Förlåt !

hejhej, förlåt för att jag inte har bloggar på hela dan :/ men mamma och pappa åkte härifrån vid halv fem. sen har vi tittat på fem filmer, ätit en massa och så :) så jag har inte haft tillfälle till att blogga. Har varit ganska skönt att inte behövd använda en dator (bloggar just nu på ipoden) snart tror jag att vi ska gå och lägga oss, sover i Jacobs rum :)men imorron kommer en saknad Michelle hem ! Så det bli myys. nu får jag nog säga god natt för att batteriet snart tar slut, men hoppas att magda hittar data sladden imorrn. Så då hörs vi mer imorrn, och glöm inte att ställa fram klockan en timme. Eller tillbaka kanske ? Hehe ja vet inte men tror att det är fram. Aka vi hörs imorrn iaf.

snart klara

hejsan, nu ör nästan hela lägenheten tömd :)   och jag har en en gång fått nila att somna.
*stolt* *host* hehe, det är bara  jag sarah nila natta och albin kvar här (magda och peter kom och hjälpte också)   så nu dammsuger natta och sarah plockar ihop det sista (y)   jippi snart är det klart.
Vi höres !

Heeeting !
(gammal bild)


god morgon !

god mooorgon !   här är vi uppe tidigt, sitter med nila i knät och väntar på frukost ;)   nejmen man börjar ju bli hungrig.
visst är jag en duktig bloggare som sätter på datan så fort jag går upp, hehe ;p   nu är nila uttråkad satt måste gå.
I blog you later...


frammeeee !

nu har vi kommit fram, sitter just nu och myser med nila i famnen :)    GOOOS !
nej nu ska jag umgås lite satt vi hörs imorrn, ha en trevlig fredag ;)


söt tjej till höger men till vänster hmm...?


batteri kvar

är fortarande påväg upp, har varit inne på alla bloggar jag brukar titta på bloggat och varit inne på facebook :/   gjort allt jag brukar göra.
och nu finns det batteri kvar i datan, undrar om jag bara ska lyssna på musik eller om natta ska få låna den ?   aa fast naej ^^   nej men tiden går alltid snabbare när man lyssnar på musik satt får väl komma på nåt annat.
vad ska jag skriva ? jag har tänkt på att jag alltid bara skriver vad jag gör på dagarna, och hur kul är det å läsa i varenda inlägg ? iof har jag inte så många som tittar min blogg.
men då skulle man ju vilja ha lite tips på vad jag ska skriva, eller lägga in outfits eller nåt annat.
Bara att skriva, då blir jag glad :)


Du verkar så underbar...

I bilen

hej, nu sitter vi i bilen :)   har varit i mörby och köpte lösnaglar ett nagellack och ett halsband.
va förbi i solna också och hämtade upp natta, så nu är vi påväg ;)   ÄNTLIGEN !
bloggar mer när vi har kommit fram, hej då.


hos conne

sitter just nu hos conny, tog med mej min data för hon ska fixa spotify till min data för jag pallar inte ha min morsas :)   snällt av henne.
nu håller jag på att säga massa låtar från min spellista så hon ska ta till sin, haha kul liv vi har liksom ^^   hon säger att vi ska lana men ja vet inte.
ska hem sen får vi åker tolv imorrn och så ska vi till mörby för mamma och pappa ska till banken och då sa mamma att jag kunde gå i mörby satt då ska jag köpa lösnaglar, vill ha det på lov för jag kan inte ha det när det är träningar och sånt satt då passar jag på när det är lov ;)   smart va ?.
tar med mej datan imorrn så jag kan sitta i typ en timme i bilen och hålla på med den sen när jag åker tåget hem så har jag nåt att göra, aa de va det jag har att säga.
vet inte när jag går hem men inte så tidigt antar jag, kan ju sova ut .
HÄÄÄÄÄRLIGT !
Enjoy the loooov :D

fick bli en gullig bild på min systerdotter för att jag får mysa med den lilla söta flickan imorgon.


torsdag

nu har conne gått hem, hon skulle äta och då gick jag med albin :)   jaha vad var det jag skulle säga då ?
jo juste trodde jag skulle på träning idag men nu för nån minut sen så ringde mamma och sa att jag inte skulle det, för hon hade sagt det till tränarna osv -.-'   hade velat komma dit iaf.
menmen det hade blivit ett missförstånd, det känns så dåligt för jag har inte varit där på jätte länge och nu ska jag inte va hemma på hela lovet så jag kan inte komma då heller :(   guuud va tråkigt.
ikväll kanske jag är hos conne, eller jag kommer nog va med henne på kvällen men hon ville sova och det beror på när vi åker imorrn.
skulle vilja åka till täby, men det hinner vi säkert inte imorrn.
får smsa mamma och fråga när vi ska åka, babbel babbel babbel.
Ska sluta snacka eller a skriva, satt ni får en låt ist.
Visst är jag snäll ?^^


nu är det looov !

hejsan hejsan, är hemma med conne :)   nej nu ska vi kolla på tv antar jag.
men jag lovar det blir mer bloggning...
nu ska vi njuta av tio dagars loooooov !!


natti

börjar bli rätt trött satt det här blir det sista inlägget för ikväll, juste glömde att säga att jag testade linserna -.-'   tror ni det gick att få in dom i ögonjäveln eller.
NEJ !!!! fick t.o.m hjälp av pappa men det fastande inte på ögat, sen när mamma testa såg det skit konstigt ut för själva hålet på linsen där puppillen är va för stor så man såg det blåa ^^   så jag tror knappats att det skulle funka på mitt öga.
tråkigt, hade velat ha dom :'(   buhuhu...
ska gå nu hejdå hejdå hejdå.

*bild från idag*


onsdag

inlägget imorse kanske var lite mysko men det gick bara att göra en överskrift på jonnas ipod, så det är ju bättre än inget :)   efter skolan idag gick jag och anny hem till mej och gick ut med albin sen börja vi gå till henne sen kom hennes mamma efter typ halva vägen satt då fick vi skjuts.
vi va inne på henne data, prata som ett par höns som vanligt och måla naglarna (y)   sen skulle hon på träning satt då fick jag skjuts igen.
lat som man är, hehe ;p   när jag kom hem hämtade jag bara heddas högtalare till ipoden och albin sen gick jag och mötte henne för hon ville ha dom med sej när hon åker utomlands.
den jäveln åker inatt, helvete va härligt att åka utomlands nu när det är som varmast.
fast det blir ju bara ännu jobbigare när hon kommer tillbaka för då känns det ju bara som att det är kallare, vilka problem man kan ha.
när jag kom hem så gjorde jag typ inget, åt typ.
nu ska jag bara kolla lite snabbt på facebook sen måste jag gå ut till mamma och kolla på binde söker fru, fatta va desperat man är om man är med ett program för att få en tjej/kille.
sitter här och fnittrar inombords...
kul humor förövrigt, nej nu börja det här spåra ut.
tror att det bli ett mer inlägg innan jag går och lägger mej iaf, tur för er.


In tha schoool


linser

nu precis när jag kom hem med albin såg jag att jag och mamma hade fått hem våra bruna linser: http://fargadelinser.com/, tror ni jag passar i bruna ? det återstår väl att se :)   vet inte när jag ska använda dom ? till helgen kanske.


pappa tror inte att jag passar i de :P


fortfarande hemma -.^

har fortfarande lika tråkigt, tänkte fråga sanna om hon ville följa med till täby men hon var ju i kista den jäveln :@   aja får väl göra nåt roligare.
gå ut med albin, men det är ju inte ett dugg kul :/   det måste göras och jag har inget bättre för mej satt.


tisdag

nu har jag kommit hem, har kommit på att jag inte har nåt liv :S   varje dag går jag till skolan kommer hem från skolan bloggar och sen inte gör något på hela dan.
kul liv, nej absolut inte -.-'   skulle vilja åka till täby men får se hur det blir med de.
har inge mer att säga.


shena

shenare, nu har jag fixat klart i mitt rum (nästan) har vridit sängen, satt in nya bokhyllan och städat undan lite så nu ser det lite mysigare ut :)   saknas bara nya lister en ny garderob och slänga lite grejer.
kommer bli super fint här sen, känns som att rummet blev större på nåt sätt :S   vad ska jag göra nu då ? va inne på datan antar jag.
Såhär blev det iaf men tänk på att det inte är helt klart och så saknas det lite grejer : ↓

ja det är ju sämst bildkvalitet men det får ni leva med för det är taget med datan...

a här var det ju inte så stor skillnad och man ser inte så mycket men jag orkar inte hämta kameran men jag har en ny lampa en tvättkorg och så :P

och en nöjd Ania :)

orkar inte ställa mej upp och fota hur sängen står men om man har varit i mitt rum så kan man räkna ut hur det står :D

är det nåt bra på tv idag ? aja vi får se men vi får se om det blir nå mer bloggning
Pussar !!!!!!!!!!!


at home

sha, now im at home you know ;)   dagen var helt okej.
fick några positiva kommentarer om mitt hår, alltid kul när man har gjort nåt nytt och folk märker det :)   helt okej dag idag faktist.
idag är det egentligen träning men min tränare tyckte att jag skulle vila :(   hade velat träna menmen.
snart ska jag väl gå ut med albin som vanligt.
lalala...   här babblar jag på, jag tycker att det ska vara fredag nuuuuuuuuuuu !

Bye Bye...♥


måndag

hejsan, nu är måndagen här igen :)   jag längtar till på fredag för då är det studiedag.
pappa ska ta ledigt och mamma är ledig och natta ska sluta tidigare så då kommer vi iväg i tid, altså till syster ;)   sen flyttar hon på lördag.
nog om det idag är det måndag och några dagar kvar tills det är fredag, så jag får vänta några dar :(   nu har jag inget mer att säga.
förutom att jag gick upp lite tidigare idag för att jag skulle duscha och nu är jag helt klar och åker med mamma till skolan idag, ska åka om typ en kvart.


lite sent

hej, lite sen uppdatering men vi kom hem vid sex tror jag och då åt vi och sen börja vi montera ihop alla grejer :)   jag köpte en jätte fin bokhylla typ.
den är svart och typ en meter hög med fyra fack, sen köpte jag ljus, ramar och lite annat småplock ;)   blev ingen garderob som jag hade trott men mamma lovade att vi skulle åka tillbaka om typ en månad, så då gör det inget (y)   har fixat lite i rummet nu satt det inte ser lika stökigt och tråkigt ut.
nu tror jag att jag ska fortsätta titta på beck sen ska jag sova för det blev inte så mycket sömn igår natt, men vi hade det kul och det är ju huvudsaken.
natti natti


Testar

Nu ska jag testa att göra ett tidinställt inlägg eftersom jag inte har något annat för mej.


trodde jag hade roterat...



in school






conne utan armar ^^

haha driv xd


glad tjej i mitten...

sexy...

Hoppas det här funkar, annars blir det jobbigt för mej


redan vaken -.-'

hej hej trött tjej, igår sov jag hos conne :)   vi tog väl 100 kort antar jag.
vi tog foton ute, inne och aa ute och inne :P   nu för ett tag sen skjutsa connes pappa hem mej för att conne skulle på simning och hedda skulle med.
så just nu sitter jag i soffan och har ätit två mackor och tittar lite halft på disneydags, hah ! det finns fan inget annat på tv ^^   om ni vill kan jag göra ett tidinställt inlägg och lägga in alla bilder.
vi får se hur jag gör, hoppas ni hade en bra helg iaf.


lördag kväll

godkväll, päronen stannade hemma :P   (förstog nästan det) så vi äter lite godare middag hemma istället.
åt nyss förrätt, blir väl altså middag om en timme -.-'   börjar bli väldigt hungrig.
ikväll kanske jag är med hedda och conne, fråga conne precis så vi får väl se :)   börjar vänja mej vid min nya frisyr också.
lite roligare än en lång lugg, som man inte kan göra nånting med :/   nu känner jag mej finare bara jag plattar håret lite.
bla bla bla, ointressant på hög nivå.
ska se om jag år nåt svar av conne då, tror inte det blir så mycket mer bloggning ikväll.

Tittade igenom gammla youcam bilder, hitta några snygga på mej och mamma...


haha snyyyyyggt xd


Hade lite tråkigt :)


Blev inte så jätte nöjd men...


lördag

nu är lördagen här igen, och imorgon är det söndag och då är helgen slut :'/   nej men jag längtar faktist tills imorrn för då ska jag och mamma till IKEA.
sitter och har lite ångest för att jag klippte av min lugg, känns som att jag ser ut att vara två år yngre för att jag alltid hade såhär när jag var var mindre :P   men det finns inte så mycke att göra.
bara låta den växa ut, nyss åkte vi och lämna janine hemma och gud va mammas nya bil är skön ^^   nu snart åker natta också.
ikväll ska mamma och pappa fira 17 år tillsammans, mamma vill att jag ska följa med men jag vet inte om jag orkar och det är ju dom som ska fira.
så om nån har lust så kan den komma förbi, för jag blir nog själv ikväll.
See you later, aligator.


Har klippt mej :)

ja som ni ser har jag klippt mej, blev inte så mycke men lite på topparna och lite mer snelugg :)   bara nåt enkelt liksom.
ni får se bilder imorrn för jag orkar inte ta nån, hehe ;)   Ha en fortsatt mysig fredag.


Så ska jag fortsätta drömma...

köpte en bil :)

hejsan, vid tolv tog jag och mamma en buss till norrtälje och köpte bil :)   typ sex timmar efter kom vi hem då.
men vi va på ica i nya centrumet, liten besvikelse faktist :/   typ ingen ny butik förutom nån skobutik och en typ salladsbar.
men men, är hemma nu iaf och natta med hundarna är här och sen kommer janine också :)   myyys.
aja nu ska jag fortsätta äta polly och dricka fanta (y)  
Tare chill.


hemma idag -.-'

hej, blev hemma idag pågrund av att jag knappt kan gå och mamma och pappa tyckte att det var bättre att jag var hemma å vilade då :/   för en gångs skull hade jag lust att gå till skolan fast jag hade inte kunnat ta mej till skolan på nåt sätt iof.
imorse hade jag inte så jätte ont, men ju mer jag gick så gjorde det ondare satt det var nästan ingen idé.
å gud va mysigt att det har börjat snöa, fast bara när det är så här lite snö :)   det får inte va en halvmeter snö och snöstorm för då är det inte kul.

JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA !

här försöker man va lite proffsig, lyckades inte så bra :/

jag och albin ute på promenaden :)

Puss puss


fortfarande torsdag...

kom nyss hem från träningen, mina tränare både sucka och skratta när jag berätta vad jag hade gjort ;P   haha ! måste ju säga att de va väldigt klantigt.

Å med det säger jag god natt (inte för att jag ska sova nu) för jag bloggar nog inget mer idag.


ont :S

hej, jag måste bara få klaga lite -.-'   hur lyckas jag alltid få det värsta ?.
okej jag har aldrig brutigt nåt men sist jag gjorde illa mej rejält, det var typ två dagar innan sm :/   vet inte hur jag lyckas.
då fick jag iaf muskelbristning, vad är det liksom ! muskeln gick typ sönder ? och nu har jag en blödning i svanskotan.
och om två dagar har jag nåt speciellt med cheer igen, men sist blev det ju bra samma dag jag skulle tävla så det gick ju bra iaf :P   så om jag har samma tur som sist så kommer jag bli bra.
HELT onödigt inlägg, i know men har pratat lite med pappa och det verkar som att han tycker jätte synd om mej.
tss... gulligt, vi åker om en kvart tror jag.
men kommer somsagt inte va me.

Bye Bye

Haha jag diggar  youcam ^^


nu ska jag reta michelle ^^

shena, kom hem för ett tag sen :)   fast det tog ett tag för jag var så in i h*lvete klantig så jag lyckades göra satt jag fick en blödning i svanskotan.
dessutom så är det träning idag och jag har varit borta från två redan + att det är läger på lördag och nu när jag är frisk igen så gör jag illa mej, det gör ont när jag går, sätter mej eller tar långa steg :/   lyckat.
aja får väl se om det blir bättre, tvivlar men man kan ju alltid hoppas :/   ska nog till träningen iaf för det känns som att jag inte har varit där på jätte länge och missat jätte många träningar.
har ätit och tittar lite halft på tv, sen lyssnar jag ju såklart på min pojkvänns låtar.
hah ! jag tror att michelle hatar honom det va därför jag valde rubriken, ↑   hoppas att jag inte behöver gå ut med albin då kommer det ta en timme.
aja vi hörs väl sen antar jag, hugsNkisses


börjar bli trött

har gått och lagt mej rätt sent nu på sistone, försöker intala mamma att vi ska titta på desperate :/   går väl sådär kan jag väl säga.
nästa fredag smäller det  ! då åker vi till sarah, johnny och nila :)   gud va jag har saknat dom.
sen på lördan hjälper vi dom att flytta till hudiksvall, och sen åker vi till peter och magda på kvällen och sover där (y)   så åker mamma och pappa hem på söndagen och då sover jag kvar hos antingen sarah och johnny eller peter och magda.
om du läser det här magda så förväntar jag mej inte bara utan michelle sa att det var okej, hahaha ville bara säga det eftersom jag bara har pratat med mamma och michelle om det här.
så jag vet inte om det är okej ifall jag sover hos nån av dom, a juste michelle är ju inte ens hemma den helgen den jäveln.
men det är därför jag stannar kvar när päronen åker hem för då är det ju lov (tror jag ?).
så då är jag där uppe, ska bli hur mysigt som helst och har saknat den där skruffen.
hah ! hennes nya smeknamn.
men nu stannar jag bara upp hela tiden satt jag ska fortsätta kolla på berg flyttar in.
aja shaaaaaaa då.


theres gonna be one less only girl...

im back

sha, tog kanske mer än en timme för jag var tvungen att ladda mobilen lite för att jag skulle lyssna på musik :)   orkade inte leta efter ipoden.
det gick bra förutom när jag skulle ta en genväg, så gick jag med musik och fick den där känslan som det är typ på tv när tjejer går i skogen och inte hör nåt och att det kommer en pedofil eller liknande >.<   och när jag tog ur musiken så hörde jag ett visslande.
och michelle har berättat att björnar låter så när dom typ känner sej hotade eller nåt, satt jag blev ju livrädd i tappade bort stigen ^^   låter skit töntigt nu när jag berättar det men då gick jag tillbaka iaf.
det var säkert en fågel men när jag är själv så inbillar jag mej sånt där, sen fortsatte jag ju att gå fast inte genvägen.
direkt när vi kom hem satte jag albin i duschen för att han blev så smutsig, så när han var klar så fick pappa torka honom så att jag också kunde duscha.
snart kommer väl mamma hem och då ska jag säga att jag ska betala 25 :- för att titta på desperate housewives, kan inte hålla mej till när vi nu annars skulle tittat på de.
men nu ska jag göra lite hoppövningar, när jag fortfarande är lite varm.
Bye Bye !


home from school

nämen shenare, kom nyss hem från skolan *pust*   men de va inte så farligt förutom att det kändes väldigt segt.
nog pratat om skolan, har just ätit plättar (y)   smaskens.
känner mej lite onyttig, åt plättar nyss har godis i munnen och är lite sugen på glass :P   men no no.
ska snart gå ut och gå en rask långpromenad med albin, så efter det kaaaanske jag kan ta lite glass ^^   då känns det iaf lite bättre.
hah, de går lite långsamt för mej att skriva för jag fastnar hela tiden med blicken på tvn.
ovanligt, men jag var ändå klar satt vi hörs om en timme eller nåt.



Bilder från helgen...


lyssnar på favoriten...♥

...och väntar på mamma att hon ska komma hem me maten, ikväll är de ju desperate men vet inte om vi kan titta på det eftersom att 5an alltid dampar så vi får väl se :/   kanske får titta på datan.
nu ska jag bli ÄNNU mer kär (om det går ^^)   hööörs imorrn.


Dagen:

hejsaaaan, idag var det ovanligt jobbigt att gå upp -.-'   hatar när klockan ringer och man vill bara låtsas att man inte hörde och somna om och vakna när dagen är slut.
men jag kände att jag inte kunde gör det för att jag hade varit sjuk, och dessutom så är det ju så mörkt vid sju på morgonen satt då är de ju ännu svårare :/   men det är ju egentligen ett ilands problem.
har ju iaf en säng att sova i några timmar, hehe xp   det jobbiga imorse var bara att jag hade så satans ont i ryggen och har fortfarande.
men men man blir ju pigg så fort man gått upp, jag iaf.
så jag klädde på mej, sminka mej åt och stack till skolan.
helt vanlig dag, en lektion sen andra lektionen så gick jag å conne hem till henne för vi skulle söka fakta och datorerna funka inte satt vi åt lunch hos henne också.
sen va det tillbaka till skolan, ha lite lektioner sen hem och åt sen gick med albin till conne för hade glömt min mobil.
smart som vanligt, sen när jag kom hem va de bara in på datan och aa här har jag suttit resten av dan.
ikväll donken (ovanligt...) hah... börjar lägga på sej lite här.
nej men nu får ni gå in på nåt annat innan ni somnar, pussÅkram ♥


♥ Justin Bieber ♥

Det är helt sjukt, jag är typ kär i han :S   känner inte människan.
pirrar i magen när man lyssnar på hans låtar, skumt att man kan bli kär i nån som man knappt vet nåt om att att man bara går efter utseendet och typ rösten :P    fast han verkar väldigt snäll å sådär.


SER NI HUR SÖT HAN ÄR ELLER ;O

och nu då ?

ja vad ska man göra nu då, hade tänkt att måla naglarna mwn hittar inte accenton :/   tycker sånt är så irriterande.



bilder från i lördags :)


måndag

nu har jag tittat egenom alla bloggar, så vad ska göra nu då ? hmm... titta på tv antar jag -.-'   jahopp jahopp.
har pratat med cornelia om lite också och har fått redag på lite, så nu kan ******* va så himla stor helt plötsligt xd   skulle vilja se hur stor hon är när jag frågar varför.
aja sånna människor kommer det alltid finnas, alltid nån man står sej på ^^   haha det är patetiskt ju.
skit tråkigt inlägg jag vet men jag har facktist inget bättre för mej, albin håller på med sin pipleksak.
antar att vi hörs om ett tag igen, hehe.


Nu förstår jag varför alla gillar honom så mycket, så jävla snygg och verkar så gullig !

hemma idag...

jepp som ni ser så är jag hemma idag, kommer säkert ha pisstråkigt -.-'   så om nån har new moon och skulle vilja låna ut så kan den gärna komma.
nej jag skoja bara, eller gjorde jag ? ^^   kanske kanske inte.
nej men jag får väl kolla på tråkiga musikvideor, eftersom att alla andra är i skolan :)   ha inte för kul nu.
ska gå och göra lite frukost nu, undrar om jag orkar göra en toast ?   kanske om vi har rostbröd.

/ Pussar Ania Kandell


ätit glass (y)

a nu har jag käkat, eller de va för typ en timme sen :)   sen tog jag lite glass också.
skit samma det var väl onödigt att skriva men jag sa ju att jag skulle visa vad jag beställde, så kan ju göra de ;P   just jag sa aldrig va jag köpte i täby i fredags.
en vanlig svart dunjacka, en mössa och då fick jag en till på köpet :d   och ett par uggs.
kan visa nån annan gång, a juste sen beställde jag och mamma en varsin iphone och den skulle tydligen komma och typ tre fyra veckor men jag tycker att den ska komma nu i veckan.
aja aja aja nu ska jag visa kläderna för tionde gången, hehe.

Leggins.

Bh.

Och en helt vanlig cardigan, tänkte att det kunde va skönt å ha eller nåt (?)

nu hoppas jag inte att jag blir frisk tills imorrn för jag inte har pluggat till spanskan :/


ont i huvudet :/

så fort jag ställer mej upp så får jag int i huvudet, tycker det låter som att jag ska va hemma imorrn :)   okej nej de är inge kul för jag hade omprov i spanskan.
så för att bli lite gladare klicka jag hem lite saker från hm, kan visa snart men orkar inte nu satt det får bli efter maten eller nåt ;)   shadå shadå shadå.


sjuk or what ?!

känner mej sjuk, har kännt på mej att jag skulle bli det nästan -.-'   conne sitter och säger att hon också vill va sjuk men det vill inte jag.
jag skulle kunna va hemma från skolan men inte träningarna, aja skit samma :)   just nu tittar vi på tv men ska strax gå och göra lite frukost.
bloggar mer senare i think, heeeerrå ;)


Conne :)

hej , och hejdå
Cornelia Bergman

hos conny

är hos conne just nu, blir väl lugn hemmakväll idag :) har svin ont i huvudet.
aja nu ska jag sluta klaga å får vi om det händer  nåt ikväll, hörs senare ;)   nu ska vi fortätta titta på nåt program på E ! .

fortfarande ont i halsen

shenare, igår efter maten gick jag och sanna ut en stund sen gick vi hem till till conne och sen somna sanna på connes soffa typ halv elva elva :P    så hon fick sova kvar där för connes föräldrar hade gått hem till mej så då kom dom och mina förädrar vid typ tolv till conne jag var svin trött så vid typ ett slumra jag till sen vakna och så gick vi hem typ en timme efter.
men aja gårdagen lämnar vi för idag sover conne här, men snart ska jag på träning men ska inte träna för jag har fortfarande ont i halsen och magen :/   efter träningen ska jag och conne typ förbi ica och köpa lite gott.
så det blir myskväll här ikväll, myspys (y)   vi hörs sen.
PUUUUUUSS♥

En av bilderna från igår :)


är med sanna

hejsan, är med sanna men orkar verkligen inte blogga så kanske blir lite senare :)   hoppas det inte gör nåt.

fick bli en gammal bild sålänge...


torsdag

heeeeeej, va inte så jobbig träning :P   byggde och prata mest.
om en halvtimme tror jag att jag ska gå och duscha, men så länge ska jag titta lite på robinson :)   heeej då.


utmattad

sheeeenare, har kännt nu på sista tiden när det har blåst så mycke så bli jag så mycke tröttare ?   kan det va så ? att man blir trött av vinden ? aja jag tror att jag blir det iaf :)   hehe.
idag hade vi 15 års dag för våran skola, de va väl helt okej :/   vi fick glass och tårta.
sen sluta vi halv tre, så gick jag och conne hem till mej och gick ut med albin sen gick vi till skolan vid halv fyra igen för emilia skulle dansa :D   man såg inte så mycke för vi stog lite ör långt bort men dom va duktiga.
halv sju är det träning, jag har lite ont i halsen :S   hoppas jag inte håller på att bli sjuk.
aja skit samma jag får väl be pappa köpa halstabletter, så länge ska jag fortsätta lyssna på musik och ha de lite små mysigt för att man inte är ute i den här blåsten.


fick svar ^^

a nu blev det så att åker till sanna och ska gå till bussen om typ tio minuter men hon kanske äter hemma, men hon får iaf följa med mej ! haha nu ska jag gå på toa och plocka ihop mina saker.
Pussar / Ania :*


väntar på svar från sanna

hejhej, idag hade vi först gympa på morgonen och jag har typ låst in mina nycklar i klädskåpet igår -.-'   för jag har inget minne av att jag tog hem dom igår.
sen är jag så osmart och har inte gett min extranyckel till nån, som tur va så har jag gett min bokskåpsnyckel till fanny :)   satt jag hade mina kläder där.
eter skolan så kom conne hit och gjorde lite läxor, men som vanligt sitter vi mest och pratar fast vi gjorde engelska läxan iaf och det är ovanligt att vi ens gör en enda :P   a nu följde jag med henne en bit med lillen.
kanske åker till centrum och möter sanna så kanske vi ska käka på donken men hon är på träning satt hon svarar inte på mitt sms, hennes träning slutar sju satt jag ska kolla om det går en buss då så kanske jag åker.
måste bara få svar, jaa... har inte så mycket mer att säga förutom att jag ska försöka blogga en till gång ikväll iaf .
ha en najsig kväll.

fick bli en AS sexig bild på min fina vän ^^


gick ut iaf :P

ja som ni ser så fick jag med mej fanny, hon hade bara sovit dåligt senaste dagarna så hon kände sej inte så bra men nu hade hon vilat mycke oxh skulle ändå på träning sat hon kunde följa med :)   gick ju med stavar.
och då var det en an dom som man inte kunde skruva fast i vilken höjd man ville ha dom satt jag tejpa dom men varje gång jag gick emot marken med den så åkte den ju hela tiden ner satt jag gav upp, gick ju ändå i fannys takt ;)   sen gjorde jag lite armhävningar och sånt när jag kom hem sat det gjorde ju lite iaf.
sitter just nu och chattar på msn, ska dricka te och äta en banan :]   ikväll blir det dp.
fast jag och mamma kollar på datan för vi har inte femman och trean, tröttsamt jag vet...
ses imorrn, för nu sitter jag i myskläder och kommer nog göra det resten av kvällen.
Kyssar / Ania♥


Tar sats -.-'

hej, a som rubriken säger så sitter jag här och lyssnar på musik och föröker ta sats för att gå ut och gå med stavar -.-'   kommer känna mej som värsta tanten.
fanny skulle ha gått med mej men hon är tydligen sjuk, hon va iaf inte i skolan men jag tänkte lägga en pling och om jag har tur så gör hon det för min skull om hon inte är så jätte sjuk :D   man kan ju hoppas.
nu går jag och byter om, om ni undrar asså ^^   tar nog med albin också asså och går.
nämen ni får roa er med nåt annat så länge och sakna mej inte för mycke !


tagen av Angelica:

Några saker att fundera på:

Förr hade föräldrar många barn,
nu för tiden har barnen många föräldrar.

Åsikter är som spikar;
lätta att slå i, svårare att dra ur.

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

               Det största är ej att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall

bilder



Det är nåt med mej och träd ?

den här kan ni väl hålla med om att den va lite cool ?!


nu tyckte jag hörde duschen ropa ? måste nog springa dit och kolla vad den ville !   haha det är nåt med mej idag...


21:42

hej, ja vad tänkte jag skriva ?   a juste ska duscha strax men jag måste måla naglarna fast gör nog det efter :P    tänkte ju också visa höstbilderna jag tog idag.
så såg jag på andra bloggar när det var folk som också hade tagit bilder, jag som tyckte att jag hade värsta colla bilderna nej men då ska alla andra ha as grymma kameror -.-'   hah ! aja kan väl ändå lägga in dom när ni frågar så snällt.
herregud tror jag börjar bli lite trött sitter i fnissar för mej själv, kul liv -.^   nej då ska inte tråka ut er.
bilderna kommer snart


måndag

kom precis hem efter träningen, va med conne idag efter skolan :)   därför jag inte blogga.
fast jag skulle ha bloggat hos conne men deras data dampa satt aa, strax ska jag äta ia är svin hungrig -.-'   har börjat lyssna på en typ spansk låt conne la till på min spotify.
så jag lyssnar på den just nu asså, haha ^^   det var ju kul å veta nej men nu ska jag titta på lite andra bloggar men ni år ha det så bra.


oj då

hej, jag måste fixa mej snabbare när jag går upp senare än jag går upp tidigt :P   för nu är jag helt klar förutom tändena och jag ska åka om typ 25 minuter.
jahopp jahopp det var ju bara bra för er för då kunde jag blogga, kanske hinner gå in en snabbis på fejjan (y)   idag är det träning satt jag pluggar nog då också.
juste igår köpte jag och mamma dom där nya billys pannkakorna så dom måste jag prova idag till mellis, jag tog med choklad ^^ dom är nog godast.
Hörs / Ania


äter godiiiis =)

hemma igen och sitter och käkar godis, ikväll blir det film också :)   kommer inte ihåg va den hette men det va med jennifer aniston iaf så den borde va bra.
vi va förbi hos janine och rikard innan vi handla, liam är så duktig kan gå aldeles själv ;)   jag fick låna janines stavar och ska gå ut och gå med dom på typ tisdag eller onsdag.
mamma sa idag att hon tycker att jag ska gå nån foto linje sen, hah vi får se jag har ju några år kvar att bestämma mej men det skulle ju va kul :P   onödigt nlägg för jag har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva haha.
njut det sista för om ett par timmar så är det måndag igen, pussåkram :d


promenad

tog nyss en promenad på 4 km men mamma och albin, duktigt duktigt :)   ska åka iväg och handla med henne snart.
har sagt att jag vill köpa massa godis och typ hyra en film och kolla på sen, har inte varit onyttig på hela helgen satt känner att jag måste köpa en stor godispåse och bara tjocka mej ^^   såg nyss att hedda har lagt in bilder från igår sat jag snodde några.

finaste♥








nu ska vi åka hörs senare pussar


god morgon eller vad man ska säga ?

a det är typ god morgon för mej och conne, vi gick väl å la oss typ tre och vakna ett :)   lyckat och desutom så hade conne ställt klocka för hon ville inte att vi skulle sova så länge men det gick ju bra.
så nu har vi ätit och conne ska gå hem för hon har simning, ska säga hej då till henne så hörs vi om ett tag ;)


ont i fötterna...

har kommit hem nu efter en mysig kväll, först hade jag ju träning imorse sen åkte jag hem å duscha :)   sen drog jag till conne och hedda va där också.
fixa oss och sådär sen fick vi skjuts av connes pappa, gulligt ;)   jag hedda och conne då såklart.
åt kött och potatisgrattäng, sen gick vi ut i säkert två timmar -.-'   jag hade bara nylånstrumpbyxor så frös häcken av mej plus att jag hade klackar så fick liiite ont i fötterna.
därav rubriken, men iaf vi fick skjuts hem av mange också eller till conne och vi hämta våra grejer sen körde han oss till mej så nu sitter vi och myser i min säng.
har massa bilder så njuuuuuut !


inte så roligt bild men men






thea tejpade på sannas ögonlock ! stackarn !








haha lisa ^^

bitch blick ?!

KOLLA SANNAS LOCKIGA HÅR, tror aldrig hon har visats sej sådär xd


nu ska vi försöka att inte slå ihjäl varandra när vi ska välja låt
Kyyyyss !


tidigt ?

hej hej, vakna för en timme sen -.-'   ville inte gå upp då det kändes som att det var för tidigt.
så låg och tänkte på massa, har ju träning snart så kan inte sitta här så länge till men jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till ella ! kan nån ge mej lite förslag ? aja ska fortsätta mysa med mitt täcke här i soffan ^^   sha då ;*


hugo...♥

haha sitter och försöker övertyga olle att hugo rosas är snygg, går inte sådär jätte bra men men :/   men seriöst om man är tjej och inte tycker att han är snygg då... vet jag inte vad jag ska säga *blir stum* hahaha ^^


det här kanske inte va bästa bilden men kolla hans blogg ist ^^ http://hugorosas.se


helt slut

nu har jag precis kommit hem, helt slut i hela kroppen -.-'   massa 3 åringar som sprang runt.
va där i tre timmar, fast det var tre olika grupper typ gympa grupper :)   vissa va as gulliga och försökte verkligen och vissa kunde inte ens titta frammåt.
men a man kan ju inte förvänta sej så mycke av 3 och 4 åringar, ikväll skulle jag ha sovit med conne men tror inte att jag orkar :/   SÅ CONNE OM DU SER DET HÄR, RING MEJ.
snart ska jag väl duscha, och dricka herregud har inte druckit på hur länge som helst.

guuud vilken sommrig bild ! saknar sommaren som tusan, men det blir iaf tjejmiddag hos ella imorrn så måste till centrum och köpa nåt.
har ingen aning om vad men men får väl hitta nåt kul i centrum eller så, ha det mys.
seeees ! / Ania


i skolan

sitter i skolan på elevens val, slutar efter den här lektionen (y)   fanny har tröttnat på att jag säger det hela tiden.
hahaha, slutar tio i altså snart :)   ses ikväll puuuuss


shaaaaaaa

good morning friends, hah ! skoja :)   hej.
drar snart till skolan, men herregud va jobbigt det var att komma upp imorse :/   jätte mörkt och trött.
hade nästan lust att "försova" mej men nej så kunde jag ju inte göra ^^   åt precis och har ont i magen.
undrar vad det kan va... haha gud vilket humör jag är på idag, idag ska reta conne för att jag missar två lektioner.
för jag har sagt det till henne typ 4 gånger så hon kommer säkert bli sur, mohahahahaha !   nu ska jag borsta gaddarna men ses sen sweeties.


written in the stars a million miles away a message to the main...

helt slut....

hejsan hoppsan, kom nyss hem -.-'   först tog jag bussen till centrum halv fyra sen gick jag och köpte en yougurt sen tog ja bussen mot norrtälje och hoppa av i skånsta.
kom fram tjugo över fyra, då gick jag väldigt långsamt och prata i telen med sanna :)   så då hade jag lite roligare för jag skulle träna sailors fem och så regna det satt hade ingen lust att stå i en halvtimme och vänta.
a det gick bra på deras träning var bara lite pinsamt när dom skulle bygga och man inte riktigt kunde förklara hur dom skulle göra för dom är helt nybörjare eller dom flesta iaf, och sen satt några föräldrar och titta och då ville man ju inte göra fel men dom kom efter och berömde mej satt de va ju kul ;)   vet inte iall jag orkar göra det varenda gång för så kul va det inte men om en månad eller så så har dom lärt sej lite mer och då kanske det är lite lättare.
aja skit samma sen åkte jag med elin till min träning som var i bergahallen, och det gick bra :P   byggde och sådär.
imorrn är det fredag igen ?   herregud va veckan har gått, och va skönt ^^   missar typ två lektioner för att jag ska till tandläkaren.
sånt gillas här från min sida, haha ! aja nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs sen.


albin xd

tänkte bara säga att min hund fyller år idag, han fick för en stund sen en ost :)   asså en speciell som han älskar.
hah !

haha gulle ^^

fota lite imorse, blev rätt nöjd med den här :)



back @ home

a nu ko jag precis hem, åkte till täby med conne :)   hon hitta as många fynd.
hon köpte bara på rean typ fem grejer, jag kunde inte köpa nåt för eller a jag kunde men jag får ju mitt barnbidrag så jag måste klara mej :P   nerå men nästa gång jag ska shoppa så ska jag åka med conne för hon hittar bara på rean.
aja vi hade de kul, skratta ovanligt mycke idag tror jag ^^   de va myysit.
nu ska jag käka och har tyvärr inga bilder eftersom vi inte gjorde nåt speciellt, tjenixen xd


tisdag

nu kom jag precis hem från conne, titta ju på desperate hos henne eftersom att femman inte funkar här -.-'   men nu ska jag snart gå och lägga mej.
imorgon är jag nog med conne, eller åker till centrum med henne iaf vet inte riktigt när men det återstår å se :)   sov gott.


sanna kommer snart

idag hade vi håltimme, så jag och massa andra åkte hem till fanny :)   orkade inte vara i skolan och inte göra nåt i typ en timme.
sluta halv tre, och snna kommer typ halv fyra ;)   sen ska hon, jag och hedda kolla på desperate hos conne.
fast conne har redan sett de, på youtube -.-'   aja hon är som hon är.
hon hade kommenterat att jag typ inte hade lagt upp några bilder på henne från i lördags så då kan jag va snäll och lägga in några fler, men dom va inte så snygga så jag trodde att hon inte ville att jag skulle lägga in dom men som hon vill :P   sanna äter middag hos mej också.
vi ska väl laga nåt smaskigt för mina päron kommer inte hem förens senare, aja det var ju kul :d   vi hörs sen.



usch mitt hår...


ska fortsätta lyssna på musik nu ^^


för er som har missat

ja för er som har missat det så har jag världens finaste kusin♥

finns aaaaaalltid här för dej dygnet runt


glömde att säga grattis ella :)

a glömde att säga grattis ella, vilken tur att facebook finns ;)   försöker fortfarande typ en halvtimme senare att äta upp den här brownien.
det var ju as mycke i den, är mätt men den är så god så man tar bara en till tugga :P   a de va bara de.


äteeeeer

hej, har nyss pluggat -.-'   men nu sitter jag och äter brownie.

hur gott som helst, a som sagt så ska jag träna ikväll :)   gymnastik.
hade velat börja med programmet, wellwell ska väl gå ut med albin snart :/   haha hade impossible på hjärnan hela dan och satt och sjöng den på no:n så fanny höll på att byta plats för hon fick sån damp på mej.
de va lite kul, men skulle verkligen kunna sjunga som hon som sjunder den...


åker snart

god morgon åker med mamma snart men var bara tvungen å gå in på spotify och lyssna på impossible, så då kan ju blogga :)   vi åker väl om en kvart eller nåt.
idag händer väl inte så mycke örutom att det är träning, a har inge mer å säga så vi ses sen.
PUSS&KRAM


tröööött

jag sov hos conne igår iallafall, hon kom hem vid elva men åkte dit allafall :)   vi gick typ ut direkt.
så såg vi en räv och sen sprang den över en äng och det var ju helt mörkt men så hörde vi nåt som typ skrek asså det var typ en fågel men räven tog den, lät hemskt :S   så vi sprang därifrån.
sen tog vi lite bilder ute och lite hos conne, vi somna väl vid tre :P   sen ringde mamma och väckte mej halv ett och ba: sov du ?! jag ba (med trött röst) aa ?   vi ska på 1 års kalas om tjugo minuter !   hah ! hoppade upp och klädde på mej och sminka mej.
så min frukost fick bli tårta, men det gjorde inget för den va så god ;)   det var förresten liam som hade kalas.
av mej fick han en pyamas, av mamma och pappa en grej som man typ skulle stoppa i små gubbar med olika former i hål :d   han gillade den jätte mycke tror jag.
cornelia sa att jag MÅSTE lägga in bilderna från igår direkt när jag kom hem och jag kom ju precis hem satt får väl göra det för hennes skull, men det gör inget när man lyssnar på musik.
allt går så fort när man gör det har jag kommit på.

gjorde ansiktsmask i fredags

mamma♥

huden kändes as skön efter de där !

påvägen in till topploppet

fanny


jag och conne <33333

visst hade jag snygga strumpor ?! ^^


gooodis

och chiips (y)

liam

jag-liam ?
liam- va ?!
haha !

han ville att jag skulle leka med honom i hans rum ;P

liam gav flera gånger sin napp till albin xd   nu ska jag snart gå och lägga mej, är helt sluuuut !


äntligen hemma...

a nu är jag äntligen hemma, och är helt slut -.-'   stog säkert och hejja på dom som sprang i en timme.
så nu har jag ont i handlederna, fötterna och lite i huvudet :/   hade jätte ont i halsen förut också.
nu ska jag ta en dusch och sen vet jag inte om jag sover hos conne för hon kommer hem typ tolv, så får se hur vi gör :)   shadå.
'
gammal bild men orkar verkligen inte lägga in bilderna från idag men det var ändå inte så många.


drar snart

a som ni ser så drar jag snart, har ätit och fixat mej :)   är inne på mammas data och den är hur seg som helst.
det va nå problem med min den vill inte som jag vill, nu måste jag packa matsäck och sådär sen kommer jag hem kanske sju ?   och ska sova med conrad.
tare lung ;)


Åkte till en saknad hedda i ett par timmar

aa hedda smsa mej och kolla ifall jag ville göra nåt, självklart ville jag de :)   vi va väl mest inne på datan och hedda fick damp och lite sådär.
hedda va så himla snäll och gjorde en header till mej, väldigt enkel men så himla fin ;)   blev JÄTTE nöjd.
tack så jätte mycke, nu har jag varit hemma en stund kom hem typ tolv och så kom jag på att jag har uppvisning imorrn :P   så det var bara att leta upp kläder och mamma gjorde coucous och jag har lite sallad och sådär.
Kvällens fråga: vart tar stjärnfallen vägen när dom har fallit ?   hedda såg ett stjärnfall och då fråga jag vart dom tog vägen, hon ba: det var en bra fråga ?   de va lite kul satt var tvungen att fråga ifall det är nån som vet.
nu måste jag nog gå och lägga mej satt jag har mycke energi tills imorrn så jag kan hejja på alla trötta springare som kommer i mål, natti natti.


den här låten spela hedda säkert tio gånger...

äter godis (y)

shaaaaaaa, idag skulle jag ha slutat tio över tre -.-'   men vi hade mattediagnos och man fick gå när man var klar.
okej jag blev väl klar kvart i men då var jag ju hemma tio över tre ist, då följde jag med mamma till centrum för vi skulle köpa nåt till liam :)   han fyllde ju 1 igår ! stora killen.
jag skulle egentligen varit med mamma och pappa på deras present men jag köpte en egen grej istället, kändes så snålt :P   a sen betalade mamma mitt godis.
haha de där lät lite konstigt men jag får mitt barnbidrag och gidiset gick på typ 40 spänn satt jag tjäna ju på det, aja skit samma ni fattar säkert inte och de va helt ointressant ;)   ikväll bli det ju att bara va hemma som sa men det bli ingen sovmorgon imorrn inte.
måste upp nio eller nåt för pirates ska på uppvisning i solna, ska bli as kul och vi ska stå och heja och göra förra programmet för några som springer ett lopp.
så ska vara på stationen 10, men det är ju inte så farligt å gå upp 9 jag tycker att det är värre å gå upp typ sju så det slipper man ju gärna.
hoppas ni får en jätte mysig eller jätte rolig fredag, KRAM♥


good morning guys !

haha hej :)   skulle ha bloggat en till gång igår men var så trött, man blir väldigt trött när man ägnar hela dagen på att va sur på en person.
menmen, vissa människor är ju som dom är och det går inte att ändra på, men nu har jag fått det klart för mej ännu en gång ;)   IDAG ÄR DET FREDAG HERREGUUUD ! jisses va skönt.
å va den här veckan har gått fort !   idag tror jag att det bli hemmakväll, äta tacos å sådär :d   jag fattar inte varför alla är så galna i det ? och det har blivit typ värsta fredags rätten.
aa det är nåt speciellt med det, men nu måste jag gå och borsta tänderna så jag inte glömmer det :P



hah ! kul man kan ha ^^

snyggaste bilden ever !!


RSS 2.0