redan hemma

sha, kom precis hem å satte på datan :)   snart kommer sanna.
sanna hade bestämmt med mej och conne men conne visste inte att jag skulle va med, conne hada bestämt med lisa och sanna ^^   tss... men nu ska typ vi fyra göra nåt tror jag.
får väl se hur de blir, men sanna kommer hit iaf :D   nu har jag ätit mellis och ska väl gå ut med albin sen.
 och jag hoppas att intresseklubben antecknar hah, aja har inte så mycke mer att säga så ha en bra tisdag.


hörde den här på heddas blogg, tyckte att den va helt underbar...

första träningen idag

hej, idag va det en helt vanlig skoldag :)   första läxan också så jag orkade inte blogga efterskolan.
men så är det ibland, de va första träningen idag också ;)   va riktigt skönt att börja träna igen har saknat cheerleadingen så himla mycke under sommarn.
imorgon ska jag va med sanna å conne♥, back in the days ;P   haha skoja nej men vi brukade ju typ alltid va med varandra.
så de blir najs, men snart ska jag duscha bye bye.


hemma

tjenare, jag och micis åkte till kanalensdag :)   det va inte så roligt väder och det hade varit roligare om man var fler men de va mysigt ändå.
vi gick mest runt å titta, köpte godis och åt korv, tss... ;)   efter de skjutsa mamma hem oss.
eller micis åkte hem så jag åkte till conne och kom precis hem från henne, och hon vill att jag kommer tillbaka efter att jag har ätit :P   men vi får se.
nu va maten klar satt vi ses


pussar/ania

söndag

nämen tjena, igår sov jag ju med micis :)   jag vaknade kke tio.
sen väckte jag micaela vid elva, just nu står hon i duschen och hennes marsvin går runt här på sängen ;)   den ena iaf.
vet inte riktigt vad vi ska göra idag, pratade om att åka till kanalensdag eftersom att det är idag :D   vet inte riktigt om det blir så men annars stannar vi här i roliga skärgårdstad.'
ha det bra så länge

/AniaKandell


tjenixen

hej, jag orkar inte skriva allt jag har gjort idag men jag har iaf varit med fanny, felicia, martin, olle och alex :)   vi har inte gjort så mycke.
men vi har för det mesta varit hos fia, i skolan och hos martin ;)   men olle skulle hem först sen alex precis när vi kom fram till martin och martin va ensam hemma så vi skulle göra middag.
vi kom på att vi skulle göra pannkakor men han hade inga ägg så vi fråga om felicia kunde cykla hem och hämta det och hon hade dessutom redan ätit, så tog hon med sig mjölkchoklad också så vi hyvla i det :P   blev as gott eller det smaka inte så mycke men.
det blev typ bara en varsin, men efter att man hade ätit dom så fick man ont i magen.
alla fyra fick de så man undrar ju, men nu har jag inte de längre.
när vi cykla hem, jag och fanny så kom micis också så hon och jag åkte hem så mötte fannys mamma fanny.
så just nu är jag hemma hos micaela och ska sova här, de blir najs.
nej nu har jag suttit och varit osocial för länge så nu kan jag inte skriva så mycke mer, hej då.


hejhej

sha, idag kändes det som att dagen var oändlig :S   för när vi hade haft en lektion så kändes det som att vi hade typ en kvar.
aja nu är jag hemma eller har varit det i kanske en halvtimme, vet inte vad jag ska göra idag antagligen ingenting :/   just nu sitter jag och skypar med micaela.

Här har vi ju hetingen själv :)


hej

tjenixen, idag var det en helt vanlig dag :)   och idag ska jag inte göra nånting tror jag.
aja de här blev inte så kul inlägg men iaf... nu vet ni att jag lever så ha det bra ;)


med conne

sha, idag hade vi nån konstig dag :S   vi va i blandade grupper från sjuan till nian.
och så fick man ett papper som det va massa olika saker eller uppgifter som man kunde göra och så skulle man samla poäng, så de va helt okej men jag och nanny gjorde inte så mycke :P   men sen i slutet så skulle man visa upp en pjäs för alla och vi hade inte hunnit öva så jag typ bara stog där men vi kom sist, fast de va 13 grupper så vi va inte ensamma med att komma sist ^^   men iaf så är jag och conne hemma hos mej nu men jag vill gå hem till henne nu.
aja hon ville iaf att jag skulle lägga in fler bilder så då gör jag det :)

hetaste ever...?


så de va lite gammla bilder kul va ?   men min kamera är helt c* så den funkar typ inte, och jag har inte haft den så länge !?   aja det är tydligen nåt problem med batterierna men men nu ska jag försöka övertala henne :D


hos funny bunny

tjenare, idag var ju första skoldagen -.-'   de va jobbigare att gå upp än vad jag trodde.
men jag kan erkänna att jag har haft svårarre att gå upp ur sängen, men vi började ju nio så de va ju helt okej ;P   och sluta ett.
jajaja nu har jag pratat klart om skolan, man märker att jag har hälften så många läsare nu när skolan börjar komma igång :)   men iaf så gick jag hem efter skolan och gick ut med albin och åt typ mellis sen cykla jag hem till fanny.
men just nu sitter hon och äter de va därför jag passa på att blogga, måste nog cykla hem snart för de börja kurra lite i magen på en ;)   idag har vi bara pratat.
inte ens haft på tv:n va rätt skönt eller vad man ska säga att inte bara kolla på tv när man är med nån, och av nån anledning har vi haft ovanligt mycke att prata om också :P   och de va inte direkt längesen vi var med varandra.'
aja nu ska jag titta in lite på facebook också så ni får ha det så bra :d


skola

tjena, herregud skolan börjar imorrn ;o   känns skit konstigt.
men men conne kommer hit så vi går dit tillsammans, ja tänkte inte göra nåt långt inlägg men ville ändå skriva nåt ;) snart ska jag gå och tvätta bort sminket och ta på mej en sov sovtröja eller nåt.
så får väl säga god natt :)


är hos janine

hej idag åkte ju jag, mamma och albin hem från iggensund :/   lite tråkigt att helgen gick så fort för vi hade de jätte mysigt.
men det tog ungefär två timmar och  furtiofem minuter, utan nåt stop :)   då var janine hos sin kompis så mamma skjutsade dit mej så sover ju jag här.
snacka om att liam kmr bli chockad imorrn, men de ska bli mysigt även fast jag måste gå upp typ åtta :o   men jag och liam ska gå och äta lunch på anjas eller nåt.
nu ganska nyligen så kom jag och janine hem så hon tog sina sega ostbågar som hade stått i ett skåp(yummi) och jag fick bacon chips, nu sitter i på en varsin data och nördar O.o   nej ja skoja men hon är inne rå fejjan iaf så nu ska jag också gå in.
puss å kram ha en mardrömsfri natt ;)

åker hem idag :(

shulululu, igår hade vi det jätte mysigt :)   spelade med vilda gester.
sarah säger att hon ska låsa in oss i sin garderob och låsa så vi inte kan komma hem, hehe ;)   vi har ätit frukost och jag ska bara sminka mej sen är jag klar.
vi åker vid fem och då åker jag hem till janine och sover där för sen imorgon på morgonen så ska janine göra naglar och då är jag barnvakt åt liam, sen tar jag bussen hem för då är de upprop vid fyra tror jag :/   de ska bli rätt så kul.
vi ses :D


hzdrfvnjfgiuaedfnhvijdgh

hej hej, nu har vi kommit hem från hudik :)  vi va bara där å handla mat så gick jag och sarah å titta lite på gina å sådär.
gud va nila är söt !   låg i morse och lyssna på henne när hon snacka, är tydligen gladast på morgonen ;)   ikväll blir de pastasallad.
ja vet inte om jag kommer blogga mer idag men ni kan ju kika in om det blir mer :P

nila ville inte tita in i kameran ^^



moster finaste tjej ♥


framme

ja nu är vi framme eller har varit ett tag nu, kom hit vid fem :)   vi gjorde rekord.
asså vi åkte på tre timmar och de brukar ta fyra, så de va ju bra ;)   hehe.
guuud va nila har blivit stor ! lillpluttis !! så de va roligt att träffa dom för de va så längesen, men nu ska jag inte sitta här å va osocial ^^


iggesund

hej, gör ett litet inlägg för snart åker jag och mamma till sarah å johnny :)   och nila såklart.
men ville bara säga de, jag sov hos conne igår så de blev inge mer bloggning på den dan men jag blogga ju idag ist ;)   men jag vet inte om jag kommer blogga så mycke där uppe för man vill ju umgås eftersom de va as längesen vi va där.
men nu ska jag hjälpa mamma med att hänga tvätt -.-'   hehe nej men vi ses väl... ha det så bra och jag ska njuta hur mycke som helst av den här helgen för det är den sista på sommarlovet.


lite trött

tjenixen där !   känner mej som värsta nörden, de första jag gör varje morgon är att sätta på datan å blogga :)   har väl blivit så nu på lovet.
men nu är de bara fem dar kvar (om man räknar med idag), så de va väldigt skönt att de blev sol idag så man kan sola lite jag tror att jag ska sola typ 20 min iaf intresseklubben antrcknar xd   men aa nu ska jag gå och äta frukost.
känns helt fel klockan tilv, men men har ni märkt att jag bloggar mer nu aja vi ses senare :)

fick bli en bild på mej och hubert i vintras för att vi ska upp till sarah å johnny och michelle bor rätt nära men hon kan inte träffas :(


...

ja men hej, nu sitter jag och mamma här nere i båthamnen och är båtvakt -.-'   pappa har varit här i två timmar så ska vi sitta tre.
men de är inte så farligt när man har godis och datan, det är en annan gubbe här också och han satte precis på sej as snygga glasögon ^^   haha nej nu va ja dum men ville bara ha lite å göra så de blev lite tråkigt inlägg kanske.
men nåt roligt jag kan berätta är ju att jag och mamma ska åka upp till sarah och johnny, har sätt på sarahs blogg att nila har vuxit hur mycke som helst ! så de ska bli kul att träffa dom :)   nu får ni gärna smsa ;)   men vi ses imorrn.
önska oss lycka till :P


film

idag gick jag upp som vanligt, tio :)   skönt att börja få in rutinerna och nu börjar jag längta efter skolan.
men jag vet att efter en vecka så kommer man bara tänka hur kunde jag längta tillbaka ?!   jag vill ha sommarlovet tillbaka !   men men får väl njuta till hundra och försöka överleva sen ;)   aja iaf så ska conne komma hit å kolla på film.
igår skulle ju vi ha gjort de men jag glömde filmen så vi tittade på desperate ist, går lika bra :P   känner att jag inte kan slita mej från tv:n för de där laguna beach va ju as bra.
och det är ju liksom på riktigt om ni fattar, men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka på tag på tröttmössan cornelia ;P  


mot conne

nu har jag duschat, varit ute med albin och ätit lunch :)   så nu cyklar jag hem till conne och sanna och ska väl kolla på nån film antar jag.
ses imorrn ♥


hej -.-'

hej, a nu ska ni få höra vad jag har gjort hela morgonen -.-'   först gick jag upp vid tio och gjorde frukost.
så hade albin legat i min säng så hade han bara hoppat ner för sängen så ropade jag på honom för att han skulle komma ut å kissa men han ville inte så när jag ätit upp min macka så skulle jag gå och hämta honom så tog jag under hans mage så kände jag att han hade nåt där och det såg ut som en bajskorv, så gick han ut till vardagsrummet så titta jag igen och då såg jag att de va en snigel :/   så de va bara att ta in honom i duschen men jag ville ju inte jag bort den med händerna så jag tog en plastpåse på handen.
men när jag satt där i duschen så höll jag på att spy, kändes de som iaf :@   men nu är den borta och idag ska jag väl kolla på filmerna som jag fick låna av janine.
sen kke ringa nån men jag får gå ut med albin när hans päls har torkat annars kommer han frysa arslet av sej ^^  

igår så sa janine att jag kunde komma för hon såg på facebook att jag hade tråkigt, så jag tog bussen ner till centrum och så tog micis samma buss så vi snacka lite på bussen å sådär så gick vi in till centrum och hon skulle dit för att köpa skolgrejer men jag skulle äta glass med janine ;)   sen gick vi hem till henne och jag åt där sen åkte jag hem med mamma vid sju.
sen åkte jag till conne en stund så sanna där också fast hon sov där :)
men nu tittar jag på laguna beach summer marathon och lyssnar på musik, jag har inga bilder men ni kan få en gammal på liam från min mobil.

sötunge !
aja men hej då da :D


god... för mej morgon :) för er kke förmidda ;)

hej, igår glömde jag bort att jag skulle lägga in bilderna så jag gör de snart :)   jaa jag vakna för en halvtimme sen då ringde mamma mej för nu vill inte jag sova bort dagarna längre.
så man kan gå och lägga sej lite tidigare också men iaf så idag tror jag inte att jag ska göra nåt speciellt duscha gå ut med albin och va inne på datan blir de väl, och lyssna på musik på mtv eller nåt ;)   ja så nu går jag och duschar.
nej juste jag skulle ju lägga in bilderna förlåt... ^^


deras nya söta valp :*

söööt !

helt ofixad !! lovar, såg inte ut sådär ;D
a de va dom bilderna jag hann ta på kameran för sen blev den helt cp -.-'
men jag har några från mobilden också så jag ska bara hitta sladden :P

i väntan på tunnelbanan ;P

de va ju inte så lätt att fota...
men nu måste jag gå och duscha men jag får hoppas på att fiffi lägger in lite bilder på facebook :)
heeeeej då :>


hemma igen från fiffi :)

tjena ! igår hann jag aldrig blogga för först cykla jag till conne en stund och bara prata, sen åkte jag hem igen och plockade ihop alla grejer för jag skulle till the voice och sen sova hos sofie :)   så mamma skjutsade mej och så kom fiffi och mötte mej.
med sin hund eller dom har tre hundar men hon kom med en och de va en mopps, jätte söt !! så gick vi hem till henne och bytte om sminka oss och sådär ;)   sen tog vi en buss till centrum och så skulle vi gå till donken men så tog vi värsta omvägen så det tog typ en halv timme för oss att gå dit.
men sen så skulle vi ju gå tillbaka hela vägen men då visste vi ju vart vi skulle gå så det gick lite snabbare, men sen tog vi bussen till danderyd och den gick typ via nante eller nåt sånt där ? så vi satt på den där as varma bussen i 55 min -.-   men när vi kom dit iaf så hann vi precis med tunnelbanan och tills vidare så är det tråkigt så jag kan ju säga att de va olidligt varmt när man va tvungen att gå emot alla när man skulle gå nånstans och när man hittade ett ställe därr man kunde stå på.
 nej men då ska det ju ställa sej två meter höga människor ivägen så man är tvungen att flytta på sej igen men vi fick ganska bra platsen iaf 
så om scenen va där:
_____________
så stog vi här:
                      ___
på ett ungefär :S
men iaf så hämtade sofies mamma oss på sergel :D   sen va vi en liten stund med jennifer och olivia tror jag att hon hette.
men idag så väckte sofie mej tolv, så gick vi upp och då kändes det lite onödigt å äta frukost så vi åt nudlar ;D   sen så kolla vi en buss och den gick tjugo i så skulle dom till stallet så dom skjutsade dom mej dit.
så satt jag där å vänta men så kunde jag inte kolla på klockan för min mobil hade laddat ur sen kom som tur va jennifer och skulle md bussen så fråga jag va klockan va och då va den 47 och min buss skulle ha kommit 42 så då fick jag låna hennes mobil att ringa med annars hade jag fått suttit där och väntat tills fiffi kom hem eller nåt, så de va j*vligt tur !!! men då ringde jag mamma så hon kunde hämta mej och när jag satt ocg vänta så hade den fortfarande inte kommit ?! så de va lite konstigt :S   men nu är jag iaf hemma så de e skönt.
oj vilket inlägg de blev men jag orkar inte lägga in bildern nu för jag är fortfarande slut ^^
så jag lägger in dom senare men det är inte många för som jag sa i förrigår eller va de va så hade jag lagt in nya batterier men tror ni att den funka för de eller ? nej det passar sej inte !
nu ska jag förstöra den där skit kameran tror jag så hej då :D              


 


tycker ni blivit dåliga på att kommentera...

tjena ! idag drar jag och sofie till the voice, ska bli riktigt kul :)   de va ett tag sen ja va med henne.
innan dess ska jag va me conne tror jag, en stund iaf ;)   hoppas min kamera funkar ikväll annars får jag damp och lämnar in den där skit kameran.
för när man har nyladdade batterier så står det ibland att man måste byta batterier och ibland när dom har laddat ur så väntar man en dag och inte använder den så sätter man på den och då är dom filladdade igen, as irriterande så vi får se annars får jag fota med mobilden men då blir de hel kassa foton -.-'   men nu måste jag gå och äta frukost.
jag kke bloggar ikväll hos janine, heeeeeej då !

har inga nya bilder så ni får den här så länge :P


ja en rubrik dåra...

idag vakna jag ovanligt tidigt, elva :)   då gick jag upp å duscha å fixa mej sen stack vi vid kvart över tolv eller nåt.
mamma skulle till tandläkarn i mörby så jag satt och vänta där när hon fixa sina tänder i en timme, herregud va tråkigt de va men sen åkte vi till centrum och åt typ lunch med janine och limmarn ;)   sen handla vi midda å sådär.
de blev bakpotatis, vi kände oss inte så hungriga men kommer säkert bli de sen :P   nu när vi kom hem va jag tvungen att  lägga mej ute i solen en stund.
blev inte länge för jag har ju inge tålamod me sånt, så de blev väl en kvart eller nåt ;P   haha aja får väl hoppas på att man har någolunda piggment.
men nu ska jag gå ut och sätta mej med mamma och njuta sista tiden me solen för man vet ju aldrig när den kommer igen, a juste idag kommer conne hem tror jag :D   hoppas de går/gick bra eftersom det är fredag den 13de...

                               
vet inte hur de här blev men det blev säkert bra ^^


:)

shaaa !   idag vaknade jag hos micis ?  vet inte hur de gick till ?   nej jag skoja men jag sov där igår så de va mysigt, imorse väckte micaela genom att kittla henne ^^   men iaf så va vi med olle och ceonn ett tag men sen så blev vi hundriga så då åkte alla hem.
men jag tror att micaela sa att hon skulle komma hit sen men ja får väl ringa henne när jag har ätit,

lite sent men de va iaf när jag och fanny sov så badade vi i sånt där... a bad grej ute ;)

haha samma bok å allt :D

liam här om dan ;D

Micaela :P

men nu ska jag äta så vi syns när vi syns eller hur micis !! ;P
bara vi fattar :)


jag orkade bara inte blogga igår :/

ja men hej, igår åkte jag till janine och rikard :)   tog 14:14 bussen.
när jag kom fram åkte vi ganska snabbt vidare till täby, rikard köpte jeans och liam fick några tröjor men janine hitta inget och jag har bara 75 kr ^^   men sen åkte vi hem och då spela jag och janine kort sen tog jag bussen hem vid tio då kom mamma och mötte mej sen gick jag och la mej typ halv tolv å läste min jätte braiga bok haha twilight asså ettan.
men nu pratar jag med micaela på skype och jag vet inte om vi skulle göra nåt men vi får äl se :/ ?
orkar inte lägga bilderna på liam från igår men nu ska jag fortsätta prata med micis så vi ses ;)
måste bara visa två bilder på min syster dotter :) så jävla sköna !

vilken min !!

nån gillade maten :D


konstigt väder ?

hej hej, gud va konsigt väder de är :)   först 37 grader om skinande sol men nu är det måln ? aja iaf idag ska jag bara ta de lungt tror jag om ingen ringer.
jag hann sola i en kvart idag iaf, jag har inge tålamod va det gäller att sola så jag hoppas att man fick en liten nyans hah ! men nu ska jag lyssna på musik och gå in på fejjan ;)


                                                 musikvideon är lite konstig men...

hos fanny

igår sov jag över här hos fanny, då va hennes syskon här med barn :)   träffa wiggo för första gången.
dom åkte väl halv ett eller nåt, så gick vi ner till hennes rum och gjorde ingenting ;)   typ åt godis men shit va rädda vi va typ vid tolv för de åska ju sa man höll på att skita på sej ! haha men iaf så somna vi inte såå sent men vi blev väckta av fannys mamma halv ett herregud jag har aldrig sovit så länge.
men uaf så tog vi lite bilder a dom blev ju väldigt snygga !!





idag har vi hunnit bada, ätit apelsin och duschat xd    så nu har vi inget att göra men vi får väl hitta på nåt ^^
puss & kram ha det bra


statisten har sjunkit !

nämen hejsan !!   idag ställde jag klockan vid elva men tror ni att jag gick upp då eller ?   nej ja satte på snos eller vad de heter :)   så jag gick ju upp halv tolv iaf -.-'   men aja det är ju mer en en vecka kvar så får väl bli tidigare nu när mamma och pappa börjar jobba ^^   ointressant ja vet men iaf så åkte vi till centrum och handla å hyrde film, sen fråga fanny om jag ville komma för hon va me två killar så vi åkte hem så duscha jag och när jag kom dit så kolla dom på twilight ;)   så de va bara å sätta sej å kolla :D   men vid sex så gick vi hem så nu lyssnar jag på musik å chattar.
om du ser det här sanna, ring mej eller skicka ett sms :P   jag har blivit lite dålig på att fota känner jag.
men jag har iof inte haft så mycke att fota, men ni kan få en bild på mej om ni vill haha !!!

men juste jag och conne fota rätt många bilder på camen så dom kan ni också få titta på

fan va snygga !!!!

herregud !!!!!

hett !




jag skulle vilja va me nån ikväll eller sova eller nåt :/
aja kommer nog inte bli av...


ja och conne va fett duktiga igår ! :)

tja !   igår gjorde jag conne inte så mycke, förutom att vi sprang eller ja vi sprang inte så långt för jag fick as ont i magen och jag vet att det inte va håll :)   för det var inte uppe utan nere.
aja jag vet inte hur jag ska förklara det, men iaf sen gick vi hem till conne då duscha hon sen gick vi hem till mej så sov hon här ;)   idag vakna vi rätt tidigt fast vi somna om typ hela tiden för vi vakna av connes klocka men vi gick upp halv tolv.
jag kommer aldrig komma in i rutinerna igen när skolan börjar igen och det är bara två veckor kvar !   helt sjukt !   åtta veckor har gått redan, men men nu sitter jag iaf lyssnar musik på spotify :D   ska snart ringa conne för vi skulle höras ;D   har inga bilder :/

:P


music in my soul, conne ville att jag skulle skriva de ^^

  
lägger bara in en låt nu men om ni vill titta på min och connes snygga kompis så kan ni titta här : http://corneliabergman.blogg.se
förresten så sover conne här :)


snart kommer conne

hej -.-'   nej ja skoja men jag känner mej inte direkt utvilad, liam somna typ vid nio och då kolla vi på en as bra thriller :)   obsessed, beyonce va me och den var as spännande hela tiden ;)   kan verkligen rekomendera den asså !   sen vakna liam igen vid sex och då väckte jag mamma så hon gjorde välling och så gav jag den i sängen så somna han om kke vid halv sju sju nån gång.
men jag somna om typ halv åtta för att jag låg jätte oskönt och kunde inte riktigt koppla av när han låg brevid :/   men men sen vakna han igen halv nio hur glad som helst, har aldrig hört honom skratta så mycke förutom när han tittar på när man hoppar :D   men iaf så lämna vi honom för inte så längesen och snart kommer conne hit, vi ska göra sommaruppgiften ;D   jätte kul verkligen -.-   men vi kmr säkert inte ens göra den för när vi säger att vi måste göra nåt som har med skoan att göra så blir de aldrig av.
nu ska jag måla på en byrå i väntan på att cornelia ska komma :P  
Tare lungt så länge !

verkligen sevärd !


A

oj bilden blev lite misslyckad på förra inlägget så lägger in en ny...

så ;)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Eller vad säger du begntebent ?
jag skulle behöva skriva av mej lite, men vet inte om jag orkar skriva om allt vi har varit med om ?   herregud sanna jag har många fler bilder än det här jag var tvungen att ta bort säkert tio bilder för att det skulle få plats :)   sitter här med gråten i halsen och funderar på hur det ska gå nu...   förlorar jag dej förlorar jag allt och orden kommer direkt från hjärtat de ska du veta !!   vet inte hur mycke mer jag behöver beskriva för att du ska förstå hur mycke jag har saknat dej och antaglien kommer behöva sakna dej.
men allt jag behöver säga tror jag är att jag älskar dej och vill inte vara utan dej för jag hoppas inte att vi sitter här ett år senare och fortfarande säger: vi måste göra nåt nån dag, för jag vill verkligen inte tappa kontakten med dej :'(  
hoppas du känner likadant...
från din katjakaj ♥


hmm..

hejsan, idag gick jag upp vid tolv :)  duscha sen käka jag frukost för inte så längesen.
idag ville jag gå på bio men jag tror inte att det blir av för jag och mamma ska va barnvakt åt liam, de va ett tag sen ;)   eller de va inte längesen liam va här men de va längesen jag och mamma va barnvakt.
så idag ska vi väl bara ta de lungt eller jag iaf, mamma och pappa ska besiktia bilden eller vad de nu heter ^^   men aa roligare än så blir det inte en regning onsdag som den här :D    men nu ska jag fortsätta lyssna på spotify och måste bara rekomendera den här killen som påminner mej om en kille... ;D   han heter typ rasnus seebach.
han låter som att han är yngre än vad han ser ut men lyssna på hans nya låt jag tror att den är ny :P

fick bli en gammal bild på sanna eftersom den j****n ska byta skola till sjuan och jag kommer sakna henne som tusan !


home from sanna :)

jag hej nu har jag kommit hem från sanna, men henne var jag inte med hela dan :)   idag åkte ju michelle och co. hem :(   lite tråkigt facktist.
det blev väldigt tyst här, men iaf dom åkte vid tolv hal ett tror jag och sen åkte jag och mamma till willys ;)   sen till hemma sen till cykel affärn sen till donken och sen åkte jag till sanna.
vi titta mest på film och tog bilder :D   det var länge sen jag träffa den bruden så de va kul ;D   jag tog bussen tio i elva.
men sanna är ju sånt ego så jag har ganska många bilder på henne som ni gärna vill se :P   nej ja skoja men jag kan lägga upp bilderna som vi tog ;P









såååå snygg !




nu ska vi titta på nån film så nu får ha det bra :)


så nu kommer resten av bilderna ;)




jacob :D

melinda ;D

michelle & amanda ^^

michelle :P

man är ju bara för snygg ! ;P

lyckat :/

när michelle hade räknat ut jacobs poäng, han ba: men ååh va dåligt jag kommer ju förlora :(   magda: men hur mycke poäng hade du då ?   jacob: 50 :(   så vann han :)   sämst man kan va :S   men nu ska vi kolla på its complicated och så ska jag umgås med michelle för dom åker imorrn :(  


regn regn regn...

idag vakna jag och michelle ovanligt tidigt, halv tolv :)   men vi kunde ha sovit längre om inte michelles kompis hade ringt.
först åkte vi till centrum och skulle kolla lite snabbt om det fanns solsidan-box, men de fanns de inte så då fika vi ist ;)   sen åkte några hem och jag, peter och mamma åkte vidare till on off om det fanns där.
men det fanns det ju inte så vi åkte till sun video och hyrde fyra filmer i fyra dar, så snart blir det väl film :D   men iaf så åkte vi hem en stund sen åkte jag, michelle, amanda, melinda, camilla, jacob, magda och mamma till minigolf banan på oxenstjärnas eller vad de nu heter.
jag kom näst sist, men vi va två lag ;D   pärorna i ett lag och vi i ett annat.
men det har jag såklart också bild på :P   nu vet jag inte vad alla andra gör men jag blev lite osocial och sitter i mitt rum och lyssnar på musik och bloggar såklart ;P   men jag ska bara lägga in bilderna sen ska jag se vad dom gör :)


vi hoppa lite igår ;)

lyckat ^^

lite högt :D

c00lt ;D

:P

jag kan lägga in resten av bilderna sen för jag hungrar ihjäl ;P
 hej så länge :)


Dagens och gårdagens bilder :)


julia väldigt stolt över sitt jääätte dyra armband !


full fart !!


jag och michelle vid kanalen


snygging där ;)

jacob hitta en stång ^^


alex :D

fin maya


aaaaaah ? ;D

hah ! :P

;P

liam är den enda killen jag får :'(   buhuhuhu !

smiiiiile !!! :)

sötgubben ! ;)

ja igår åkte ju v till en festival eller vad man ska kalla den, men den va skit tråkig så vi gick till kanalen och satte oss på gräset ist :D   efter de gick vi till sportsbar och var där inne ett tag sen åkte vi hem.
då var vi bara hemma och tog det lungt, idag åkte vi till domarudden men efter en liten stund så blev det måln och då åkte vi hem igen :P   och sen kom rikard och liam så hoppa vi lite med honom.
just nu ligger jag och michelle ute på en madrass med täcke  och en varsin data och nördar ^^   så nu har ni fått veta lite av mitt liv de va roligt va ?!   nej ja skoja men nu ska vi fortsätta mysa med musik och sommarvärmen även fast det inte är nån sol ;P    ha det så bra !!!! ♥


RSS 2.0