shena !

hej !!
idag ska vi typ på nån festival, det är väl lite roligare än bara sitta hemma :)   nu sitter vi och äter frukost jag och michelle.
jag märker att det här blev ett väldigt tråkigt inlägg, men då lägger jag in bilderna från igår när jag, jacob, michelle och julia åkte till centrum för att köpa godis ;)   så fick vi vänta i en halvtimme på bussen sen när vi gick så kom den såklart !    men då fick vi skjuts.
och sen gick vi ut en stund så då tog vi också massa bilder :D  
Njuuuut ! :P

på morgonen ;P

i väntan på bussen ;D

hah ! julia och jacob

haha vi skulle se ledsna ut ^^ (förutom jag)

ja trodde att bilden skulle bli finare :)

dedär suddiga bakom är jag ;)

hahaha michelle :D


nu ska jag gå och klä på mej ;D  


sha !

sha sha !!
nu har jag ätit frukost, va rätt hungrig eftersom jag inte åt nån lunch eller middag igår :)   vet inte vad vi ska göra idag men mamma sa att vi skulle till minigolf banan och spela minigolf och sen så tänkte jag och michelle åka till simhallen men jag vet inte för hon sover just nu.
men vi får se ;)   nu ska jag gå och väcka michelle tror jag sen får vi se vad vi gör :D   lite bättre väder idag iaf ;D   så ha en bra fredag !!! hej då :P

fick bli en bild på cornelia för jag blev sugen på att bada i solberga och på bilden är conne i solberga ;P


nu funkar min kamera igen !

hejsan !
herregud vilket tråk väder -.-'   men då blir det film dag !   hah...   alla är iväg och handlar förutom jag och michelle, och alex som sover :)   men nu har vi precis ätit och båda sitter med en varsin data och nördar.
idag ska jag typ köpa alex ipod, men bara för att jag sägerr det så kommer mamma säkert komma på nån dålig ursäkt :/   hoppas inte !!   ehm.. ska kolla om jag har några nya roliga bilder ;)

gammal bild :D

alex igår ^^

janine käka godis ;D

nu fick ni iaf några bilder :P   hej då


inga bilder :(

hej :)
snart åker jag och michelle till centrum, köpa lite grejer antar jag ;)   men som det står på överskriften så har jag inga bilder för jag har ingen kamera men jag kanske lägger in bilder från min mobil men den har sämst kamera.
så a...   gud va jag har blivit dålig på att blogga :/   blir bara massa små tråkiga inlägg, men ni får tipsa hur jag ska göra om ni tycker att det blir för tråkigt :D
nu ska jag gå och sminka mej så får ni ha det så bra !! ♥

tsss ^^


nu har michelle kommit :)

jaa michelle kom vid elva halv tolv tror jag ?   så nu ska vi följa med janine till täby, vet inte hur länge vi bli där.
nu ska vi gå snart så vi hörs ;)   ha det så bra ♥

längtar tillbaka som tusan !


sorryyy !

heeej !   igår kom vi hem från connes landställe, vi har haft det jätte mysigt men de var lite tråkigt att det har regnat och inte varit så roligt väder :/   men vi gick ju på resaurang iaf haha altt vi hade ätit och druckit blev tillsammans 790 kr.   fatta va mycke kläder man hade fått för de :(   men men, igår när jag kom hem så var janine och liam här och dom sov över :)   igår åt vi tacos, massa godis och jordgubbar.
sen spela vi spel och sen gick jag och la mej vid ett, så de va skönt att gå å lägga sej lite tidigare än va jag och cornelia har ;)   nu har jag duschat och sen ska jag vara barnvakt åt liam.
tror att jag åker hem till janine och är där :D   nej nu går det inte att lägga upp bilderna och jag ska mata liam som precis vakna så jag vet inte om jag kommer lägga upp bildern amen conne kke har några: http://corneliabergman.blogg.se


inge båt idag -.-'

hejsan.
idag åkte vi aldrig med båten, för vi fick i båten lite sent :)   så idag åkte vi till klipp badet jag conne thindra och magnus.
det var mysigt , vi hoppade från ett litet berg och åt crossiant så aa ;)   sen åkte vi hem till mej igen.
så conne sover här ikväll igen , men vi åker till connes landställe vid tolv halv ett där nånstans med båt :D   då åker vi direkt dit sen åker jag och conne och äter på högmarsö krog bara hon och jag så det ska bli naaajs !   just nu står conne i duschen så då passade jag på att blogga :P   ehm... japp så så är de... ;P   men ni får ha det så bra så ses vi men jag vet inte när ^^



nu går jag och tar en dusch hej då !! ♥


cornelia in the house !♥

hellow anias blogg läsare , det är cornelia här :D nu gästbloggar jag liite här då . idag så gjorde jag och ania typ ingenting-.-' typ spruta vatten på varanndra och gjorde en cesarsallad till oss , fast vi hgade ingen sallad så det fick bli :pasta, chicken , tomater (fast bara i min) , paprika och gurka (: hehe . sen typ gick vi ner och jag börja packa mina saker tills landet och båten , eftersom vi ska åka imorgon xd . sen så när jag hade tagit fram kläder och sånt så sa anias pappa , att vi inte skulle åka imorgon för dom han inte sätta i båten idag . haha . så ania lacka ur , hehe . men sen efter ett tag sa anias mamma att vi skulle åka imorgon , då va det bara att kasta i sakerna igen , haha .  men aja . sen stack vi till solberga och bada . det va ganska mycket folk där . men aja , jag och ania kanske inte kommer kunna blogga på ett tag , eftersom vi inte kommer hem förnst söndag . :( men jag kanske tar med en data , en mini laptop ;) imorgon så lägger jocke och susanne i båtenm , fyfan vad skoj , sen så fölljer jag ochh ania med susanne och handlar , då ska vi handla godis , läsk , chips och massa annat gått tills båt turen . jag och ania kommer ofc sitta längst fram , :D men imorgon händer det väl inte så mycket mer , jag och ania har bord på högmarsjökrog , vi ska äta middag dag , bara hon och jag , så det blir trevligt , girls night out . yeah . sen så lämnar susanne poch jocke av oss innna så tar vi väl cykel dit , ania får cykla , jag får sitta på paket hållaren , eller tvärt om . så det blir najs . men ska se på ugly betty nu :D jag och ania har bestämmt att sova as länge imorgon ! haha :D ha det bra !
checka gärna in min blogg om ni har lust :D : http://corneliabergman.blogg.se
Anias bästis , Cornelia :D <3

de e jag :D <3


@connes place :)

hejhej.
igår när vi hade hämtat sakerna hos sanna så gick vi till centrum , vi åt glass och pratade.
sen köpte jag ett midjeskärp och ett par solglasögon på rean :)
nu sitter jag hemma hos conne , vi sov här inatt ;)   imorgon åker vi ut med båten.
Sover i den en natt sen åker vi till connes landställe och då sover mina föräldrar där en natt sen åker dom hem men jag åker hem med connes föräldrar på söndag :D   de ska bli kul :P   nu väntar vi på att emilia ska göra klart sin lunch för då ska vi göra en kycklingsallad , ur gott ju ! hah.
nu ska jag vara lite social med conne så vi hörs !!    kramar ania

vi var i solberga igår vid tio men bilden är gammal ;)


corneliabergmanpino♥

hejsan.
igår kom conne till mej vid tio och då hade vi det mysigt och bestämde typ att vi skulle åka ut med min båt och sen åka till hennes landställe med båten men vi måste ju prata med hennes päron också :)   vi har inte träffats på ganska länge så de va mysigt ;)   nu snart åker vi till sanna och hämtar connes grejer som hon har glömt där , sen vet jag inte vad vi ska göra.
jag skriver inga roliga inlägg längre :/   vet inte vad jag ska skriva :S   aja det blir roligare med en bild...

har lust å bada men det är inte så roligt badväder , nu åker vi med mamma så... hej då :D


hemma i skärgårdsstad :)

hej.
gud va skönt å äntligen vara hemma , men det jag tycker är jobbogast just nu är att det är så j.vla mycke getingar och äckliga kryp -.-'   haha aa...   men jag lägger in bilderna nu på en gång för jag kommer inte på nåt å säga.

på planet :)

på bussen ;)

första kvällen

mamma


henkes turkiska ullared :P

åååh jag vill tillbaka !


pappa och mostafa ;P

en magdansös

haha ^^


hah

våran lilla hörna där vi bodde :)

en katt som vi matade hahaha den var helt galen dom sista dagarna då hade vi ingen korv kvar

mamma stackaren som låg inne på en säng mer än hon var ute i solen stackarn :(

nu går det inte att rotera den så den får vara sådär -.-
men jag köpte iaf en hood tröja , en tub top, strumpor armband , trosor och sen köpte jag flip flops och örhängen men dom är inte med på bilden :)

varför sitter jag inne i vardagsrummet när jag kan gå ut i solen ?    nej nu går jag ut för tusan !
hahahaha nej då men nu har ni fått se turkiet 2010 så hej då :D


tillbaka i sverige igen :)

igår tjugo över tre så kom vi till arlanda , och då åkte vi och hämtade bilen som vi hade lämnat på ett ställe så åkte vi hem til mormor och sov för dom bor i uppsala så de var rätt nära :)   vi äter middag här i kväll och sen åker vi hem imorrn tror jag att det var.
jag orkar tyvärr inte lägga upp bilderna nu idag så jag lägger nog in dom imorron eller på vad blir det...?   tisdag haha fick tänka en bra stund men det är inte så många bilder för mamma blv dålig efter tre dar elr nåt sånt och sen i fredags svimma hon och åkte akut ambulans till sjukhuset , så de var nåt nytt !   ligga på turkiskt sjukhus en dag.
men nåra bilder fick jag till och vi har haft det jätte mysigt men de var inge kul när mamma först hade varit dålig så jag och pappa fick gå ut och äta själva och sen äter vi själva en till kväll för då på dan hade hon åkt till sjukan ?!    jaja vi fick några dar tillsammans iaf , hoppas att vädret blir lite bättre eftersom jag måste bli mer brun !!    tycker själv att jag knappt har fått nån färg :P  
HEJ DÅ :D


hejhej

hejsan.
det har tycker jag ar lıte trakıgt , bara för att jag ınte bloggar varje dag sa har det varıt ovanlıgt lıte besökare :(  men men det  kommer val vara sa tılls jag kommer hem och bloggar varje dag ;) men ıaf jaa det kanns som att vı har varıt har ı typ en dag och sa ska vı aka hem snart.
dessutom sa har jag knappt fatt nan farg -.-  men det ar för att det har varıt saaaaa hımla varmt och cornelıa: jag vet att  nı har samma varme men har ar det en helt annan varme :P det ar lıxom klıbbıg varme
sa haha ja men jag tror sakert att jag kommer vara blekast av alla ^^  ehm..   kommer ınte pa vad jag ska skrıva mer an sluta sola sa att jag har nan chans ;P   ha det sa bra pussar fran anıa :)


internet cafe

tjena tjena !
nu ar vı pa ett ınternet cafe.
och det fınns ju ınte aao eller ja nı fattar :)  men nu ar det ıaf andra kvallen och vı har det jatte mysıgt.
jag har redan brant mej -.-'   men men det kommer ju ga bort och da blır jag brun :P  det gıllas ;)  har ar det typ 40 grader pa dagarna , 20 ı vattnet ganska najs facktıst :D  och jag hoppas att jag lyckas blı brunare an er dar hemma.
oj nu sag jag att det fanns ö haha , men jag har hört att det ar varmt hemma ocksa , lıte ırrıterande men man hoppas ju pa att det haller ı sej tılls vı kommer hem :)  nu maste jag ga ın pa ansıktsboken ocksa ;)  ha det sa bra sen far vı se nasta gang jag bloggar :D
hejsvejs :P


åker om en timme =)

tjena !
ja nu åker vi om en timme , har inte fått nån resfeber än eller jo lite men jag skulle vilja åka till flygplatsen , sätta mej på flyget och sen bara knäppa med fingret så var man framme :)   det skulle va skönt !   jag är lite flygrädd men försöker inte tänka på det.
å juste mamma har velat färga mina ögonfransar as länge så hon fick göra det igår för vi hade en liten minispa- kväll ;)   de var mysigt :P   sen en annan sak: jag kan ju inte blogga varje dag som ni kanske förstår men det finns ett internet cafe i närheten av vårat hotell och vi brukar gå dit lite då och då men jag lovar inget ;P   det beror på om jag orkar :)   så nu har jag sagt allt jag vill få sagt så ni får ha en bra vecka här i sverige med massa sol -.-' (skulle vilja att det var mulet här nu) men men jag hoppas att det är lika fint om två veckor ;)  

hejdå Sverigeeeeee !


2010-07-09

sha !   Igår var jag ju med hedda och conne , sen kom lisa och då gick vi hem till mej och var här en liten stund men det var så varmt så vi gick till solberga :)   lisa bada inte men vi var där rätt länge.
Efter det gick hedda hem och vi gick till conne , conne plocka ihop sina saker för hon skulle sova hos mej ;)   sen gick vi till busshållsplatsen med lisa.
efter det cykla jag och cornelia hem till mej och var svin hungriga så vi åt rostbiff och potatis grattäng , hur gott som helst !   Men sen cykla vi till solberga en sista gång och pratade en stund med hedda :P   sen när vi kom hem så tog vi det bara lungt.
Imorse halv sex frågar conne mej om hon kan ta nåt att äta så jag var så klarvaken att jag ba ja det kan du väl , sen säger hon att hon har så ont i magen och inte känner sej så bra så då cykla hon hem :(   så conne om du ser det här så kan du smsa mej :)   idag lämnar vi nella hos hennes farmor , eftersom att vi åker imorron ;)   gud va jag längtar :P  
men nu kan ni få bilderna från igår ;P










Nu ska jag klä på mej tror jag ;P


Två dagar kvaaaar !

Tänkte göra lite omväxling och börja med bilderna från igår :)

Nella ska alltid ligga på sin kudde i min famn med min cardigan över kroppen ;)

hahah nella klättrar under bordet :P


Cornelia :)

Grim hängde också med ;P

Hedda och Grim ;)

Hedda :P

Jag ser ut som ett mongo måste jag bara säga :)

i bakgrunden står jag , hedda och conne ;)

eh ja så kan man ju också göra ! :P

Nu kan jag berätta vad vi gjorde igår:
Jag satte mej på bussen kvart över tre , hedda och conne skulle hoppa på vid skolan.
Så är dom en halvmeter från busshållsplatsen så kommer bussen och han bara kör förbi !   Då ringer jag conne och hon ba : säg till honom att vi var där han får fan svänga tillbaka !!   så jag gick fram till honom och ba : mina kompisar stog där vid busshållsplatsen !   Han ba: nej det var dom inte , när jag var vid korsningen så sprang dom och vinka så jag ba okej ?   Så sa jag det till conne hon ba men vafaaan !!!   Aja jag frågar mina föräldrar om dom kan skjutsa oss dom kommer nog hem snart.
a så ringer hon tillbaka och säger att dom var påväg , så jag gick och köpte en glass sen kom dom och på bussen så satte sej grim heddas lillebror bakom mej och då trodde jag ju att han skulle till en kompis eller nåt men a så jag gick direkt till ica och sen kom dom och så hedda ba vart är grim ja ba men jag vet inte ?   dom ba a juste vi glömde å säga att han skulle med och ni skulle gå tillsammans jag ba men hur skulle jag ha kunnat veta det ? han sa ju inget hahaha !   men då var vi tvungna att gå på tåget och då stängdes dörrarna precis när conne och hedda skulle på jag ba men herregud ska dom missa tåget nu också ?!   Men dom fick upp dörrarna och när vi kom fram till täby så fick vi vänta på grim sen skulle vi gå och köpa biljetter men då fanns det bara en kvar !   åh verkligen inte våran dag !!   men då åkte vi till stan istället och virra men vi hitta tillslut :)   så käkade vi på sandys och ingen gillade vad dom hade köpt förutom jag :D   hah , sen gick vi till bion och det var så spännande att jag och hedda satt och bet conne i handen ! fast jag gjorde bara en gång.
Men ja asså den var så bra och taylor lautner är ju helt galet snygg !!   herreguuud !!!  
Idag ska jag vara med hedda och conne men dom skulle ringa när dom vaknar och det är väl ett tag kvar ;)   jag skriver igen imorrn :) puss puss !


_

sha !   Känner mej väldigt pigg idag för att dels så vakna jag imorse vid tio av att nella kom och slicka mej i ansiktet , inte världens skönaste sätt att bli väckt på men men :)   sen somna jag om och vakna igen typ tjugo i elva och då gick jag upp , duscha fixa mej för idag ska jag på bio med Cornelia och Hedda.
Vi ska se eclips ;)   Alla tycker ju att den är så bra så man måste ju bara se den :P   Bion går klockan åtta så vi måste åka typ vid fyra eller nåt , får väl se.
Men Conne ligger väl säkert fortfarande och sover så henne är det ingen ide att fråga :)   Nu ska jag borsta tänderna sen går jag ut med hundarna ;)  

puss & kram ♥


-

Tjenamors ! hah nej då men hej :)
Kom precis hem , eller precis när jag kom hem så duscha jag ;)   De va najs.
Nu kommer det bli ett sånt där tråkigt inlägg igen mmen det blir ju roligare med lite bilder ellerhur ?   Så jag lägger in dom på direkten fast jag kan ju berätta vad vi gjorde igår , sanna mötte mej på busshållsplatsen sen gick vi hem till henne och åt en macka sen cykla vi till fiskartorpet å bada och tog lite bilder men sen åkte vi hem  igen och... inte gjorde så mycke tror ja ? eller jo vi lämna handduken sen åkte vi till 500 sorter och köpte godis och en grej till sannas syrra som fyller år idag , grattis !   Haha sen åkte vi hem och inte gjorde ett skit mest titta på tv :) eller jag gjorde , sanna nöta sönder ett pingvin spel ?   Hahaha sen blev det så jävla varmt i hennes rum , och då fråga jag om vi kunde öppna hennes fönster men sen kom jag på att det inte gick så typ en halvtimme senare sanna ba: men juste min pappa hade ju fixat det !   -.-'   aja då öppnar vi väl det ^^   men sen när hon drog ner persiennen (?)   vet inte hur det stavas :P   Men iaf då blev det varmt igen så jag sov som vanligt inge  bra -.-   Medans sanna somna efter fem minuter när vi hade satt på en film -.-'  Så då försökte jag också att somna.
Aa så kul hade vi det ;P   nej men det var kul att träffa henne eftersom jag bara har träffat henne en gång på sommarlovet och då gjorde vi inte ens nåt , så det var ju endå najs :)   nej nu blev det ett långt inlägg iaf så jag lägger in bilderna innan det blir för långt ^^

Älskar dej hjärtat ♥


haha ?

uuh ;P

Nu ska jag lyssna på lite musik sen gå ut med dogsen ;)  
Puuuuss !


shaaaaaaaaaaaaa sanna is in the house!

shu , sanna här :) nu blev ni väl glada ?
nej men jag pallar inte skriva så mycke . idag har jag och ania vart och badat och lite sånt bilderna kommer senare.

.

Hejhej.
Idag skulle jag först ha åkt till stranden med Janine och några av hennes kompisar , men det var ingen sol så då skulle jag vara med olle men nu ska jag typ vara med sanna ?   Haha hoppas att det inte blir några mer ändringar :)   Men ja vi ses väl imorrn , blev en väldigt tråkig bloggning idag.
Får väl lägga in nåt mer sen ?   Ha det bra !



Nu har nedräkningen börjat !

Jaa nedräkningen har börjat och det är sex dar kvar innan vi åker till turkiet !!
Men iallafall nu är vi hemma från domarudden , det var väldigt skönt medn irriterande för vi satte oss där det var ett träd ivägen så vi fick flytta på oss hela tiden -.-'   Dom som var där va: jag , mamma , pappa , janine , rikard , liam , alexandra och hennes mamma.
Imorse vakna jag först vid åtta , nella krånglade lite :)   Somnade om.
Vaknade halv tio av att hundarna börja skälla för att farfar kom för att farfar och pappa skulle fiska sen kom han hem vid två , då åkte vi till domarudden ;)   Så nu kom vi precis hem.
Till middag ska jag och mamma äta lax , pappa ska äta korv.
Imorron åker jag med janine , alexandra och några fler till skärgårdsstadsbadet , nu ska jag titta på Göta kanal 3.


Hundvakt

shulululu !   Nu har vi precis kommit hem från domarudden , det var väldigt skönt i vattnet :)   Så skönt att man kunde ligga i ett tag.
Jag hade velat vara där längre men pappa skulle ju se på VM som alltid -.-'   Så vi fick åka hem -.-   Ehm...   Ikväll ska jag inte göra nånting , men nu kom Petronella som jag / vi ska vara hundvakt till :P   Jahopp nu ska jag väl ha det tråkigt :/   Hejdå

Där är Nella , man ser inte så bra men...


Yes ! Resa bokat och klart !

Idag skulle mamma först till tandläkaren sen täby och sen skopunkten , så jag följde med :)   Det gick rätt snabbt hos tandläkarn hon fixade bara nånting som hade gått sönder.
Sen vidare till täby och där köpte hon presentkort på panduro till Janine i efterskott , jag gick på bik bok och lämnade tillbaka en tröja och bytte den mot ett linne ;)   Sen kom janine med liam och så ville hon gå och titta lite så det gjorde hon.
Vid fem åkte vi till skopunkten och jag fick två par skor även fast mamma bara skulle dit och köpa presentkort till Janine så ville janine köpa skor och så hittade mamma ett par skor också , sen hitta jag ett par skor men kunde inte välja rosa eller lila så jag fick båda :)   Tack mamma !!   Efter det åkte jag direkt till Cornelia då gick vi till solberga ganska direkt och bada sen skulle hon käka direkt och då gick jag hem.
Nu väntar jag på maten.
Lägger in två bilder från igår :)

I♥U


Nu har mamma bokat resa , weehooo !!!!


!

shaaaa !   Imorse sov jag as länge !   Skit skönt !   Sen gick jag upp och åt och fixa mej , gick precis ut med Albin också.
Har inte gjort det på typ två veckor så man börjar få dåligt samvete , sen så skulle det bli skönt att gå en liten runda men så börjar det regna -.-'   Aja man får väl hoppas på att det blir bättre i helgen :)   Idag ska jag vara barnvakt tror jag men nu ska jag kolla bussar och digga musik ;)   aa så mycke mer än så har jag inte att säga så ni får ha en mysig filmdag eftersom att det är inte så roligt väder :P  
Pussar Ania

Tittar på life of ryan lite till och från ;P


RSS 2.0