Snart träning

Tjenare !
Nu är jag hemma igen och om en timme är det träning i sporthallen , så jag ska gå och käka snart.
Igår gjorde jag och Cornelia en header åt min syster Sarah (kke har sagt det ?)   Ah men iaf ni kan titta på : http://marybusteed.blogg.se    Så nu vill min andra syster Janine ha en ^^ hennes är : http://busteed5.blogg.se   Kulkul , Men idag ville inte jag och Conne vara inne när det var så fint väder ute så då gick vi ut till studsmattan och la oss å sola :)   De var riktigt najs.
Sen gick vi till solberga bara en liten stund när vi kom tillbaka till Cornelia så var vi inne på datan i några min sen var jag tvungen att gå , jaa...   Får väl slänga in ett par bilder ;)

Var bara tvungen!!!



hahahahahahahaha! Sitter hrt för mej själv och garvar som ett fån!


Cornelia här!

vete fan vad som hände med texten :S <3


Hemma från Täby :)

Tjena!
Igår var jag barnvakt åt Liam sötnosen ;)    Han vaknade typ varannan timme inatt men de gjorde inget, imorse gjorde jag frukost till mamma och hon fick ett halsband som hon blev nöjd med.
Idag tog jag och Cornelia tåget till täby fem i ett :)   När vi kom dit gick vi direkt till bion och köpte biljetter till sex and the city 2, den var as bra.
Sen gick vi (mest jag som ville) runt och tittade i affärer och jag köpte ett rosa tub top linne och ett svart linne med spets tsm blev det 120 kr ;)   Ett ganska bra köp tycker jag, efter det kom mamma och hämtade oss för hon hade lämnat Sarah, Johnny och Nila på stationen i stan.  
Det kommer kännas eller det känns lite tomt :'(   Just nu sitter jag med Conne här i min säng och vi ska käka här sen går vi till henne för att sen sova där, men nu kan jag lägga upp lite bilder från igår och idag.
 
Syster ♥


Liam :)


Alexandra :)


Fiiin ♥

Nilis!!!


Den rosa köpte jag

Jag ångrar att jag inte köpte den där :/

<3



No lifern Cornelia på hög nivå! -.-' hahaha!

Snyggast EVER!

Nu ska Conne gå in på sin blogg: http://corneliabergman.blogg.se
Vi fortsätter å digga music, hare bra så hörs vi imorrn! /A9Kandell ;*


Hooome

hejsan!
Tack så mycket Cornelia och Emilia för att ni gjorde en så fin header åt mej igår kväll :)   Hahaha bilden långst till vänster i hörnet är rätt gammal, men det blev ju fint iaf.
Jaa idag gick jag upp vid
åtta sen väckte jag Sarah halv nio sen åkte vi kvart i ;)   När vi kom till centrum så köpte jag en sallad och annat, sen gick jag till stationen och då träffade jag Fanny så gick vi igenom lite sen såg vi Amanda och Nathalie.
Strax efter kom Johanna och sen kom roslagsbanan, jag kommer inte riktigt ihåg vad vi åkte efter det men de är väl oväsentligt.
Påvägen mötte vi en av tjejerna som skulle titta, och sen när vi kom till hallen så satte vi på oss dräkterna och så körde vi igång direkt :)   Jennifers buss hade inte kommit så hon kom en halvtimme senare, jaa hela dan flöt väl på och snart kommer det folk.
Janine, Rikard, Liam, Natta, Jojje och Alexandra, så jag måste gå och duscha snart men jag hinner lägga upp alla bilder.

Nila

Nila-Mary

Snyggast! :)

Mamma ;)

Patricia :P

Magnus ;P

Thindra :*

På bussen

Amanda

Fanny

Nathalie

Slutpose!

Haha vet facktist inte vrf jag vill lägga upp den här ^^

Jennifer hahaha! ^^

Yeeeaaahh!

Sverige flagga!

As fina blommor ;P

Nu MÅSTE jag gå och duscha eller först ska jag kolla om sex & the city går imorron :)
Vi ses / A9 ♥


kort..........

tja!
Idag efter skolan tänkte jag och Conne åka till centrum för att jag skulle köpa en morsdag present till mamma :)   Men Cornelia skulle köpa nåt till Thindras kompis så kunde typ inte hennes mamma göra det eller nåt sånt, så vi gick till leksaks affären och då fick man en gratis bulle och festis.
Sen såg vi att dom hade det på babyproffsen mittemot också och då gick vi dit och så såg jag ett jätte bra pris på bodys så jag köpte två st till Nila och en till Liam ;)   Så då tog vi en till bulle där, sen var vi as mätta.
Då gick vi till guldfynd och där köpte jag nåt till mamma...   Jag tror att hon kommer bli nöjd, efter det mötte vi mamma i centrum så då fick vi skjuts hem så direkt när jag kom hem duschade jag och fixade mej sen gick vi hem till dom.
Imorrn ska ju jag iväg på en möhippa så jag måste gå och lägga mej nu så det får bli en bildbomb imorgon när jag kommer hem men ha det så bra så länge! ;* ♥


Torsdag!

Hejsan på er.
Idag innan skolan så ringde Fanny och frågade om jag kunde säga att hon skulle komma lite sent :/ och självklart kunde jag göra de men jag undrade vrf, och då sa hon att hennes hund hade sprungit bort på morgonen och det var en schäfer och dom är ju liksom jakt hundar.
Men jag kunde säga det och lärarna tyckte att de var okej :) Så de var ju bra men efter skolan var jag tvungen att ringa Fanny och fråga hur det gick och dom hade fortfarande inte hittat henne, så jag tyckte lite synd om henne men jag visste att dom skulle hitta Madonna.
Så jag föreslog att jag skulle komma till henne för att vi slapp den sista lektionen (najs! ^^)   och fortsätta leta men seg som man är så tog det ett tag för mej men halvvägs så ringde Fanny och då hade någon hittat henne, ringt till polisen så hennes pappa skulle typ åka och hämta henne.
Och vet ni var hon va elr?!   I hjälmsätra!   Typ en mil från skärgårdstad och där hade hon vaktat en båt ;P   Sen hade dom typ ringt polisen och så vidare, men nu ska jag nog ringa Fanny igen.

Snart kommer mamma, Sarah, Johnny och Nila hem och då vill jag facktist myysa lite med Lillan!  
Pussar och så får ni ha det så bra! ;* ♥


Ledsen!

Hej bloggisar.
Jag har inte hunnit blogga nåt idag, vi åkte till kyrkan med alla sexor.
Det var jätte intressant (eller inte -.-)   Men när hon  som var typ guide pratade i kyrkan så somnade Sanna :O   Jag och Cornelia höll på att skämmas ihjäl!   Men aah sen åkte vi bussen hem, på bussen mötte vi Hedda och hon skulle hem.
Så hon följde med oss :)   Eller ja mej, så tänkte vi gå till solberga med Conne också.
Men halv fyra så kom jag på att det blev försent :/   Så Cornelia kom och då gick dom till solberga, då hade jag en kvart på mej att byta om och fixa annat.
Men det gick bra ;)   Och jag hann med bussen som gick tio över fyra, när jag kom till centrum trodde jag att jag hade en timme men jag hade bara en halvtimme på mej så jag gick och tog ut pengar, gick in till centrum och köpte en sallad, hämtade ett kuvert och sen skyndade jag mej till sporthallen.
jag hann som tur var och vi körde igång men jag tror inte att ni är så intresserade av vad vi gjorde så jag lägger in lite bilder ist (fast inte på träningen)

Haha Sanna va inte beredd

S ♥ A

C ♥ S ♥ A

Hah Sanna var inte beredd igen ^^

Beredd! ;P

Hahaha! Döda mej inte nu bara men Sanna var inte seriös ja lovar!

Nu måste jag nog pallra mej till bädden (och jag glömde säga att Sarah och Johnny kom hit idag myysigt!)
Hare bra / A9 ;*


-.-'

Hejhej.
Ibland skulle jag bara vilja trycka på en knapp så hunden var rastad, för vid sånna här tillfällen när det är kallt och mulet och man är trött så har jag verkligen bara inte lust :/   Jaja nog pratat om det.
Jag skulle vilja ha lite tips om hur just den här bloggen skulle kunna bli bättre eller kanske intressantare?   Ni får gärna kommentera vad ni tycker, men nu ska jag försöka lägga in bilder :)
Och det funkade ;P

Det är fan maskroser överallt!

Hahahaha! Matilda ^^

Dennis och Matilda efter att vi badat i Solberga :)

Mamma och Louisa :)

Matilda typ älskar att klättra i träd ;P

Foppa tofflorna kom på ^^
Meeen nu måste jag nog gå ut  med Albin -.-
Looooove/ A9 ;*


Hahaha

Hahah! Igår råkade jag skriva att det var lördag, fel av mej.
Men idag är det iaf måndag och jag ska träna tre och en halv timme ;O   Så jag tar bussen vid fyra och då går jag till centrum och köper sallad, sen går jag till sporthallen :)   Idag hade vi en as skön dag.
Vi hade först svenska och då fick vi välja om vi ville spela spel, rita/måla eller plugga på engelska glosor ;O   As najs ju!   Jaa... Så mycke mer än så har jag inte att säga :)
Jag tänkte lägga in bilder från helgen det är inte så många men det är några, men nu så funkar det inte så det får bli en annan gång.
Looove/ A9 ;* ♥


Lördag!

Förlåtförlåtförlåt!
Jag vet att jag inte skrev igår, men vi hade gäster (har det fortfarande)   Men nu fick jag tid att skriva men vi ligger fortfarande i sängen jag och Matilda.
Och jag pallar verkligen inte hämta kameran -.-'   Men nu är jag sviiin hungrig så nu  måste vi äta haaaare bra!

Fick bli en bild på Michelle och mej bara för att jag saknar henne så mycket! ♥


Freeedag!

Tjenatjena.
Idag hade vi matteprov, det var ganska lätt.
Och jag är inte speciellt bra på matte så det måste ha varit rätt lätt :P   Jaa det hände väl inte så mycket mer i skolan förutom att vi fick sluta en timme tidigare, tjoho!   Me like!!   Sen kom mamma och hämtade mej och då åkte vi till jysk och där köpte vi utemöbler jätte fina.
Åh jaaa nu så har jag väl inte så mycket för mej :/   Vill ringa Connischifall du vill göra nåt så om du ser det här ring mej!!!  

Kom på nu att jag glömde att säga att jag blev erbjuden igår på träningen om jag ville vara med och uppträda för några tjejer eller tanter på deras möhippa, och det skulle ju vara jätte kul så jag är med.
Vi ska vara i stan nånstans men om det regnar så ska vi va i söra?   Vet inte vrf :P   Men aa det var väl kul att höra/läsa, (intresseklubben antecknar...) ja vet ^^   
ett ämne till ett annat, jag har saknat min kamera så himla mycke så här kommer pics ↓

Man kunde göra den stor men det kmr ändå se mysigare ut i våran lilla hörna ^^

Blommer blommer blommer...

Fotat med värsting kameran ;P

Mitt och mammas mästerverk ^^




Hare bra så hörs vi, sviin bra shaaa!


Heeeeeeej!

Hejsan alla peopels! (stavning :S)
aja iaf vill bara säga att jag gick till skolan idag och mår bättre, ska snart iväg till träningen som börjar fem :)   Ska ta bussen som går tjugo i.
Imorgon har vi matteprov som jag tror kommer gå rätt så bra (fick reda på att det var prov idag :O )   Men det går säkert bra, det var en rätt så skön dag facktist ;)   Vi gick till solberga och killarna bada, elr ja typ fem stycken men nu måste jag dra...
Puuuuss /A9 ;*


onsdag

tjenaretjenare.
Idag åkte jag och mamma till husläkaren för att kolla om jag hade öroninflammation men det hade jag inte, skönt.
Men jag var lite svullen i halsen och det smittar inte :)   Så jag kan gå till skolan om jag vill, snart kommer Janine, Alexandra och Liam hit tror jag att de var.
Nu ska jag njuta av frallor och nutella ;D   Mumsmums...   Juste!   Innan vi åkte så såg vi en mus som var på våran altan den va jätte gullig det var en liten bebis!   nä nu ska jag sätta på tv och myysa!

Min lilla solstråle, älskar dej mest av ALLT!   ♥
Looove/ A9 ;*


?

hejhej.
Jag sitter fortfarande här hemma och har det tråkigt, vill verkligen inte vara sjuk -.-'   Hur tråkigt kan man ha det om man längtar till skolan?   Det är både positivt och negativt att jag har varit hemma dom här dagarna för vi eller aa dom har typ inte haft några lektioner så jag har inte missat så mycket men dom har typ bara kollat på film och "lekt", men ja ikväll är det tv kväll.
Och igår var det ju sista hollywood fruarna :(   Maria Montazami är så jävla skön!   Älskar hennes röst och hennes sätt att tänka ^^   Om hon ens tänker ibland...

Hahah, mamma har alltid trott att hon inte har hårförlängning, elr aah extentiones (stavning?)   så igår erkände hon att hon hade det! ^^

Nu får jag väl fortsätta att sitta här och ha det tråkigt...  
Looove/A9 ;*


Hemma -.-'

hejsan.
Jag blev hemma idag, hade inte feber elr nåt men jag kände mig inte frisk så mamma ringde och sjukanmälde mej :)   men nu måste jag bara bli frisk tills på onsdag iaf.
Kan ju inte sitta här inne bara, VILL INTE!   det är för fint väder!   Nu har jag ätit frukost :)   Det blev toast och te.
Vet inte om jag ska på träningen ikväll, jag vill träna men om jag ska bli frisk får jag nog stanna hemma :(   Har inte tränat på jätte länge.
Elr aa på typ en vecka men det är mycke!   Saknar å träna...   Jag har tyvärr inga bilder eftersom det inte har hänt nåt på länge så jag får väl lägga ut nån gammal -.-

Har märkt att jag har väldigt många bilder på Cornelia så jag passar väl på att lägga upp en bild på henne♥
Nu ska jag kolla på andra bloggar
looove/A9 :*


Sjuk -.-'

Hejhej.
Jag sov hos Cornelia igår, imorse så var jag jätte skrovlig i halsen och sen när jag ställde mej upp så fick jag as ont i huvudet och var skit varm -.-   Så jag ringde mamma och då sa hon att hon kunde komma och hämta mej.
Jag tittade tempern men jag hade ingen feber, fast jag har ändå ont i huvudet så mamma och pappa åkte och köpte medecin.
Jag har tyvärr inga bilder så jag får lägga in nån gammal,

Fick bli en bild på Conne ^^, (hon har tvål i fejset)
Nu ska jag äta glass :D   Hejdå :*


Hemma igen

Hej.
Ja nu är jag hemma igen och allt gick bra, nu sitter jag här i solen och bara myyser.
Jaa... Jag har väl inte så mycket mer att säga bara det att jag är stolt över våra tjejer som kom fyra idag :)   Det var ju liksom SM och nu är jag ännu mer laddad inför våran tävling och vi har hård konkurans, nu ska ni få bilder från idag.
Enjoy!

Märta & Jossan

Märta :)

Haha Märta & Amanda :)

Amanda, Jossan & Sanna :)

Rätt :)

Alla lag :)

Min rosett som jag köpte, den är svart med guldiga stjärnor

Individuell

Jag har inte världens bästa kamera och är inte världens bästa fotograf...

Julle united :)

Fanny :)

SM 2010 ;D

Stunt :)


Dynamites

Det är inte så okontrollerat som det ser ut.

Cooolt!


SM I CHEERLEADING!

Nu ska jag duscha sen drar ja till Conne :)


hey ho lets go!

hejsan.
ÅÅh va tröttsamt jag la aldrig upp inlägget igår, jag la det i utkast -.-'   Jaja.
Nu åker jag strax, och jag hoppas att det blir mycke bilder ;)   Hejdå^^! ♥


Trevligttrevligt!

Hejhej.
Igår tog vi taxi hem vid två, det kändes onödigt först men de va skönt att komma hem och sova i sin egen säng.
Idag ska jag köpa skor till skolavslutningen :)   Sen vill jag åka till täby och köpa nåt, vi får se.
Det är väl de som händer idag :)   Men vi hade det trevligt igår iaf, och jag har bara några bilder för jag glömde att fota.
Fast jag pallar inte lägga upp dom nu så jag gör de senare ;)
Loveee: A9


ZZzzZZ...

Hejhej.
Det är helt sjukt Cornelia sover fortfarande! :O   Snart måste jag ju väcka henne, klockan e ju nästan halv två!!   Men nu vet ni iaf att jag lever, ikväll ska jag och mamma till Camilla och käka å sådär.
Jag vet inte om vi sover över där men jag tror det så antagligen kmr jag lägga in bilder imorrn ;)  

Fick bli en bild på Cornelia, om jag inte bloggar mer senare så får jag säga ha en trvlig torsdag ;P
Love from A9


Cornelia

tjenatjena.
Idag var jag och Conne lite sega, elr mest jag.
Jag kunde inte bestämma vilka kläder jag skulle ha på mig ^^   Sen tog vi en långpromenad med Albin och sen bestämde vi oss för att åka till Skånsta och bara ta en glass eftersom det var så bra väder, och vi var där i kke en timme nåt sånt.
Sen när vi kom hem så blåste det så mycket så vi hade ingen lust att vara ute mer :/   Typ vid åtta kom Emelia också, vi var inne på datan och sen gick vi ut och hoppade.
När man hoppar med Emelia så är det som att hon aldrig hoppat studsmatta förut...   Skratt attacker hela tiden ^^   Man blir på så bra humör! hahaha, men nu ska jag lägga in bilder sen ska Conne också blogga.

Coolt eller vad?!

Fint

hahaha fint...


Sanna as usual...





Gott :)

Lyckat ;)


Hahahah?


Sov så sött/A9


Tröttmössor...

tja.
Igår hade vi det jätte mysigt, Hedda kom över en sväng också.
Sen tittade vi på Ugly Betty, DP, cougar town och till sist Christine :)   Efter det gick mina päron och la sig så då gick vi in i mitt rum, och då pratade vi lite och va inne på datan.
Då somnade Conne så vi sa åt henne att hon skulle gå och lägga sig på luft madrassen :)    Sen gick jag och Sanna och pratade en stund sen somnade hon också, och jag somnade sist men är vaken först.
De var väl lite weard ;P   Dom borde vara uppe och jag borde ligga och sova som en gnu, nämen nu ska jag nog väcka de där paret som ligger så nära varandra...
Love/A9


Ania här nu!

Nu är Sanna på utvecklingssamtal och Conne ska hem och hämta sin blåa färglinser, så jag passar  på att lägga upp bilder på Nila som jag lovade och bilder på oss♥





Lika ^^


Mina ♥

Plutten ;P


Don't kill me !!

Jag&Albin



Jag=ful, Cornelia= finast av allt!

hahaha!


Snart kommer Sanna så jag måste lägga upp innan hon kommer och säger att jag inte får lägga upp bilderna på henne ^^


sanna is the best ?

jaa hej...
Idag ska Conne och Sanna slagga här, det gillar vi :D
nu e det sanna här :P det e lite najs va ?
aah´jag och conne kom just men jag ska snart på utväklingsamtal snart-.-'
det e inte myys nte...


10/5-2010

Hejsan, idag åkte Sarah och Johnny hem och Nila såklart.
Igår kom jag på att jag inte hade tagit några foton på Nila så då var jag tvungen att göra det, men iaf idag fick jag värsta dampen på min lärare på no:n för det var en sak jag och Micis inte fattade och då skrev vi som vi trodde sen när vi lämnade in pappret han ba: nää det ska stå varför det hände så och bla bla bla -.-'   Så då sa vi men om vi inte fattar då kan man ju inte skriva så mycket mer osv, men han ba: aah men då ringer jag väl hem till era föräldrar då och då tänkte jag bara men gör det då!   Sen sa han att han bara skulle ringa till Micis föräldrar vet inte vrf men nu blev det tråkigt att läsa, men jag måste bara få klaga på vädret också.
Hallå liksom va hände ?   Det var ju varmt och fint väder för nån vecka sen och nu är det bara borta :S   jag har precis köpt en ny bikini och då är det såhär dåligt väder?   Inte alls okej för min del!!   Iaf så var jag väldigt duktig idag som orkade göra läxorna, det är därför jag skriver nu men efter det var jag tvungen att gå ut och sälja dom där förbaskade lotterna, men jag var ute i typ en kvart gick till tre hus och fick tre lotter sålda sen ville jag inte vara ute mer för att det var så dystert väder.
Så nu har jag "bara" sex lotter kvar -.- Och ni får gärna köpa minst en ;D   Juste igår så köpte min typ låtsas morfar tio lotter av mej! :O   Haha fett snällt ju!
Men nu måste jag äta och ta på mej träningskläder och så men vi hörs imorrn nån gång! :D   
 
Förlåt för att bilden är så dålig, men det är min sämsta webb kamera...
 Jag hinner inte lägga upp bildern på Nila för det krånglar men det kommer imorron


hallu!

hejhej.
Igår tog jag bussen till Sanna tio över sex, då kom hon och mötte mej sen gick vi hem till henne.
Efter det ville Linus och Samuel träffa oss så vi mötte dom sen gick vi till vb men vi hittade ingen film och dom skulle till bussen för dom skulle till Hedda :)   Men vi gick tillbaka till vb och då hittade vi en film som hette nä nu kommer jag inte ihåg bara för det, men den var bra iaf.
Efter det var vi rätt trötta så vi låg och pratade en stund :) det var myys!   Imorse väckte Conne oss för det var paus på hennes simtävling, så vi satt och pratade en stund.
Sen var Cornelia tvungen att åka hem :)   Så jag och Sanna gick och åt frukost, sen kollade jag bussar men den gick efter två timmar.
Så mamma kom och hämtade mej ;)   Nu sitter jag här med mormor,Sarah,mamma,Johnny,Janine,Nila,pappa,Albin,Petronella,Liam och Natha.
Klockan tre ska jag träna :)  

I ♥ FALLING IN LOVE...

sötaste Sanna,

Gullig tjej

Men nu ska jag gå vi hörs! ;*


fredag,lördag

Igår hade vi det jätte mysigt, åt mat, tittade på tv och spelade kort.
Imorse vaknade jag typ vid halv tio och smsade Emmelie ifall det var någon fys och det var det :/   Men det var rätt skönt iallafall, sen när den var slut gick jag hem till Janine igen men hann inte vara där så länge för jag åkte hem med Sarah och Johnny.
Jag trodde att jag skulle vara med Sanna ganska snart men hon ska på cup eller match eller nåt :/   Fattar inte sånt där, men vid sex eller nåt så ska jag åka till henne tror ja.

Imorgon verkar det som att det ska komma hit massa folk, eller ja kke inte massa men mormor ska komma, sen vet jag inte ^^   Snart ska jag gå och duscha men just nu chattar jag med Sanna på msn, så vi hörs!

det kommer mest bilder på Liam :)

Dreggel ^^

Han ville få tag på kameran...



Majskroksälskaren

Mysmiddag :)

Vi hörs senare (kke) :*


Freedag!

Hejhej.
Skönt med fredag äntligen, idag hade vi sovmorgon igen till 09:05 ;)   Idag ska mamma åka kryssning, och jag ska sova hos Janine.
Det blir ju mysigt!   Vi ska äta tacos, och imorgon ska jag på träningen tror jag vid halv elva till halv tolv.
Det är alltid lika jobbigt att komma upp och åka och träna men det är alltid så skönt efteråt, för det är inte för tidigt och inte för sent.
Så man hinner ändå göra nåt med nån :)   Så jag ska kke sova med Sanna imorrn, eller jag tror nog att det blir så.
Men nu har jag inget roligt att skriva och jag har inga roliga bilder så ni får en gammal,

Ah juste jag glömde att säga att Sarah,Johnny och Nila kom igår kväll och dom sov här.
Men ikväll ska de till Johnnys föräldrar och sova där :)
pusspuss ♥


Hinner inte blogga så mycket!

Hejhej, hinner inte blogga så mycket för jag ska snart till Janine och hälsa på Nila.
Kommer pussa på hennes som en tok!   Ah juste måste bara rekomendera nya marabou polka, om man gillar mint (som inte Sanna gillar^^)   var bara tvungen att säga det!  

Goood!

hej då


;)

Hejsan bloggisaaaar!
Idag började jag 25min över nio, najs!   Men iaf Så följde Fanny med mej hem efter skolan, hon hjälpte mej lite att installera msn osv ;P   Men vi hann inte göra så mycke mer för hon skulle träna, egentligen borde jag göra läxor nu men ja pallar verkligen inte så det får bli ikväll.
Eller imorron ^^   Just nu är jag inne på skype men min mic funkar typ inte satt jag sitter bara och lyssnar på när andra pratar -.-'   Har inte så mycket mer att säga,
 
Jag "lånade" den här av dej Sanna, det blev en bild på Sanna bara för att hon inte var i skolan idag och jag saknade henne♥.


mer bilder


Min fina tårta som Janine gjorde


Hahaha, ja sa att jag skulle lägga upp nån på dig ^^

God natt


Happy

Nu ska jag bara lägga upp bilder sen ska jag fortsätta titta på cougar town :)






Bjuder på den ;)


Vi hörs! :*


Sänipäni!

Tjenatjena!
Idag efter skolan kom Sanna och mötte mig för hon slutade tidigare och då hade hon lånat min  cykel och åkte hem till mej men hon hann bara vara där i två minuter sen tog vi bussen hem till henne och då var vi i centrum och vi köpte en varsin läsk.
Men det tog typ trekvart och gå hem till henne för vi tog så mycke foton ^^
Igår skrev jag ju att jag skulle få en data men det blev inte så, jag ska få den idag ist.
Snart kommer mamma och hämtar mej, sen ska jag gå in på min nya fina data.
Tror inte att jag hinner lägga upp några bilder för mamma kommer vilken sekund som helst :)
Sen kommer det värsta bildbomben för jag måste visa tårtan Janine hade gjort,
nu ska vi göra nåt annat ;)
pusspuss♥
(om ni vill ser bilderna kan ni kolla här: http://sannamessing.blogg.se


Tonåring ;P

Hejs svejs, idag kom mamma med frukost på sängen och ett ljus.
Mysigt! Sen fick jag massa gratulationer tack så mycket för det!   För en halvtimme sen tog jag på mig träningskläder och då kom precis pappa och då sa han att det inte var någon träning, jag ba men vafaan.
Så då var det bara att ta på sig kläder igen ^^   Men nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sju så att jag och pappa kan möta mamma på onoff, jag ska få en data.
Ikväll ska vi äta kött och potatisgrattäng :)   Sen har Janine gjort en prinsesstårta, men man vet aldrig.
Det kke blir en köpt iaf ;P   Men det spelar inte så stor roll för mig, sen ska jag öppna presenter.
Jag har fått pengar av Sarah,Johnny och av mormor :)   Idag ville inte jag gå hem själv och bara sitta här på min födelsedag, så jag sa att Sanna skulle följa med mej även fast hon bara var här i en timme så var det iaf roligare än att vara hemma själv i flera timmar.
Jag kan lägga in bilder från igår om jag hittar några, de flesta är på mammas mobil så det blir väl flera sen eller imorron.

Idag

Nu har pappa brottom så hej då <3


We are the champions, forever the best ;)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Vi vann guld!   Shit va skönt och så himla roligt, vi tävlade mot seniorer och juniorer nybörjare.
Vi är juniorer cheer A fortsättning, så vi tävlade mot äldre och en klass mindre.
Men det är svårt att förklara :S  
Mamma, Janine, Liam, Natha, Vendela, Fanny och Jonna var och kolla på mig.
Jag fick en ros av Fanny och Jonna :) gulligt!   Snart ska jag och mamma till centrum så jag hinner inte lägga upp nån bild...   Men det kmr väl senare ;)
hej då ♥


Hemma

Hej nu är jag hemma igen, jag kom till Elin typ tjugo över sex.
Sen hämtade mamma mig vid halv nio så jag kom hen typ nio, just nu sover Liam men det tog en liten stund för han var jätte ledsen.
Han har blivit jätte mammig, och man blev så ledsen när man såg att han var det :'(   Men tillslut fick ju bästa moster honom att sova och hoppas att han iaf sover i en timme till så man kan vila lite här i soffan, jaa det är väl det som händer just nu.
Åh juste!   Jag skulle ju ta bilder idag men så glömde jag ta ur kameran ur min väska -.-'   Tröttsamt...   Så det får väl bli som vanligt att jag hittar nåt gammalt foto :)   Men jag hoppas att det går bra iaf ;)

Albin och hans förra ägare :)

Idag blev det bara bilder på Albin...

Skogsmulle ^^

Jag tror inte jag skriver mer ikväll för jag är rätt trött och sen ska jag upp vid nio imorrn, det är ju tävling ;P
PUSS&KRAM♥


:(

hejhej snart ska vi åka och det är jätte tråkigt, men imorrn är det tävling och vi ska göra rosetter som man kan ha i håret som man kan köpa där, det är vi som arrangerar.
Det är insläpp 13:00 i sporthallen i Åkersberga, det finns fika och inträde för barn kostar 40:-, för vuxna 70:-.
Ni är varmt välkommna ;)

Imorse gjorde Sarah scones till oss och  de var jätte gott!
Lite mer "lyxigt"  än att bara äta en macka till frukost ^^   Just nu ligger dom och bara kollar på nåt tråkigt program om kungafamiljen, ikväll ska Liam komma hem till oss och sova där för Janine och Rikard ska ut och äta middag tsm :)   Myyysigt!   Jag kom precis på att det är första maj idag!   Då fyller jag alltså år om två dar :O   Najs eller vad ;P  
Jag kan lägga in bilder sen när vi har knytit rosetter och på Liam :)

Mums!

Vi ses sen
LOVE // A9 ♥


Lovade!

Hejsanhejsan!
Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder från idag så dom kommer här!

Plutten!

Finkläderna kom på ;)

Sarah Mary!

Angelicas syster

Nila snuttar på min tröja :)

Syster! ♥



Hahahah! Angelica undrar om det syns att hon är gravid i sina stora kläder ^^

Nu sitter jag och typ håller upp ögonen satt jag skriver imorrn! PUSS&KRAM ♥


RSS 2.0