och sen stanna vi i maggan och bytte buss, skit jobbigt när de va såhär varmt å allt.
fast nu när de inte har varit sol på länge så har man typ klagat och nu när de är sol så klagar man också, hehe så är de väl alltid.
idag ska jag inte göra nånting, gå ut med doggen som vanligt och typ läxor, men men man vet aldrig om de är nån som ringer.
nu blir de bilder från idag fast jag tror inte att det va så många men men.

inte från idag men lägger in den iaf ;)

inte den heller

du betyder verkligen allt ♥


nanny ;P

micaela

min fina vän cornelia

elin :D

jag och conne på donken

och nea ;d   hare braaaaa


kommer aldrig på nån rubrik ?

shena, idag har jag varit med conne :)   förutom att jag har varit i skolan då.
vi gjorde mest läxor och pratade om allt mellan himmel å jord, aa massa ;)   så jag kom hem nu vid åtta och så åt jag och kolla på idol.
fast jag gör ju de nu också men aa :d   så nu ska jag fortsätta å göra de.


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

sha, idag kom jag hem vid tre :)   då åt jag och kolla på tv.
nu har jag gjort läxor, och ska snart ut med albin -.-'   fast de är rätt skönt när det är fint väder så så jobbigt är det inte.
idag är de träning också kvart över sex tror jag att de va, hoppas att vi inte kommer att bygga för jag är fortfarande trött i armarna sen i lördags (y)   aja vi får se.
nu ska jag väl försöka hinna gå innan solen försvinner.

apropå sol ;)


home again

hejsan, jag ville bara säga att jag har kommit hem från conne nu :)   eller ja vid åtta för jag va så hungrig.
så jag passa på att skriva lite nu då, ikväll kommer jag nog gå och lägga lite tidigare för jag är rätt trött ;)   aja ville bara skriva de så nu vet ni.


söndaaaaaaag

hej, nu har vi precis varit och lämnat liam :)   tänkte blogga mer igår när liam hade somnat men jag gick och la mej före honom.
han somnade i mammas famn och då la hon honom i soffan och sen fick han sova i deras säng, så de va skönt men när jag vakna imorse när jag hörde liam så trodde jag att mamma hade lagt honom i hans säng och sen hade han vaknat men inte jag och att hon gade gått och hämtat honom då :/   så jag fick lite panik men sen förstog jag att han hade sovit i deras säng.
snart ska jag äta lunch sen gå hem till conne, dom skulle tydligen ladda ner the last song så vi skulle väl se den antar jag ;)   nu tänkte jag lägga in bilder men det är typ bara på liam så ni vet och lite från träningen igår.

juste har bilder på sanna också, eller typ två.

i söra.

kajsa ;o

emelie ville att jag skulle lägga upp en video från igår men jag är inte medlem på youtube så om ni är nyfikna så får ni kolla på facebook ;P


haha han fick lite elektriskt hår efter att ha rullat på studsmattan ^^

sötnos ! aja nu åker jag väl till conne snart :D
tjingeling...


shulululu

hej, igår blogga jag aldrig för direkt efter skolan åkte jag till conne sen tog jag bussen hem till sanna :)   men iaf så hade vi ju skolfoto igår.
jag hade bara ljusa jeans och ett blommigt linne, orkade inte bry mej så mycke ;)   aa så sov jag ju hos sanna igår.
först när jag kom dit prata vi mest sen åt vi och sen gick vi ut och då träffa vi olle och gick till willys och köpte godis sen gick vi till vb och hyrde remember me, den va helt okej (y)   så gick vi hem sen och då titta jag och sanna på filmen, åt godis och drack te.
jätte skönt att dricka te för det var ju så j*vla kallt ute så de va mysigt, idag hade jag träning och sanna skulle åka iväg så dom skjutsa mej till akers.
jag trodde att det skulle va jätte jobbigt men de va bara skönt, men nu tjatar mamma på att jag ska duscha så vi kan åka till centrum.
vid tre kommer liam hit också för janine och rikard ska till grönan, så han sover här också.
får man mysa lite med limmano ikväll.
ha en mysig lördag.


hatarubriker.se

ja nu blev det ett sånt där sent inlägg igen men efter skolan åt jag bara och gick ut med albin sen stack jag till conne senkom sanna och hedda också men jag åkte fem vid halv sex eller nåt, för jag skulle låna nåt av henne till skolfotot imorrn, men jag vet inte om jag ska låna nåt av de jag fick med mig :)   vi får se.
jag ska iallafall ha jeans på mej, tror jag :S   får se imorrn.
imorgon ska jag kanske sova med sanna, får se om hon har match eller inte -.-'   hoppas hon inte har de.
nu har natta kommit hit med en av sina hundar vet inte vad hon ska göra här, kanske kan fråga henne om råd för vad jag ska ha på mej.

hehe lekte lite med kameran...

tss...

alla vet ju att sanna är fullt normal ^^

skulle gärna vilja lägga ut resten på sanna men då händer de väl grejer... nej jag skoja men hon sa att jag inte fick så.


ny kamera

hej igen, nu är jag hemma igen :)   conne kom hit en stund och vi gjorde läxor.
sen så kom olle också i typ en halvtimme för han skulle ta bussen, så han orka inte vänta :D   sen tog jag bussen tio i sex.
till centrum asså så gick jag in till centrum och ringde sanna sen började jag gå till on off för jag skulle byta kamera och möta mamma där (y)   så jag fick byta den fast en lite annorlundare.
min förra va: rosa bytte till en lila, 10 megapixen och nu 12, den känns inte lika plastig och var lite tunnare.
den va jätte fin, jag vill bara gå runt å fota allt men den ligger på laddning och vill ju såklart ladda den helt så får börja använda den imorrn så kan ni få lite nya bilder och inte bara se gamla för kul är de ? aja har ätit också så nu tittar vi på fångarna på fortet.
see ya.


äter

tjenare, herregud va de regna idag ;o   trodde at jag skulle behöva cykla hem i det.
men jag slapp, nu sitter jag iaf och äter en macka :)   idag vet jag inte vad jag ska göra.
jag skulle va med conne men hon hade bestämt med micis också men nu skulle hon typ va med några andra och conne sluta för bara några minuter sen så jag vet inte om hon skulle va med mej eller micaela, får väl ringa henne ;)   då ska vi nog göra läxor.
annars gör jag det själv, fast ja fatta inte ett piss av matteläxan :S   och jag tycker att det är lite orättvist för sanna och dom har inte ens börjat få läxor än.
aja så är det men nu ska jag äta upp min macka, heeeeeeeeeeeej då.

haha kajsa och sofie


RSS 2.0