nu har jag ätit middag :)

ja just nu är jag hemma hos sanna eftersom att jag sover här ikväll, så de blir myys ;)   lite onödigt att jag sover här egentligen för att jag kom hit vid åtta men ändå.
nu ligger sanna och spelar on my iphone men nu ska vi nog titta på nån film så vi hörs imorrn.
pusspuss

fick bli en as snygg bild på sanna

I täby

sitter just nu i Täby på skopunkten och tittar på när Hedda testar skor, kul kul ;) Nej men vi åker väl hem med mamma vid halv sju om vi orkar vänta så länge. Ja vet att det är lite tråkiga inlägg och jag tror inte att det blir roligare sen heller för jag sover hos Sanna ikväll men lovar att det blir bättre imorrn.

albin xd



sitter här och as garvar åt min hund ^^

albin syns inte så bra eftersom att han är svart men man ser lite ;p


måndag

nämen shäääänare, sitter i sofan as usally ;)   fryser som en gnu och är trött.
är inte ett dug taggad på att träna ikväll men som tur är ska vi inte träna program utan det blir bara gymnastik, thats nice.
i'll update you later :)


hur ?

hur skulle man kunna förneka att den här varelsen är det vackraste du sett !!! ↓

ASSÅ MICHELLE TITTA PÅ DEJ SJÄLV Å VA STOLT !
FATTA DET DITT LILLA KINDER ÄGG !
Nej men seriöst, är inte bruden grymt snygg ?! den där ****** kan ju ångra att han gjorde vad han gjorde mot dej !

nu tycker jag att du ska lita på vad jag säger michelle och ta åt dej ♥


på soffan

hej, nu är jag hemma :)   såg ni mitt och sannas krig på facebook ? det började med att hedda hade massa fula bilder på sanna på sin kamera så vi gick in på hennes blogg och satte in en header med dom bilderna och då la sanna ut nio bilder på mig på facebook medans jag la in 45 bilder på henne.
då började kriget alltså, fyfan va jag och hedda garva medans sanna tyckte att de va fusk för att jag hade bilder från heddas data ^^   då gick sanna in på min facebook och tog bort bilderna som jag hade lagt ut på henne och satte in en as ful profilbild på mej och sen hade hon satt in en bild på mej som header.
herre vilket krig det blev, jag tyckte bara att de va kul medans sanna blev sur xd   shit va jag och hedda garva asså.
men sen tröttna jag och vi gjorde fred, hah men aja kom hem nyligen iaf och är hur trött som helst.
vi höres later.

men heting hedda...


I Heddas säng

ligger jag just nu, Hedda spelar nåt smurfspel och jag är allmänt trött :) Jag somna vid fyra igår och Hedda vid fem eller nåt. Men jag åker hem vid två halv tre idag så då blir det mer bloggning :d

hos hedda

är just nu hos hedda och orkar inte berätta vad jag har gjort hela dan m,en kan ju säga att jag va och träna sen simma med hedda och sanna sen åkte jag hem till hedda och är fortfarande och sover här :)


blekfis i mitten

me !

sannas idol

jag sitter och äter kexchoklad

mitt och heddas :)


payback is a... ?


... bitch ! xd


its friday ffs !

glömde ju å säga hur det gick på forumet, det gick väl sådär kan jag säga ;)   menmen de va inte så farligt.
de är lite jobbigare när typ fem killar sitter och klagar på en att man mobbar andra när jag inte gör det, dom sa att jag mobbade philip för att jag slog honom när det va han som slog mej ? de går inte riktigt ihop tycker jag.
men aja orkar inte bry mej sometimes, nu är det fredag iaf och hoppas på att lilla cornelia blir frisk tills på måndag så iaf hon är på min sida ^^   tycker att de va väldigt tråkigt att conne varit borta i typ en hel vecka nu.
nu ska jag mysa här i vardagsrummet med brasa och cola :d


(FÖRSTA MINUTEN ÄR BÄST)
jag och nanny har haft den där på hjärnan heeeeeeela dan, så när jag glömde bort så kommer hon och sjunger den i mitt öra xd ja ba vafaaaaaan nanny !!

now im home

yes i am, och ikväll har jag inget att göra och ikväll har jag inte heller nåt att göra så hör av er om ni är suga på att göra nåt ;)   så nu vet ni.
men aa vad ska jag säga ? inte så mycket va...   förutom att jag hoppas att ni har en trevlig kväll ;)


förlåt för onödigt inlägg...

förslåt för inlägget innan men jag kände mej bara så irriterad allt, men nu lämnar vi det ;)   fast har typ inget annat att prata om.
ska väl gå och lägga mej om en halvtimme eller nåt, är inte så jätte trött men det behövs för att jag inte ska vara jättetrött imorron :D   för vi har forum i skolan (folk uppträder å grejer) ich då ska jag presentera.
jag har ingen aning om vad jag ska säga, jag skulle ha presenterat med cornelia men hon är fortf. sjuk och sen så kommer jag säkert skämma ut mej totalt -.-'   men det får vi ta imorrn istället för det vill jag inte börja oroa mej om nu.
så det här blir det sista inlägget för kvällen.


-.-'

DET ÄR INTE MIN DAG IDAG... !


torsdag

nämen shenare, sitter vid datan just nu ;)   de visste ni inte va ?.
nejmen jag har gått ut med albin ätit och ikväll är de träning, nasigt värre så nu har jag absolut inte ett skit att göra för jag har inte ens läxor och hinner inte va me nån :/   wellwell nu ska jag nog fortsätta ha tråkigt så man får hoppas att ni har roligare.


nu kommer bilderna... om jag orkar med den här sega datan -.-'


pappa jag och michelle (inte kusin) i turkiet 2009

sliskiga turkar -.-'   fast alla va inte sådär på, ja kommer ihåg att han ba kom och satte sej brevid mej och höll om mej.
uscha !

Liam <3

men gud titta min arm :S

sarah & Nila



jacob alex och jag

ja kommer ihåg hur mycket vi garva när vi gjorde de här xd



nu ska jag gå å ta på mej pyamas för jag måste börja gå och lägga mej lite tidigare :/


onsdag

im back, hejhej :)   nu sitter jag ortfarande här i soffan och har det ällmänt tråkigt.
har kollat allas bloggar, varit inne på facebook och pluggat litegrann :/   den där spanskan blir bara svårare och läraren blir bara strängare och strängare.
vill byta till svenska/engelska, för det första år dom inga läxor, för det andra är det enklare och för det tredje är spanska hur svårt som helst.
ikväll blir det omellet till middag om ni vill anteckna, något roligare än det har jag inget att skriva ;)   a juste jag skulle ha lagt upp fler bilder.
får göra det LITE senare, hehe.
men sålänge får det räcka med en låt ↓


gammal men ändå så bra ;p

nu satte jag på datan bara för eran skull ^^

hej, nu kom jag precis hem och har verkligen INGEN lust att gå ut med albin :/   jag kom på idag ayy jag hatar snö.
okej det kan va mysigt när man sitter i ett varmt hus men jag är inte så mycket för snö :/   men å andra sidan om det inte hade varit snö så hade man ba fan va tråkigt att det inte är nå snö.
men jag gillar inte att det blåser så mycket, för jag tycker att det är helt okej om det är en decimeter och att det snöar på natten men när det är såhär är det bara jobbigt :d   men det är ju ändå inget jag kan ändra på.
vad ska jag göra idag då ? jag borde städa mitt rum men eftersom att jag inte gjorde det igår heller så vet jag inte om jag kommer göra det idag, jag borde göra spanskaläxan men orkar jag verkligen det när jag egentligen inte vill gå på spanska :/   vi får väl se helt enkelt.
jag får säga hej då så länge för jag ska lägga in del 3 med bilder ;)


del 2

nu är det reklam på desperate så då passar jag på att lägga in lite fler gammla bilder :)

cornelia och jag

jag alex och michelle på midsommar, jag försöker bli lite brun ^^

sarah ♥


sarah och janine ;p ♥

sanna, jag, conne, hedda, johan och philip på skolavslutningen i femman tror jag

jag och fanny för nåt år sen

michelle xd

hedda ;)


överskrift...

nu har jag precis varit ute med albin, höll på att kissa på mej när jag skulle gå ner för trappen och spottade så gick jag på is så jag höll på att ramla xd   de händer alltid mej eller ja inte att jag ramlar när jag spottar men när jag ska göra nåt så håller jag på att ramla eller så.
det blåste så mycket så jag höll på att flyga bort, å tänk då albin liksom tur att jag hade koppel på han xd   sen precis när jag kom så tänkte jag på killen i hackstaspåret de va tur att jag kom på det precis när jag kom hem för det är ju kolsvart ute och så gick jag själv förutom albin men om det skulle komma nån tror jag inte att han skulle göra mycket till skada.
orkar inte sätta på mammas data just nu för den är såååååååå seg så del 2 på gammla bilderna får komma lite senare ikväll.


tisdag

nu är jag hemma och har precis ätit en youghurt, ska strax gå ut med albin och sen kan jag lägga upp gammla bilder del 2 :)   om ni vill de alltså.
men om jag inte har någor annat för mej så gör jag det, skulle behöva städa lite i mitt rum också :/   vi får se om det blir av.
pussar / Ania


hemma efter träning

nu har jag kommit hem efter träning och har ätit så ja tänkte lägga upp gamla bilder från mammas data, snart blir det svenska hollywood fruar vid nio så jag lägger inte upp alla utan några stycken :)

ute med båten (2007)

jag och Roxy, också 2007

jag michelle och jacob, shit va stort huvud jag har ;o

men coooooolingar !

Albin-08

va ? blek ?! nej vad menar du ??

den här bjuder jag på ^^ ja diggar mina ögonbryn xd (på irland)

jag och michelle- som vanligt på studsmattan ;)

i skolan

conne sarah å jag, nu får de vara nog sålänge för nu har svenska hollywood fruar börjar :d

PUSS Å KRAM


snart träning...

... eller ja snart och snart jag ska åka i typ tre kvart, så nu har jag bytt om satt upp håret och sitter och äter ;)   så jag ska väl fortsätta ha tråkigt.
läsa allt på hela sidan på facebook och kolla allas bloggar 89564618 gånger, men vi höres !

↑ BILD FRÅN HELGEN ↑


måndag

då va det ännu en måndag som har gått då, så nu sitter man här igen har varit i skolan ätit mellis och ska på träning :)   så nu ska jag väl sitta här och inte göra ett skit.
an va tråkigt inlägg de här blev men jag ville bara säga det...


god natt

och med den här låten säger jag god natt !


komisarie späck :S

nu har jag precis kollat klart på ↑   den va ärligt talat SÄMST ! de va pappa som valde så nästa gång vi hyr film väljer jag.
skit töntig och as tråkig, känner mej så himla nyttig just nu :/   åt kebab till middag, drack läsk till det och sen glass efter filmen.
usch fy och blä, nejmen imorrn är det ju träning så det hade ju varit ännu värre om jag inte ens hade tränat ;)   då hade jag rullat fram.
är inte så trött längre som jag va förut, i jämförelse med mina päron som ligger halvdöda i soffan och fotöljen ;p   fast jag tror ändå inte att jag kommer orka va uppe så länge.
nu har jag inget mer å säga så vi hörs senare.


söndag

hejhej, idag åkte jag med mamma till centrum för att kolla mina skor eftersom att mina uggs inte klarar av vädret vi har just nu -.-'   så vi hitta ett par stövlar som går ungefär under knäna och är svarta och lite skrynkliga.

såhär ser dom ut :)


nu snart ska vi åka och köpa hämtmat och hyra film, känns rätt mysigt när det är piss väder och man känner sej väldigt trött.
men först ska jag lägga in bilderna jag och sanna tog på vägen till bussen och med webb cameran.

ja lovar vi är inte sådär bleka, utan jag har redigerat bilden ;)

lite cool bild den här tycker jag :D










Nu orkar ja inte lägga upp fler så ni får nöja er så länge ;d

PUSS PÅ STJÄRTEN


hemma med sanna

hah ! ja kom på förut att ni inte kanske inte fatta vad jag mena när jag skrev att jag skulle springa, jag skulle springa till bussen för sanna tvinga mej ^^   så jag tog bussen till henne.
så gick vi till ica å köpte godis, sen gick vi hem till sanna så skulle vi ta en buss som gick 50 och så kom vi på att vi behövde gå typ 49 så vi missa den -.-'   sen så gick nästa buss 17:49 å ja ba: den går 17:52  så kom vi dit typ 50 så titta vi på tidtabellen sanna ba ania är du säker på att den gick 52 ? jag ba: ja vadå då ? nej men den gick ju 49 ja ba men helvete.
så sanna ringde sin snälla padre som skjutsade oss till skäggan, nu ligger sanna å nördar spel på min mobil och så väntar vi på att conne ska komma hon ska sova här men inte sanna :)   så då kan jag lägga in resten av bilderna.

ungefär sådär nördig är hon nu också

mysigt va ? ;)



gladaste cheyen

hahah ! dedär gick ju bra (y)

nästa nörd xd


sanna försöker hjälpa mej upp

fin finaste girlsen

nu är conne så ja tror att vi ska umgås lite


bilderna


hinner inte lägga upp fler för nu ska jag spriiiiiiiiiinga !


förlåtförlåtförlåt !

förlåt för att jag inte skrev nånting igår, men efter skolan gick jag hem och hämtade sovsaker sen åkte jag till centrum med conne och mötte hedda och sanna där sp köpte vi middag, godis och ansiktesmasker och sånt :)   sen fick vi skjuts hem av heddas pappa hem till henne.
där började vi med maten på en gång typ, tände ljus åt kött för flera hundra och hade det allmänt mysigt ;)   efter det gick vi med sanna till buussen (den svikaren) menmen.
sen gick vi hem till conne å bastade och satte på ansiktsmask och hårinpackning, och sen va det inte så mycket mer kvar av kvällen eller ja vi satte på grease och sen när den va slut somna conne och jag och hedda låg och pratade om killproblem ;p   så somna vi typ tre eller nåt.
NU SKA JAG DUSCHA SÅ BILDERNA (JAG LOVAR) KOMMER NÄR JAG HAR DUSCHAT Å SÅ.


nyduschad

GLÖMDE ATT JAG HADE TAGIT BILDER PÅ MEJ OCH SANNA NÄR VI TITTA PÅ BIO ↓

luggen blev cepe men vi skiter i de ;)

payback is a bitch... ;p

sanna den nörden ^^

ny cardigan


nya pyamasbyxor :)

fick en stressgrej av mamma idag, ska tydligen ha den i skolan imorrn ;D

snällt att jag la in lite bilder va ? :)   snart ska jag gå och lägga mej för igår somna jag tolv så jag är rätt slut.


nu: träning

nu ska jag åka om typ fem minuter, har kollat på gammla videos på dessies och pch paows bloggar herregud vilka fjortisar dom va ^^   aja nu ska jag strax åka satt jag bloggar när jag kommer hem.
PUSS&KRAM


snart träning

nu sitter jag i soffan, direkt när jag kom hem idag gick jag ut med albin och de va inte så jobbigt för jag har börjat lyssna på musik när jag gör det och inget blir tråkigt när man har musik ;)    sen blåste det inget eller åt.
sen va det bara att plugga på 16 hav och sjöar och alla världsdelarna, inte så jobbigt bara det att jag inte kan haven å de :/   menmen.
sen så har jag skrivit typ två meningar till om abborrar, och tagit ut två bilder ;P   ovanligt lite läxor nu.
kanske för att vi har hafr tre prov på två veckor typ, men aja nog pratat about the school.
snart är det träning iaf, eller a halv sju eller nåt sånt.
amen pusspuss.


danska hollywoodfruar

hejhej, som ni ser ska jag och mamma titta på danska hollywood fruar på min data :)   värsta nördarna av hollywood fruar.
ska bara titta klart på välkommen åter först, vi ses imorrn.

sommarbild på sanna bara för att det såg så härligt ut, har kommit på att jag ska lägga in gammla bilder på mej och andra från mammas data.
men det får bli en annan gång ;)


onsdag

hejsan, idag va det helt okej i skolan vi hade gympa på första lektion och då va våran gympalärare och vikarien sjuka satt vi fick ha dom yngres gympalärare :P   inte för att vi hann göra så mycket men de va väl helt okej.
dagen flöt på, och dagens roliga va när pelle hade lämnat sin ryggsäck och jag och conne rota i den och hitta en axe burk/flaska, så satt olle och spela på fannys ipod så jag och conne sruta axe i hans nacke ^^   asså fyfan va vi garva.
så spruta han på först conne sen mej så kom det över hela mina händer och hela ryggen, satt jag gick runt och lukta kille -.-'   okej inte för att det äckligt men ändå.
efter skolan gick jag hem åt mellis och ut med abbe sen gick jag hem till conne för att ta reda på fakta om abborrar, vi ska göra det på NO:n xd    okej de va jag och conne som valde det men ändå.
så kom jag hem för ett tag sen, tog av mej min nya cardigan så såg jag att de va hål på ryggen så det var bara att skicka tillbaka den.
nu ska jag fortsätta lyssna på min love...
ha en trevlig kväll, P U S S


går och lägger mej

nu ska jag gå och lägga mej, blir lite tidagre än igpr för att jag somna halv så va inte speciellt pigg imorse :/   inte för att jag tror att jag kommer kunna somna menmen.
så det blev bara ett kort tråkigt inlägg, men det får man leva med ibland ;)   men aja god natt sov gott.


pluggat

nu har jag pluggat klart, conne va här till typ sex och plugga också men när vi pluggar tillsammans så blir det inte så mycke av ;)   förutom när de är prov.
imorrn är det nämligen matteprov, undra om det kommer gå bra ? skulle inte tro de ! aja jag kan ju göra mitt bästa iaf ^^   lät som en vuxen där.
just nu pratar jag med folk på msn så ska väl fortsätta me de antar jag, och sen de vanliga: gå in på facebook ;P   kul va ? njaee.
ja men jag får väl försöka blogga nåt mer idag iaf, det blir bra de.
aja kul tjej, eller inte...
nejmen då får man väl bjuda på en bild istället då !


eller två...

(bilden på michelle går inte att lägga upp)
MEN HÅLLER NI INTE MED OM ATT JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE KUSINER !
bilderna är iofs tagna för typ fem år sen men ändå !


sängen

hejhej, ligger just nu i sängen och är rätt trött så ska nog sova snart men tänkte att jag behövde uppdatera lite ;)   eller iofs så har jag inte så mycket att säga.
träningen gick bra, ovanligt mycke skratt idag speciellt med fiffi fanny och kajsa ^^   längesen ja tyckte nåt så litet va kul.
tack tjejer för att ni finns ♥
lalala...   nu ska jag gå in på fejjan lite, så jag säger god natt.


känner mej inte på topp

jag gav upp pluggandet, ska ändå plugga med conne imorrn ;)   har matteprov på onsdag.
går inte riktigt att plugga på men, så nu sitter jag och äter en klubba :D   har kännt att jag varit väldigt onyttig på sista tiden.
men det ska ändras på, nångång...   aja vill att klockan ska bli sex så jag kan byta om och sådär.
får väl hoppas på att folk har skrivit i sina bloggar, hahah ;)   typ det enda jag gör på datan.


hej igen

kom hem för ett tag sen, förväntade mej inte så mycket av filmen men den va skit bra (y)   skit rolig.
så verkligen värd att se, jag älskar när man åker på bio och så är den skit bra ;)   men de är inte lika kul när folk sitter bakom och kastar popcorn på en och pratar as högt.
skönt att ja hemma nu iaf, ska kolla på hollywood fruar med mamma :)   typ en vanlig söndag.

(han i tunnan va lite mysko bara...)

(DETTA INLÄGG SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR)


söndag

nu har jag fixat mej klart, så vad ska jag göra nu då ? hmm :/   ska liksom ta bussen vid tre.
om jag inte får skjuts såklart, men tåget går iaf fem i fyra så sanna får skynda sej eftersom att hon har match till tre :P   det kommer bli stressigt för henne asså.
nej mén jag får väl fortsätta sitta här i min ensamhet och lyssna på musik, men thats life ;)   haha va tråkigt man kan ha alltså.


här bjuder man på sej själv för fulla muggar


Godmorgon på er !

godmorgon, ligger fortfarande i sängen och försöker ta mej upp ;) gick inte och la mej så tidigt igår heller. Idag blir det bio med Sanna i Täby, så det blir mysigt :d Det var as längesen jag va på bio. Vi tänkte se i rymden finns inga känslor men vi har inte bokat eller nåt så om det inte finns platser klockan fem så ser vi nån annan bara, a juste det är ju farsdag idag så nu måste jag nog gå upp och säga grattis till pappa ;p Skönt att han inte önskade sej nåt hehe. Nej men vi får se om jag hittar nåt litet i Täby.

inget av det

det blev varken hemm till sanna eller till conne, båda kände oss för trötta :/   så nu sitter jag själv med pyamas under täcket och äter chooooooklaaaaaad.

men hetiiiiiing !


duscha...

... har jag fortfarande inte gjort, men nu har jag kollat på allas bloggar och ätit lite godis :]   så NU ska jag duscha.
jag skulle ju ha varit med conne ikväll, men så hade sanna frågat om dom kunde sova och då sa conne att hon skulle va med mej så sanna föreslog att vi tre skulle sova hos sanna, tycker jag låter riktigt mysigt ;)   kommer ni ihåg hur tajta vi va förut ? jag och sanna prata om det här om dan och kom fram till att vårat liv bestog av: (mej och sanna alltså) skola, vi två gick hem till mej åt mellis gick ut med hunden och sen skjutsa vi henne hem när jag skulle till träning.
hahah vi va med varandra minst tre gånger i veckan och hade alltid mycket att prata om :'/   herregud vilka minnen vi har sötnöt.
nu ska vi sluta deppa och och gå och duscha istället ^^


alla minnen med er är dom som betyder mest och jag alltid kommer att komma ihåg.


lördag

hejsan, nu är jag hemma från träningen :)   de va jävligt svårt att gå upp från sängen imorse.
eftersom att vi gick och la oss typ kvart i fyra, jag hade ställt klocka och när det ringde så rörde conne inte en fena -.-'   men jag fick upp henne tillslut.
då va de bara att klä på sej sätta upp håret och äta sen bar det av till träning, programträning ofc ;)   kan dansen vi lärde oss förra gången rätt bra.
så hämta mamma och pappa mej sen när jag kom hem åt ja lunch, billyspizza.
idag hade jag gärna bara suttit på rummet, varit onyttig och vara inne på datan.
men jag ska till conne, men jag antar att de blir rätt lungt också.
smsade henne när jag kom hem, men fick man nåt svar då ? nej.
men de är ändå skönt att inte bara komma hem, stressa i sej lunch duscha och sen gå hemmifrån igen.
så det gör inget att hon inte har svarat, hehe.
snart ska jag duscha men ska först kolla runt lite på bloggar å sådär, typ det vanliga.


hemma igen

hejhej, de va inge kul på berga :/   skit dålig musik och typ inga där.
satt vi tog bussen hem, nu ska jag sätta på mej myskläder och så ska vi chilla galet :)   äta godis dricka cola och sånt fredagsmys you know.
så nu ska conne blogga men hoppas ni har haft det roligare ;)


 
Så jävla bra ↑

ikväll är de paaaaarty...

... eller inte, ska bara på berga men det blir väl kul antar jag ;)   så nu måste jag komma på vad jag ska hå på mej för connes pappa skjutsar oss.
cornelia sover här sen, så det blir myyys (y)   så nu ska jag skynda mej.

Fy fan va jag saknar sommarn !!


test i väntan på conne

Vem är du i klassen?

TÖNT
du har tandställning ( )
du pluggar alltid ordentligt på lektionerna (/)
du gör dina läxor (x)
du brukar skolka ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov (x)
du känner dig ofta ensam (x)
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen (x)
du har blivit kallad tönt (x) 
RESULTAT: 5,5


FJORTIS
du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag (x) 
du tuperar håret och använder hårspray varje dag ( )
du röker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
du använder ord som puss, älskar dig m.m irl (x)
du håller nästan alltid på med din mobil (x)
du använder parfym varje dag (x)
du brukar använda klackskor (/)
du lyssnar mest på r'n'b (x)
du dricker ofta alkohol  ( )
du har blivit kallad fjortis ( )
RESULTAT: 5,5


EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta/röda kläder (/)
du sminkar dig med kajal/eyeliner ( )
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( )
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ()
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik (/) 
du har blivit kallad emo (x)
RESULTAT: 2


BITCH
du skriker på folk du inte känner (x) 
du ger ofta folk "bitchblickar" (/) 
du snackar skit om dina kompisar utan att dem vet det ( )
du har någon gång hotat någon ( )
du har någon gång slagit ner någon ( ) 
du bråkar ofta med folk ( ) 
du är lättirriterad (x) 
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( )
du är ofta i slagsmål ( )
RESULTAT: 3,5


BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår (/) -blont hår
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild ( )
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft ett "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden (/) (börjar gilla)
du går runt med kortkort även på vintern ( )
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa ( )
RESULTAT: 1

RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag ( )
du äger saker från d&g, gucci eller dior ( )
du använder inte samma kläder 2 gånger samma vecka (x)
din garderob är alltid proppfull (x)
du har mer är 5 par skor (/) 
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan anledning  (/)
du får ditt barnbidrag ( )
du har eget bankomatkort (x) 
i ditt rum finns både dator och tv (/) .
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivit kallad rikemansbarn ( )
Resultat: 4,5

Blev tönt och fjortis ??


hemma och utmattad...

kom precis hem från träningen, lärde oss en ny dans och fick reda på att vi ska ha en uppvisning två dagar innan tävling :S   är väl både bra och dåligt.
aja nu ska jag snart äta så ni får ha en trevlig kväll :)

ja vet jag är lite efter ^^ ↓


så sant så sant...

Älskar jag mina vänner så är jag lesbisk.
 Skriver jag om mitt liv så är jag emo.
 Använder jag smink så är jag fjortis.
 Använder jag uringade tröjor så är jag hora.
 Är jag blond så är jag dum i huvet.(de har man ju hört några gånger)
 Är jag dålig i matte så är jag efterbliven.
 Jag är en tjej, låt mig vara det...


mörkt... :/

hejsan, har ätit och så nu måste gå ut med albin och sen plugga för vi har prov imorrn också -.-'   men man blir så jävla seg av de här vädret.
för när det är sommar så är man typ alltid pigg och glad, men nu när det blir mörkt vid typ fyra känns det som att klockan är typ nio :/   känns skit konstigt.
men nu måste jag gå ut med albin för jag gjorde aldrig det igår...


mätt ;)

nu är jag hemma, igår titta jag på desperate oh så hos sanna sen gick vi och la oss efter de.
sen på morgonen gick vi upp och sådär sen så gick jag och sanna, hon till sin skola och jag till sporthallen och mötte nanny :)   så kom alla och så åkte vi skridskor osv.
vi kom hem typ elva så då va de lunch, men aja nu ska jag gå hem till conne och plugga för vi har engelskaprov imorrn och jag kommer fan inte kunna nånting.
satt önska mej lycka till...


hos säni päni

ja som ni ser är jag hemma hos sanna, sover här också och sen går jag till sporthallen imorrn för att åka skridskor ;)   det kommer säkert gå lyckat om jag inte inte ramlar på ryggen.
nu ska vi kolla på hes just not that into you med jennifer aniston, och äta chips, mumsigt mumsigt ^^   sen blir det desperate här ikväll.
så ser min/våran kväll ut, satt ni får ha det bra :)
hahahahhahahahhahaha (va tvungen) xd

Är i skolan

hejsan hejsan, är skolan och har snart NO men nu orkar jag inte blogga mer :) så vi ses efter skolan.

ska strax duscha

nu sitter jag i soffan med träningskläder och har varit på träning, eller a träningen va slut åtta men jag har försökt förstå mej på itunes i typ en halvtimme nu ;P   menmen.
ja jag kan ju berätta vad jag gjorde igår eftersom det va sjukt dålig uppdatering igår, efter att vi varit på loppisen åkte jag hem till janine och mamma åkte och gjorde naglar sen kom hon vid halv fem och hämta mej då åkte jag till paveljongen där thindra och en kompis hade kalas ;)   då hjälpte jag till lite sen gick vi hem till conne och titta på the last song.
sjukt sorglig film, men jag grina inte ^^   jag brukade alltid göra det förut.
a sen gick jag hem vid halv tio tio, så gick jag och la mej ganska direkt.
hade tänkt att blogga då från iphonen men då funka inte surfen helt plötsligt, så jag ick lite dåligt samvete men jag kunde ju inte gått upp bara för att säga att jag skulle gå och lägga mej så de va ändå ingen idè.
idag gick jag och conne hem till mej och plugga eftersom att vi har två prov den här veckan, sen gick hon hem vid sex och då städa jag min garderob eftersom att en viss cornelia hade titta lite på mina kläder.
sen va det bara att skynda på med träningskläder och åka, träningen gick bra tills att jag skulle göra kullerbytta och knocka näsan med knät och inte sträckte på benen när jag gjorde handvolt och landa på svanskotan.
men det gick bra förutom att jag hade väääääääldigt ont i näsan och ont i svanskotan när jag satte mej ner, hehe...
men nu känns det bättre och det ska bli skönt att ta en dusch eftersom att det va minst 10 grader idag i våra klassrum, så man var ju rätt frusen.
Nu blev det ett satsarinlägg men kändes som att det behövdes eftersom det va ett tag sen jag skrev mycke.
har tyvärr bara gamla bilder från förra helgen men det är ju bättre än inget.

nila blev skit sur på mej och michelle när vi garva ihjäl oss åt att nila kunde gå ut i splitt xd


måste gå ut med albin -.-'

hejsan, hinner inte skriva så mycke nu för att mamma sa att jag måste gå ut med hunden :/   men aja.
efter skolan idag går jag nog hem till conne och pluggar, eftersom att vi har prov nu i veckan :S   usch usch.
men aja vi hörs senare, puss.


I sporthallen

Hej, sitter just nu i sporthallen och hjälper mamma och Janine att sälja saker på loppisen ;) jag hade med mej lite gammla saker så jag har tjänat typ 20:- hehe. A juste sen hitta jag en typ plånbok fast en sån där som typ är plåt, som var silver med glittriga blommor på :d och den fick jag gratis. Men vi hörs senare i guess, puss puss

shit va tiden går snabbt när man har en data ;)

nu är klockan halv fem, och det är redan skit mörkt ute :/   känns som att klockan är tio eller nåt.
börjar bli lite hungrig satt man kanske ska gå till bistron och kolla om dom har nåt litet, yes så gör jag ;)   men jag kommer tillbaka när jag är hemma.
Puss


sitter på tåget

nu sitter jag på tåget, är hemma om typ två timmar (y)   skönt att man har datan.
har inte så mycket att berätta men vi gick till hudik idag iaf och de va rätt slönt att va ute för det har ju inte hänt så mycket den här veckan, menmen :P   vill bara vara hemma nu.
conne har kommenterat typ tjugo kommentarer om att jag ska komma hem men så kan vi ändå inte träffas, imorron händer väl inte så mycket...   ska hålla på med nya mobilen iaf.
nämen jag har inte nå mer att säga.
Nu går det inte att ladda ypp fotot jag tänkte lägga in, juste sarah blev helt överlycklig idag för jag skulle sälja min ipod och då tyckte hon att jag skulle sälja den till henne men mamma tyckte att jag skulle ge den till henne satt hon fick den och hon ba hoppa runt i hela lägenheten å sa hela tiden till mej och angelica: asså om ni vill kan ni få låna min ipod för då ligger den där på hyllan ;)   hahaha söt.


åker nu

aldeles strax åker jag sarah angelica och milo vet inte om nila ska med, till hudik (y)   ska bli så skönt att komma hem.
BLOGGAR MER NÄR JAG SITTER PÅ TÅGET (OM DET GÅR)


hos sarah och johnny igen

hejsan, nu är jag i hudik hos sarah och johnny igen med magda och michelle.
vi käka nyss och imorrn tar jag tåget hem, ska bli rätt tråkigt att åka ifrån michelle och dom andra men det ska bli rätt skönt att komma hem igen :D   sen så har min mobil kommit också så jag längtar hem för det också.
jag sover här ikväll sen tar jag tåget vid tre och är hemma typ halv fem tror jag.
idag åkte vi till sundsvall och skulle bada på himlabadet men det var typ 50 meter lång kö utanför satt då kan man förstå hur det är där inne, så vi åkte till en vanlig simhall ;)   men när man är med michelle så blir allt kul.
nu ska dom åka satt jag måste säga hej då.


ruuuuubrik

sitter i soffan och tar det lungt, blev inte som vi trodde idag utan vi hjälpte magda istället att spackla och så där uppe (y)   sen gick jag och michelle ut och skulle hämta en säng i garaget å herregud va vi skratta.
sen gick vi upp och så brittades vi om en liten värmegrej och gissa vem som vann, jag såklart xd   men nu tar vi de bara lungt i soffan.
det blevv inget himlabad i förrgår tror jag det var, för vi åkte till sarah istället så det blir imorrn vi åker dit istället :d   de ska bli kul.
ska nog hjälpa michelle att hänga upp tvätten nu.

/ aniAkAndell


torsdag

sitter i badrummet just nu och har nyss duschat, tvingade michelle att göra mej sällskap :P   så nu måste jag göra henne sällskap.
men det gör inget när man har en data och ett par högtalare, idag ska vi va med nån tror jag ;)   nån av michelles kompisar alltså.
men mer vet jag inte.
PUSS...


Refrängen är bäst :)

300 inlägg

hejsan, det här blir mitt 300:de inlägg :)   just nu ligger jag på golvet med datan medans dom andra sitter i soffan och kollar på nån serie.
har varit halvtrött hela dan och klockan är bara kvart i elva, till middag och idag blev det hemmagjord pizza (y)   jag har aldrig tyckt om det så jätte mycket men den här blev riktigt god.
tror inte det blir så mycket mer bloggande ikväll för det blir nog inte så sent idag, och dessutom har peter och magda bytt rum med jacob satt nu har dom också rum på övervåningen så vi kommer nog inte kunna va uppe så länge, menmen ;)   jag har ändå inte så stor lust med det.
vi höres tomorrow.
XOXO Gossip girls ;) !


onsdag

sha, jag har en fråga :)   när jag och michelle satte oss på tåget idag från sarah så hade vi en varsin läsk och då kom jag på att varför ser det ut som de gör under petflaskor.
varför är det inte bara rakt ?

förstår ni vad jag menar ? ^^


god morgon typ...

hejsan, sitter nu med mina jeans och dom är hur sköna som helst ;)   jag brukar inte kunna ha jeans för att antingen är dom för korta eller för stora i midjan satt nu är jag riktigt glad.
jag sov jätte skönt inatt förutom att jag frös, det är ovanligt hemma hos sarah och johnny ;P   men sen somna jag om och då va det inte så farligt när jag vakna igen.
känner mej inte så fräsh, för egentligen hade vi inte tänkt att sova över satt man har inga nya underkläder eller tandborste ^^   menmen.
vi åker hem om en timme iaf, så då blir det mer bloggning.


godnatt säger jag bara !

nej det häår är ju katastrof ! jag sarah och michelle skulle titta på desperate på datan och det gjorde vi också men gissa om det tog lång tid !?    två och en halv timme, och avsnitter är i 40 minuter liksom !   det är inte okej.
min data är as seg här uppe satt om jag inte lägger upp bilder så är det därför, nu ska vi ia gå och lägga oss och jag är as trött :)   good night.


hos syster och johnny

(inlägget innan skulle ha pubicerats igår) hej :)   är hemma hos sarah johnny och nila, vi kom hit idag vid ett.
sen va vi här till typ fem och då gick vi och tog bussen till hudik, där köpte jag ett par jeans och en t-shirt (y)   sen tog jag och michelle bussen tillbaka till säääärah.
så här ska vi sova, just nu sitter johnny och läser om nån bok om muskler ?! michelle låtsas snarkar :S   sarah leker med nila och jag försöker blogga...
men det gör ju rätt bra, hehe ;)   nej nu ska jag gå och dricka för jag blev sviiiiin törstig.
men först kan jag va snäll att lägga upp bilder ifrån helgen.

nila va lite sugen...
förlåt sarah men jag va bara tvungen ^^


Jacob


NilisPilis


ja... jag har lång hals -.-'

Nu ska vi kolla på paradise och äta choklad ;P


jag spöar min ett år äldre kusin bara så alla vet

hejhej, har nyss råkat slå michelle i ansiktet så hon börja blöda :S   hehe skoja ja råka peta min nagel i hennes gom så det börja blöda yttepytte lite.
jajaja, vi har legat här och brottats och jag ägde henne ^^   *stolt or what ?!*   nejmnen imorrn verkar det bli bussfärd till himlabadet.
sveriges största äventyrsbad, coooolt ! tss... nu vill michelle ut och springa men naeeeeeeee.
ja vet inte, har ingen lust även fast det skulle behövas ;P   tänkte skriva nåt mer eftersom att michelle packar ur sina kläder.
btw så har michelle gjort en grupp: "alla vi som vet vad gneken är" haha nu blev nio allt nyfikna va ?! hehe ska gå in på facebook nu.
hare så trevligt xd


nu är michelle äntligen hemma !

nu är vi hemma, blogga aldrig i bilen eftersom att det inte fanns internet :P   men nu har jag inget mer att skriva satt jag ska nog umgås med en saknad michelle ist.




AniaKandell ♥ MichelleAndreason


Måndag...

då Michelle kommer hem, följer med Kajsas mamma och hämtar henne :) kan blogga mer när jag sitter i bilen. Förlåt för att det är så dålig uppdatering och tråkiga inlägg, men det kommer bli bättre ;) men vi hörs ju senare. Pussar. AniaKandell

RSS 2.0