GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JANINE ! ♥

♥hejsan allehopa , imorse kom sanna och hedda och väckte oss -.-'  
Dom sa att klockan var nio och sa att dom skulle till piteo men då fråga jag skulle inte ni dit lite senare ? Dom ba nej det blev ändrat så vi ska åka nu.
Jag ba aja det kan väl stämma men dom gick direkt och tio minuter senare titta jag på klockan och ba meh har jag sovit i två timmar redan fan va skönt , men nej då hade jag legat halvvaken i tio minuter -.-   Ja de var verkligen roligt (Y)   Men vi bestämde oss för att åka till täby och emilia ville me så det fick hon och jag köpte tre saker: Ett blått linne , en blommig långarmad me puffarm och en bikini överdel bara en vanlig svart och jag har bikinisar som jag inte använder så man kan ju ta vilken underdel som helst.
Så det var de jag köpte och jag har tjugo kronor kvar som jag ska leva på hela juli , jippi kul den månaden kommer att bli ^^   Men iallafall när vikom till cetrum så gick jag förbi Janine på middag och tårta för att hon fyller år idag :)  Hon blev jätte nöj för av rikard (hennes kille) fick hon en mobil som hon velat ha jätte länge , och av men fick hon en glitter eyeliner och tre par örhängen :)    De var mysigt , och shit va Liam börjar bli stor !   Snart kan han ju gå ;o   Okej de är väl ett tag kvar men inte så jätte länge ;)   Sen tog jag tio i tio bussen så jag kom hem för inte så längesen , men nu var det väldigt skönt att lägga sej i sängen och ta de lungt me datan.
   Ha de så skönt !!



Emilia på burger king :)

Så jävla fin ( men den segaste personen jag känner och nånsin kommer att känna !!! ) ♥

Sorry Alexandra men jag såg inte att du gjorde nån min och tog inte en till bild :/

haha jag åt en fjärdedel av den där tårtan ^^ hahaha !!!

tydligen en tradition , så här janine får du din bild du ville ha :P
Nu går jag in på fejjan ett tag


Oj då

Jag glömde att säga att det var headern jag pratade om för jag märkte att man typ inte fattade vad jag pratade om men ha en trevlig kväll :) eller natt ?


Tack Hedda

hejsan.
Tack så mycket eller aa jag gjorde den men hedda hjälpte mej att sätta in den för jag är inte så bra på sånt , och sen hjälpte emilia mej för jag hade aldrig kunnat göra en sån fin :)   Nu kommer väl mina systar ba: men åååhh sån vill jag också ha !   Haha det får ni inte för jag vet inte hur man göör !! Hahaha nej då ;)  
Idag skulle jag ha varit med Kajsa och Fanny men kajsa svarade aldrig och då fråga Conne om jag ville gå till solberga så då gjorde vi de , det var as skönt.
Så vi bada en gång till , nu för en stund sen kom Sanna och Hedda :)   Det var as längesen ja träffa Sanna , så det var ju roligt.
Men det roligaste var att hon tyckte att hon var as brun men jag var brunare och hon har varit i Malta i en vecka ^^   hahaha men hon kommer säkert bli as brun snart bara för att jag tycker att de här va as roligt xd   Men en sak som var ääännu roligare var att Conne tappa sin mobil i solberga så när hedda och sanna kom så sa sanna att man skulle lägga mobilen i ugnen men conne höll inte reda på hur länge den låg där så den smälte !!!!!!!   hahahahaha jag garvar ihjäl mej , fast igentligen var det inte så roligt men jag kan bara inte sluta skratta och emilia sitter också här breve mej och skrattar XD   Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mer så ni får bilder ↓ ♥


så jävla grymma , emilia tvingar mej att skriva att det var hon som tog den -.-' :P

hoppa i vattenspridarn hann vi göra också ;P

c00lingar asså !




Aa ni kan väl titta in hos Conny om ni har det lite boring ;P
http://corneliabergman.blogg.se


Hos Kajsa :)

sha sha !
Imorse var det lite jobbit för jag behövde ställa klockan på tio , var inte så kul -.-'   men då gick jag upp och duscha sen fixa jag mej men kvart i elva så kom jag på att tåget till kajsa gick 12:25 och bussen gick elva och tänkte att det inte kunde stämma , så jag tittade men fattade typ inte så Sarah kollade och då gick antingen den eller halv ett ?   Så då var det ju bara att ta den.
När jag kom fram till centrum så gick jag hem till Janine sen gick vi ganska direkt tillbaka till centrum för hon skulle köpa lite grejer sen skulle hon hem till oss ^^   men a sen kom Sofie och hennes kompis så gick tåget till tunagård 12:25 så mötte kajsa oss där sen gick vi hem till henne och ganska direkt gick vi till badholmen och bada men då doppa jag inte huvudet för att det var så kallt så efter det cykla vi hem igen och när vi kom hem så lämna vi bara våra badkläder och handdukar sen cykla vi till en liten affär och köpte lunch sen åkte vi hem igen och åt sen hoppa vi och så gjorde jag och Kajsa typ ett program :)   men inget långt för det var så varmt så svetten bara rann , man stog inte ut så vi åkte till badholmen igen ;)   och var där lite längre sen behövde Sofie hem så hennes mamma kom och hämtade henne.
Vi åkte hem och kollade tåg och jag skulle ta den som gick tjugo i men jag missa den -.-   så jag tog nästa som gick 57 till österskär sen åkte jag till centrum så gick jag till ica och mötte mamma så åkte vi hem och nu ska jag äta :P   hej då







den viga människan ! ^^

Plutten !! ♥


Borta bra men hemma bäst

Nu var det längesen jag blogga var rätt skönt att inte göra det på en hel helg , för det första så ville jag passa på att vara me Michelle sen så hade jag ingen lust att vara osocial och gå in på datan när det har varit helt okej väder :)   Men om jag ska berätta om helgen.
Torsdag: Åkte bil men när vi kom fram tror jag att vi bara tog det lungt ?   Haha
Fredag: Midsommarafton och det var firande med sån där stång och grejer men vi stannade inte speciellt länge, sen kom några familjer bla Felicias , Kajsas och sådär vi åt och gjorde lekar för dom vuxna och dom minsta sen kom Michis kompis Hanna och då cyklade vi hem till Kajsa och gjorde korv , tittade på film och pratade mm.
Kom hem vid tre och då tittade vi på skräckfilm , som var slut fem.
Då gick vi och la oss sen hade Michelle stallshour åtta , kom hem nio typ sen somna vi om till tolv.
Lördag: Vi skulle ha tältat med Kajsa , Hanna , Felicia , Johanna , två killar typ men Kajsa och Hanna kunde inte och dom där killarna ville typ inte så det blev bara jag , Michelle , Johanna och Felicia i ett sexmanna tält ^^   Kvällen började med att jag , Michelle , och Johanna åkte till Felicia pratade om var vi skulle tälta , det blev på storstranden.
När vi kom dit så hittade vi ett as bra ställe brevid en bänk och började ta bort alla kottar och grejer då kom det två tre killar och frågade om dom kunde sitta där och de var ju helt okej men sen kom det bara mer och mer folk och då flyttade vi oss lite längre bort en timme senare var det fullt med folk och vi hade fått upp det gigantiska tältet och satte oss där inne och ba jahopp vad ska vi göra nu då ?   Vi småpratade lite och senare kom det två tjejer , Angelica och Malin hette dom.
Dom kom in och frågade om dom fick sitta därinne men sen gick dom och lite senare fick vi det tråkigt och Felicia var tvungen att cykla hem och hämta en sak och då följde Johanna med sen kom dom tillbaka och där i mellan var det bara tråkigt , tror ni att det var lätt å sova elr ?!   Ehm okej vi försökte inte ens men det vara massa folk och musik.
Så vi hade inte kunnat sova men när vi blev trötta så la vi oss och då höll vi precis på att somna , klockan var säkert fyra halv fem och då kom det två killar och tyckte att dom var jätte roliga och skakade på tältet och då hoppa Michi upp och ba: GÅ GÅ GÅ !!   Hahaha dom ba nej nej nej och så öppnade dom tältet och Michelle ba är ni dumma eller ?! GÅ !    Vi höll på att garva ihjäl oss , efter det var vi pigga igen och gick upp och kollade och då hade killarna gått och hade lämnat en kille som stog själv kvar och dansade på stranden sen kom han närmare och närmare och sen stog han och glodde på tältet och då blev vi as skraja och plockade ihop.
Det var inte lite grejer !   Och vi hade två cyklar på fyra personer med massa grejer , åh herregud om nån hade sett oss hade den ju garvat ihjäl sej det måste ha sett as kul ut ^^   När vi kom hem till Felicia som inte bodde så långt bort gick vi och la oss direkt , jag , Johanna och Michi delade på en madrass och Johanna putade så mycket med röven så hon puttade ut Michelle då la hon sej med Felicia i Felicias säng.
Jag fick ligga på typ två decimeter för att hon fortfarande putade så mycket ^^   Sen var vi tvungna att gå upp för att jag skulle hem , jag var riktigt avundsjuk på felicia som fick ligga kvar i sin säng men aa nu är jag hemma i allafall.
Det kan ju inte vara bra att sova 11 timmar på två dygn ??   hmm...   hoppas jag sover riktigt länge imorrn ;)
Det bli lite blandat med bilder nu ;)


Bellan

Dans kring stången :)

Jacob

Säckhoppning

potatis på sked

norsk fylla hahahaha !

nån apelsin grej

cykelturen till kajsa

Hanna :P

Felicia ;P

helt oseriöst !!!

snyyyggt !


haha !

Hubert :)
Jag har inga bilder från tältningen för att min kamera la av -.-'


Mitt hundrade inlägg !

Ja det här är mitt hundrade inlägg , och besökarna har stigit ;)   Helt okej facktist !   Det är helt underbart väder också.
Och vi ska åka i en bil till Michelle , jag firar midsommar där sen åker jag hem på söndag :=)   Vet inte hur mycket bloggning det blir i helgen men jag ska försöka.
Mitt största problem är attjag bara ska vara där typ fyra dar men har med mej kläder till en vecka ;S   Alltid samma problem ^^   Kan aldrig bestämma mej för här är det as varmt men det är det inte där men det kanske blir det och då vet jag ju inte om jag ska ta med mej varmare kläder elr lättare kläder...   Hmm (?)   Men jag tror att jag tar med mej lite av varje ;P   Jag glömde att säga att min data lagga igår och då gick det varken att logga in på min blogg eller facebook ?!   Så det blev ju inte nån bloggning som ni kanske märkte men aa så det blir ju det nu , men mycket roligare än såhär blir det ju inte :)

Ni får en bild på c00lingen !
Aja nu ska jag väl packa vidare så får ni sola åt mej när jag sitter i bilden och bli blek :P
Hare bra hej dååå ! ;*
/ AniaKandell


Shulululu ! ;P

Shaaa !
Idag hade Fanny en födelsedagsgrej , först var vi på stranden.
Vi började med att öppna presenterna eller a hon gjorde , då fick hon allt från underkläder till smycken och massa annat...   Sen bada vi och sola och gjorde lite andra saker de va as myysit :)   Sen åkte vi på Fannys pappas flak hem och det var as läskigt för det kändes som att man skulle välta , men de gjorde vi såklart inte ;)   När vi kom hem till henne vad gjorde vi då ?   Typ hoppade tror jag (?)   Sen åt vi hamburgare och sen tårta.
Allt var as gott Tack fanny för den goda maten :D   Hahaha aa sen hoppade vi ännu mer och då satt en i mitten sen studsade vi upp den på tre och man flög fan åt helvete !   Det va as läskigt och jag skrek typ mest av alla och flög minst ^^   Haha ja de va roligt :]   Allt tog sex timmar ;o   Och så länge hade ju inte Michelle lust att vara hemma själv så hon åkte till Amanda men det var ändå as många här men aja , nu måste jag gå och duscha för jag känner mej inte alls fräch !!   Nu lägger jag in bilder från stranden och när vi hoppade...   Enjoy !!! ♥

Fanny

Nanny





På flaket

Pandu








Goda tårtan

Hejhej :)

Nu ska jag ut och hoppa , ännu mer...


Täby

Hejhej.
Idag väckte mamma mej för att hon ville prata med Johnny och deras telefon hade lagt av -.-'   Jaa efter det kunde jag inte sova , ifs så va klockan halv tolv då så det var ju inte så tidigt.
Vid tolv väckte jag Michelle och nu har vi precis ätit och ska ta bussen halv två till centrum sen roslagsbanan vidare till Täby , där ska jag lämna tillbaka en tröja som jag köpte när jag var där med Cornelia för jag kommer aldrig använda den :/   Och sen köpa nåt till Sarah som fyller år på onsdag.
Nu ska jag vara lite mer social , så hej då ;*

Lite suddig jag vet ^^


Bad

Idag var de ju as varmt så då åkte vi till badstranden , men jag doppade mej bara till midjan sen kunde jag inte gå längre :P   Vi var inte där så länge men det var skönt å svalka sej lite.
Vi var hemma , gjorde inte så mycke förutom att hoppa och sola :)   Jag och Michelle fick rätt så mycket färg facktist , vi tänkte också gå till solberga men när vi hade kommit halvvägs så kom det värsta målnet så då vände vi :/   Det var lite tråkigt men det var ändå mysigt att vara lite ifred för det har varit fullt hus sen i onsdags typ men det värsta var inatt då när vi skulle sova då fick jag och Michelle dela på en 90 säng och på morgonen hade luften gått ur så när man rörde sej så guppade hela sängen och när man satte sej upp så satt man på golvet , och jag hade skapligt ont i ryggen.

Idag åkte alla iväg eller a förutom Michelle , Sarah , Johnny och Nila :)   Michelle ska stanna tills på torsdag sen åker vi hem till henne och firar midsommar , vi har som tradition att vi firar midsommar på Grinda men i år skulle det inte bli av så då är vi hemma hos henne ist :)   Myysigt !   Sen åker jag hem på söndag tror jag , men nu ska vi titta på wallander så hej då :D   ;* ♥

Oj då lite suddig

Han doppade sej direkt ;o


Michelle doppade sej också

Himla snygg måste jag säga !

Min sexiga kusin ^^
Haha nej nu ska jag ta lite räkor och titta på film :)


Tält och annat

Sha !
Ja som det står på överskriften så tältade jag och Michelle igår , hon frös typ ihjäl men jag tyckte att det var rätt skönt :)   Så halv sex imorse vaknade hon och var kissnödig så då följde jag med henne.
Sen vaknade vi igen vid tio typ och då tog vi in våra madrasser och la oss härinne men efter ett tag så vaknade alla , och då gick vi upp och jag duschade sen blev klockan tre då åkte alla vidare till kyrkan.
Liam döptes och var jätte duktig altså tyst och lugn ;)   Sen åkte alla till Rikards föräldrar (Liams pappa)   och åt smörgårdtårta sen bröllopstårta haha mycke tårta nemen det var gott men jagoch Michelle höll på att frysa ihjäl så jag , Michelle , Jacob och Alex kom hem för ett tag sen.
Magda var snäll och skjutsade hem oss :)   Nu sitter vi bara och myser i soffan och tittar på step up 1 och äter godis najs najs !!
Nu tänkte jag lägga upp bilder :P



Maya


Morfar :)

I kyrkan

Snygga prästen


Magda och Angelica

Jacob

Milo




Nu ska Alex ha datan så vi seeees !!!   ;*


Hejsan

hej , idag fyller min mamma år ;D   Av mej fick hon ett par örhängen.
Snart ska vi äta eller nej förresten det kommer nog dröja ett tag , vilken sekund som helst kommer familjen Andreason :)   Har saknat Michelle så himla mycket nu !   Eller jag har saknat alla.
Vi kommer ha ett fullt hus idag / kväll vet inte hur vi ska få plats , men jag hade tänkt att jag och Michelle skulle tälta men vet inte i och med vädret aja vi får väl se :)   Sorry att jag inte skrivit på hela dan jag glömde helt bort det.
Nu kommer det lite foton ↓

Jag hade lite tråkigt här om dan ;P

Söt !

haha ;)


Snyyyyggt!

Oj sorry Conne kom inte med :P

Fint ^^

Min snygga syster hahaha !!

Nu vet jag inte vad jag ska göra...   Ahopp får väl hitta på nåt kul :)
Puss & kram ;*


Täbban

Hejsan !
Snart drar jag och Cornelia till täby :)   Jag ska köpa ett busskort , present till mamma och present till Fanny.
Mamma fyller år imorgon och fanny har fyllt men hon ska ha en liten födelsedags grej den 22:a så då måste man ju köpa nåt ;)   Jaa...   Jag har inge mer att säga så vi ses imorgon Pussar ! ;*

Hett !!


Hej

Tjenis penis !
Idag vaknade jag vid tio , senaste tiden på tre dar av sommarlovet :P   Skönt !   Jag har städat lite för att idag kommer min moster och morfar , annars gör jag inte så mycket mer förutom att jag kollar på Brooke knows best :)   Jag skulle vilja gå ut i solen och lägga  mej men jag tycker att det är så tråkigt å sola själv men man vill ju få färg ^^   aja får väl gå ut och lägga mej på studsmattan ;D   Ha de så bra hej då ! ;*

Cornelia på bussen !


Tuesday and grönan !

hejsvejs !
Idag gick jag upp vid nio , gjorde mej iordning och sådär sen tog jag bussen halv elva.
Mötte Cornelia och sen åkte vi vidare påvägen gick Caroline på bussen med en kompis sen hoppade Lisa på i Söra , när vi kom fram till centrum gick jag Conne och Lisa till min syster och lämnade Albin sen tog vi roslagsbanan till östra och så vidare.
Tillslut kom vi fram till grönalund och där hade vi det väldigt skoj ! vi var åtta stycken men det var mest jag lisa carro och conne som åkte :)   Asså tillsammans...   Vi åkte allt från extreme till bergochdal banan (?)   Men inte uppskjutet ^^      Vi tog bussen hem vid sju och var i centrum nångång ^^ Sen vidare hem och jaa , jag kom hem vid halv tio tror jag ?   mm det var min dag men det är ju roligare att se bilder !   Så här kommer det piiics !!



Fina tjejer ! ♥



Lisa , Conne , Carro

Haha conne !

Va snygg man kan va asså !!

Turstig tjej !


Conne tappa sin sko hahaha !!! ^^




Det var den sista bilden för nu vill jag titta lite på andra ställen ;P   hade så bra !
puuuss ! ;*


Vad ska man göra idag då ???

Hejhej.
Imorse vaknade jag vid sex när pappa gick upp sen tjugo över nio och trodde att klockan var betydligt mycke mer , men nej det var den inte ;)   Och som vissa vet så när jag har vaknat så har jag vaknat och då kan jag inte somna om igen.
Men så tidigt var det ju inte , ja idag vad ska man göra då ?   Har ätit frukost , men ifs så skulle mamma göra en städlista åt mej och priser på det så om jag tex städar badrummet så får jag pengar för det ;P    Hahaha najs ju !   Men det är väl de jag sska ha för mej idag :)   Annars får ni ha en bra dag så ses vi imorgon :D  
puss ! ;*

Haha en gammal bild på Liam ^^


Söndag och regnigt !

Hejsan !
Igår hade vi det trevligt ^^   Vi gjorde en ny header till min syster → http://busteed5.blogg.se
Hon blev riktigt nöjd :)
Idag gick jag hem från Cornelia halv tolv tolv för att jag behövde duscha och sådär , Natha och Jojje var fortfarande här och är kvar ännu.
Vi åkte till centrum för ett tag sen då skulle jag ha en sån där glass i mitten men det fanns ingen sort som jag gillade så det fick bli mjukglass med noisette topping , det blev lite mäktigt men var gott.
Nu har vi grillat korv och jag sitter just nu och myyser med täcke i fotöljen ,
Får bara bli en bild på Conne den här gången , vi ses imorrn puss ;*


Första dagen på sommarlovet ;D

Igår kväll kom Natha och Jojje , dom sov här och är fortfarande här :)   Nu snart ska vi äta middag planka.
Idag vaknade jag typ elva så gick jag upp och då klippte Natha mej ^^   Vid ett halv två nånstans där så åkte vi till donken och åt brunch , sen åkte vi till centrum och handlade mat jaa åkte hem och sådär.
Ikväll ska jag slagga hos Cornelia det blir myysigt !
Nu har jag inget roligt att säga så ni får ha en bra lördag , puuuss ! ;*


Hahaha dom hoppa studsmatta ^^

Jag och Nella nu :)

Fyfan va äckligt det gick precis förbi en grävling här :o   Den va as stor , usch !!

Nu ska jag äta hej då


Sommarlov !!!!!!!

Tjenixen !
Igår somnade Cornelia först , då låg jag och Sanna och spelade på Emilias nintendo.
Jag somnade typ halv två då fortsatte Sanna att spela , sen hade jag ställt klocka på halv sju.
Och det var bra för annars hade vi kommit väldigt försent , i skolan var det as tråkigt.
Dels för att det spöregnade ute och dels för att vi fick vara inne och sitta på ett sten golv så då fick jag as ont i ryggen och rumpan , kände mej som en kärring när jag ställde mej upp ^^
Sen gick vi in till klassrummet och fick diplom och fikade.
Vi fick väl gå hem tio och när vi kom hem så hann jag bara ta på mej en tröja och ta min väska sen åkte vi vidare till centrum och där fikade vi och gick runt lite , nu påvägen hem åkte vi förbi Conne för jag hade glömt min locktong nu kom vi hem för ett tag sen och ikväll ska vi bara ta de lungt , nu kan ni få titta lite på bilder.

cheeravslutningen


Jag ;)



Snyggaste tjejerna !!

Coolaste Sanna ^^!

Thats how you do it !   hahaha !

Vafan gör Conne för min ?!
 
Nu ska jag chilla som tusan och byta om till myskläder :) Ha det bra ;*


Hos Janine och Liam :)

hallå där!
Japp jag är hemma hos Janine, tänkte berätta om dagen om inte Liam blir uttråkad :)
Idag var det städa som gällde, efter lunchen så gick hela sexan till solberga.
Och jag doppade mej men det var sviiin kallt !   Efter det fick vi sluta altså typ vid ett, då gick jag hem sen tog jag tjugo över tre bussen hit tror jag att de var, ja sen gick vi till centrum och tog en glass.
Nu har jag Liam i famnen och väntar på att mamma kommer sen är vi här ett tag sen åker vi hem efter det och då plockar jag ihop alla grejer, äter och åker till Cornelia sen sover jag där med henne och Sanna.
Najs va ?!  
Men ... vi ses :)


Onööödigt!

Hej -.-
Har aldrig gjort nåt så onödigt som vi gjorde idag, vi gick typ två mil -.-'
Från Åkersberga centrum till rudbo (?)   Liksom vrf  vad gör det för nytta ?   När vi kom fram till skogen så var det liiite myysigt, för då började ja tänka på när jag var liten och jag och pappa alltid var ute i skogen med hundarna och gick typ en timmes promenad varje dag så på så sätt var det liite myysigt men det var ändå onödigt.
Halv sju idag är det sista träningen :(   Lite tråkigt men ändå skönt att snart inte behöva tänka på nåt men mest tråkigt, fan jag är as trött men min hund vill bara leka med mej.
Buffar runt i täcket och rapade nyss -.-   Knäpp hund -.^
Han gillar väl mitt leopard täcke ;P   Kan inte ni tipsa mej om vad som kan bli bättre för jag känner lixom att det kke inte är så kul att bara höra om vad jag gör och vad vad gjort under dagen, eller det kanske är de :P   Tipsa mej om ni vill att den ska bli bättre :)
Now: piiiics!  From yesterday and today ;)

Igår kväll (jag har gjort bilden ljusare)

Ehm... ?

Yeeah!

Vi fick börja en timme tidigare och slutade en timme senare -.-

Martin undrar vad sanna håller på med ?

Jaaa ?

As söt !!!

Nu ska jag ha lite tråkigt ;D   Hej då


Äntligen hemma!

Hejsan.
Guud va jag är trött, fattade igentligen vrf vi ens skulle dit ?   Först gick vi till en lärares mamma där hon bor elr lixom ute på hennes gräsmatta och va där i typ tre min.
Sen gick vi upp på ett berg och käkade lunch sen fick vi gå och köpa glass sen skulle vi tillbaka igen !   Helt onödigt men jag och Sanna hoppade av i täby för hon skulle köpa några grejer och då köpte jag lösnaglar, sen gick vi och tittade runt lite granna sen tog vi tåget tillbaka igen och på bussen höll jag på att somna men det guppar ju så mycke satt jag hann vakna recis innan jag skulle av ^^ tur de!
Asså jag kan inte tänka mej att efter sommarn så börjar jag liksom i sjuan ;o   Helt sjukt snabbt sexan gick och jag hoppas att sjuan går ännu snabbare fast endå inte för nästan alla tycker att åttan är jobbigast , men men vi får se.
Hoppas iaf inte att sommarn går snabbt!   Nu måste jag sätta på lite musik men först lägger jag ut lite bilder på mej och conne från igår och lite bilder från idag :)
 
Kom på att Evelina ville att jag skulle lägga ut den här :)





Hahah snygg näsa man fick ;P

Ser ju ut som en alien!


Big face eller vad ;P



Cornelia ser lite scary ut

Bjuder på en bild på mej också ;)

Alltid conne!


Jag conne och alex :)

sanna är såå seriös !

Nu får ni ha det så bra för nu ska jag kolla in lite andra bloggar !


MED CORNELIA

Tja!
Jaa just nu är jag med Conne hon kom hit för ett tag sen, försöker få tag på Sanna men det går inte för att det är folk hos henne som är lite trögfattade :S   a det var ju kul att veta.
Ikväll ska jag väl bara tare lungt och inte göra något alls :)   men vi ses imorron, då ska vi till stan asså sexan och sen hoppar jag och sanna av i täby så förvänta er inget tidigt inlägg.
Pussar


GUUUUUUUUUUUUUULD!

Jag har aldrig varit lyckligare, ni kanske fattar :)   Vi tog guld igår.
Jag trodde att vi skulle komma trea eller fyra ;)   Så när dom sa trean som var dynamites, så trodde jag att vi hade en liiiten chans.
Då sa Märta till oss som var i närheten att vi inte skulle förvänta oss för mycket :(   Och det hade hon ju helt rätt i, så jag släppte allas händer och tänkte att vi kanske kom fyra elr femma.
För vi hade mycke hård konkurans, sen sa dom tvåan och det var musketeres funky cheer.
Då pustade jag ut helt då helt plötsligt så kom den dr känslan som tränarna hade pratat om:   Tänk er när ni sitter där så säger dom trean, det var inte ni.
Tvåan, inte heller ni och så säger dom på första plats............. Eastcoast cheerleaders pirateeeeees!!!!!   Asså fyf*n det finns ingen härligare känsla och jag bara ställde mej upp och stampa i golvet, skrek och börja grina.
Usch jag får rysningar när jag tänker på det...  
Aah... hela helgen har varit fantastisk, i fredags åkte jag ju till mormors lägenhet i Uppsala och där mötte hon upp oss sen var vi där ett tag efter det åkte vi buss sen gick vi ut och käka ochh sen gick vi tillbaka till mormor, vid tolv kanske jag somnade.
Jag ville inte hoppas för mycket på om jag skulle få vara med men på morgonen så kändes det inget alls i benet, vi kom dit mötte tränarna gick ner och tog på oss dräkterna fixade håret osv.
Förträningen började det gick super (de brukar alltid gå skit för oss)   Det blir bara bättre för varje gång vi tävlar, sen var tävlingen igång och vi peppade oss till tuuusen och gick in på mattan med ett smile, självförtroende och självsäkerhet publiken jublade och allt kändes toppen för två och en halv minut.
Sen var det prisutdelning och det har jag ju redan berättat om efter det gick vi till hotel scandic lämnade av väskorna och gick till en pizzeria och det var as jobbit att gå efter en hård tävling, käkade god pizza drog tillbaka till hotellet duschade.
Kajsa och Fanny kom in en snabbis medans Jennifer duschade a juste glömde att säga att jag delade rum med Jennifer det var kul :)
Sen gick vi och la oss kke halv tolv låg och snackade om att det skulle vara kul med ett läger med ett annat lag, sen somna vi typ tolv.
Gick upp vid halv nio käkade hotellfrukost, gick tillbaka upp på hotellet fixade det sista sen åkte vi tillbaka till fyrishov och badade as najs!
Sen åt vi lunch aa sen var det hemgång med gott samvete efter den hela myysiga helgen, just nu sitter jag och myyser med ???             Mitt underbara leopard täcke i sängen och börjar bli väldigt trött men jag skulle kunna somna ännu bättre om jag tog tag i det här stökiga rummet någon gång.
Får nog göra det snart men först :massa bilder tyvärr inte från simhallen vill ju inte riskera nåt...

Mormor, Janine och mamma ♥

Juste jag glömde å säga att Sarah och Nila kom förbi och sen åkte hon hem med Natha och Jojje i lördags :)

Invigning

Ignorera mitt fejs , jag hade precis grinat.





Sofie

Emma

Sofie och Kajsa

Vi satt lite trångt :)

haahahaha! Kajsa skakar på huvudet ;)

Sofie ^^

Fick till en riktigt läskig bild!

Yeeah!

GB-glass gubben och gumman var på badhuset, dom jagade mej och försökte krama mej.
Blev fan livrädd! ^^

Snyggaste täcket!

Tänkte bjuda på en bild från i fredags också!


Nu ska jag gå och käka sen tar jag tag i min packning och kke rummet
Puuuss från en stolt eastcoastare! ;*


Schenareschenare!

Hejsan igår kväll gick jag , Sanna och Cornelia till statoil och köpte glass de var myysigt !   Imorse gick vi upp typ åtta för att vi skulle vara på IP vid nio , men vi kom dit typ tjugo över för vi tog värsta omvägen men det spelade ju ingen roll för mej för jag skulle inte vara med ;P   Men jag tycker att det var rätt onödigt att jag ens behövde gå dit.
När alla hade gjort alla grenar så började Olle spruta vatten på mej sen när han sa att han inte skulle gör adet nå mer så kom Pelle bakom mej och hällde det i min nacke så då var jag helt dyngsur sen fortsatte Olle och så vidare...   Men nu sitter jag iaf hemma och väntar på att  vi ska åka :)   Vi ska till Uppsala om jag inte redan har sagt det (?)   Och jag ska iaf tävla imorrn ;O   Fast jag vet ju inte om det blir värre för imorse kändes det inget alls och jag kunde röra på benet och allt men sen senare efter dan så började det göra lite ont och inatt så kke det blir värre så vi får se tills imorron :)
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder !

Från i tisdags

Vet inte vad som hände ?

Vi spela kubb,  sån himla sommarkänsla man fick !

Man får ju bjussa på sej själv ibland !

 Nu blev mamma klar helt plötsligt så jag hinner inte mer.
Jag kommer tyvärr inte blogga på hela helgen men då får ni ist chans att säga vad som är bra/dåligt med den här bloggen och om den är bra vad kan bli ännu bättre och tvärt om.
Ni fattar ha det så bra så ses vi på måndag ;*


rubrik?

Hejsan.
På lördag skulle jag ha tävlat men i måndags så var jag så klantig och lyckades få muskelbristning :S   Och om det är en lättare så tar det två veckor och om det är en lite värre så tar det längre tid att läka, så jag kommer inte kunna vara med på tävlingen om det inte händer ett mirakel under natten.
Vilket jag inte tror kommer hända :/   Men nog pratat om cheerleading, just nu sitter jag hemma hos Janine.
Vid fyra skulle Cornelia till sin simning och då tänkte jag köpa mat tills imorron och följde med, sen frågade Janine om jag ville komma och käka med henne så jag gick till Janine från simhallen sen gick vi till Tommys sen gick vi till ica och så bla bla bla.
Så nu sitter jag här med Janine, Liam, Jossan (Janines kompis) och hennes dotter Moa, och ska strax gå och möta Conne och Sanna i centrum för jag och Cornelia ska slagga hos henne vi ska gå till IP imorgon men jag kan inte vara med, Tröttsamt...
Aja vi ses ;*


Ingen blogglust...

Jaa som det står på rubriken, jag har verkligen ingen blogglust just nu så jag skriver imorrn ist :)   Hoppas det går bra ändå.
Pussar♥


Sanna!

Nu kommer det en bildbomb på sanna!







nu så! titta och njuuuuuut!


RSS 2.0